نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل با تعریف تیبل در قسمت سورس Crystal Report

  1. #1

    Lightbulb مشکل با تعریف تیبل در قسمت سورس Crystal Report

    با سلام
    بعد از ساختن ریپورت با کریستال ریپورت و تست اون ، جهت اینکه در فرم لود مربوط به crystal report viewer اتصال به دیتابیس رو میخوام برقرار کنم مشکل دارم
    و مشکلم اینه که چون در ریپورت ساخته شده از دو تیبل استفاده میکنم موقعی که میخوام دستور select و مابقی دستورات رو بدم بلد نیستم و به مشکل خوردم
    ممنون میشم اساتید کمکی بهم بکنند .

    با تشکر
    این کدی که من استفاده میکنم

    private void frmreportdarbast_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    // MessageBox.Show(x1);
    SqlConnection cn = new SqlConnection("Data Source=c;Initial Catalog=db-DB;Integrated Security=True");
    SqlDataAdapter objDataAdapter = new SqlDataAdapter();
    DataSet objDataSet = new DataSet();
    objDataAdapter = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM tblusers where id ="+ x1 +
    "UNION ALL SELECT * FROM TBLUNI where tid=" + x1, cn);
    objDataAdapter.Fill(objDataSet);
    DataTable dt = objDataSet.Tables["tblusers","TBLUNI"];
    ReportDocument cr = new ReportDocument();
    cr.Load(@"CrystalReport_darbast.rpt");
    cr.VerifyDatabase();
    cr.SetDataSource(objDataSet);
    crystalReportViewer1.ReportSource = cr;
    crystalReportViewer1.Show();

    }


    توضیح : در کد اصلی یک مقدار بعنوان ID , TID ساختم چون از این طریق دو تیبل به هم متصل هستن و از اونها واکشی اطلاعات صورت میگیره .
    کدم مشکل داره امیدوارم یاری برسونید .
    تشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل با تعریف تیبل در قسمت سورس Crystal Report

    دوست عزیز کریستال ریپورت با دو تا جدول کار نمیکنه تا اونجایی که میدونم

    برای این کار بهتره شما در SQL یک کوئری یا stored procdure بسازی و دو تا جدول را اونجا select کنی
    این روش کلیش هست

  3. #3

    نقل قول: مشکل با تعریف تیبل در قسمت سورس Crystal Report

    تشکر
    میشه یه نمونه کد هم بذارید ؟
    برای ساختش و هم فراخوانیش .

  4. #4

    نقل قول: مشکل با تعریف تیبل در قسمت سورس Crystal Report

    سلام
    میشه در مورد اینکه میخواهی چکار کنی توضیح بدی؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل با تعریف تیبل در قسمت سورس Crystal Report

    سلام دوست عزیز .
    اگر مقدار دو جدول رو میخواهید درون کریستال ریپورت نمایش بدین ، میتونین از Relation خود CrystalReport استفاده کنید .
    بعد با ایجاد Group میتونین مقادیر هر جدول رو مدیریت کنید .
    از طریق ADO.net این روش رو امتحان نکردم اما از طریق .NET Object تجربه دارم (میتونید برای هر جدول یک کلاس بسازید و اون رو پاس بدید به CrystalReport)
    برای استفاده .NET Object بر روی Datbase Fields کلیک سمت راست کنید و گزینه (درون کریستال ریپورت) و گزینه Databse Expert رو بزنید و بعد بریرد تو قسمت Project Data و بعدش توی .net Object

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اتصال به پایگاه داده در قسمت crystal report
    نوشته شده توسط solarispirozi در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 24 مرداد 1391, 08:47 صبح
  2. سوال: مشکل در ساخت Setup برای پروژه حاوی crystal report
    نوشته شده توسط vb.net2008 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1390, 12:27 عصر
  3. سوال: مشکل در ازسال اطلاعات از فرم به crystal report
    نوشته شده توسط charkhkar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 آذر 1390, 19:24 عصر
  4. مشکل در ساخت فایل اجرایی پروژه با crystal report
    نوشته شده توسط maryam_loyalty در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 15 اردیبهشت 1386, 09:22 صبح
  5. در استفاده از Crystal Report مشکل دارم. کمکم کنید
    نوشته شده توسط آتینا در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1382, 19:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •