نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: برنامه ترانهاده ماتریس--- کسی میتونه کمک کنه

  1. #1

    برنامه ترانهاده ماتریس--- کسی میتونه کمک کنه

    سلام
    یه برنامه نوشتم برای ترانهاده ماتریس --- با فراخوانی تابع ترانهاده ماتریس انجام میشه ولی موقع چاپ متوجه میشی که یه خطای منطقی شاید بشه گفت اتفاق افتاده.
    من برنامرو نوشتم ولی نمی دونم برنامه دچار سرریز میشه چه اتفاقی میوفته؟؟؟
    برنامه به صورت زیر هست:

    #include <stdio.h>
    #include <stdlib.h>
    #include <math.h>

    int main()
    {
    int mata[2][2];
    int matc[1][2];
    int c,d;
    int transpose[2][2];
    printf("enter the matrix of a ");
    for (c = 0; c < 2; C++‎‎‎‎) {
    for (d = 0; d < 2; d++) {
    scanf("%d", &mata[c][d]);
    }
    }

    printf("[%d\t%d\n%d\t%d]\n",mata[0][0],mata[0][1],mata[1][0],mata[1][1]);
    transposemat(&mata,2,2);
    printf("[%d\t%d\n%d\t%d]\n",transpose[0][0],transpose[0][1],transpose[1][0],transpose[1][1]);

    return 0;

    }

    //define function
    void transposemat(int *mata[][2],int k1,int k2) //k1 is rows number and k2 is colums number
    {
    int c, d, matrix[2][2], transpose[2][2];
    for (c = 0; c < k1; C++‎‎‎‎)
    for( d = 0 ; d < k2 ; d++ )
    transpose[d][c] = matrix[c][d];


    printf("Transpose of entered matrix :-\n");

    for (c = 0; c < k2; C++‎‎‎‎) {
    for (d = 0; d < k1; d++)
    printf("%d\t",transpose[c][d]);
    printf("\n");
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ehsan_faal
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    325

    نقل قول: برنامه ترانهاده ماتریس--- کسی میتونه کمک کنه

    سلام.کد هاتو داخل تگ بذار تا خوندنش راحت تر بشه.
    در ضمن اگه برات مهم نیست که حتما خودت بنویسی میتونی از کتابخانه armadillo استفاده کنی که استفاده ازش خیلی راحته.

تاپیک های مشابه

  1. کسی میتونه کمک کنه
    نوشته شده توسط rasouli_70 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 خرداد 1393, 13:33 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1392, 15:47 عصر
  3. سوال: کسی میتونه کمک کنه و بمن بگه چجوری میتونم روی یک کامپیوتر
    نوشته شده توسط payam200525 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آذر 1392, 08:48 صبح
  4. مشکل در ویژوال کسی میتونه کمک کنه
    نوشته شده توسط kurdboy2175 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1392, 20:15 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •