نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ارزیابی بافر و تصمیم گیری

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mohammad0773
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    0x771c4740
    پست
    99

    Exclamation ارزیابی بافر و تصمیم گیری

    سلام.
    من میدونم که وقتی cin رو قبل از cin.getline به کار میبرید به دلیل موندن یه کارکتر \n در بافر cin (اگه اشتباه نکنم)،cin.getline ورودی از کاربر نمیگیره.
    من میخوام تابعی بنویسم که اگر این شرایط پیش اومد cin.ignore فرا خونده بشه،لطفا کمک کنید.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار mohammad0773
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    0x771c4740
    پست
    99

    نقل قول: ارزیابی بافر و تصمیم گیری

    کسی نبود جواب مارو بده؟

  3. #3

    نقل قول: ارزیابی بافر و تصمیم گیری

    سلام
    می تونید به این شکل انجام بدید

    int numchar = cin.rdbuf()->in_avail();
    if(numchar > 0)
    cin.ignore(numchar);
    آخرین ویرایش به وسیله rahnema1 : جمعه 20 شهریور 1394 در 18:58 عصر

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار mohammad0773
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    0x771c4740
    پست
    99

    نقل قول: ارزیابی بافر و تصمیم گیری

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    سلام
    می تونید به این شکل انجام بدید

    int numchar = cin.rdbuf()->in_avail();
    if(numchar > 0)
    cin.ignore(numchar);
    خیلی ممنون.به قول معروف فدایی داری

تاپیک های مشابه

  1. کتاب سیستم های پشتیبانی تصمیم گیری
    نوشته شده توسط afrooz_rahmati63@yahoo.com در بخش مباحث و مقالات فراگیر مهندسی نرم افزار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 اردیبهشت 1389, 14:49 عصر
  2. تصمیم گیری شرطی برای محتویات گریدویو
    نوشته شده توسط mskarimi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1388, 10:46 صبح
  3. تصمیم گیری در خصوص گذاشتن تصاویر در DB
    نوشته شده توسط Dashti در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آذر 1387, 13:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •