نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: & در فایل XML

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854

    & در فایل XML

    سلام دوستان

    یه کنترل رو Rad PanelBar دارم با یه فایل XML بایند می کنم می خوام که برا هر لینکش در NavigateUrl="?Part=Customer&Sub=append" آدرس مقصد رو مشخص کنم که یه خطا می ده
    که نمیشه از & استفاده کنی راه حلش چیه؟

    Error که میده

    '=' is an unexpected token. The expected token is ';'. Line 1, position 223.
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.Xml.XmlException: '=' is an unexpected token. The expected token is ';'. Line 1, position 223.



    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    فکر کنم یه 2 -3 دقیقه شده باشد جوابش رو تو Dreamweaver پیدا کردم
    به جای & باید از & استفاده کرد


    مرسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •