نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: مشکل در نصب پکیچ تلگرام

  1. #1

    مشکل در نصب پکیچ تلگرام(حل شد)

    سلام .
    دوستان من میخوام یه ربات تلگرام بنویسم ، اما یک مشکلی هست که دستوراتی که تو سایت ها و اموزش ها گفته میشه تو سیستم من اجرا نمیشه .
    برای ساخت یک ربات تلگرام اولین از منوی Tools | nuget package manager محیط کنسول رو انتخاب کنید تا با وارد کردین این دستور پکیج رو دانلود کنید
    پ ن : اگر این پزینه رو داخل منو tools نمی ببنید باید نصبش کنید


    Install-Package Telegram.Bot


    اما تو سیستم من که با موفقیت نصب نشد و خطا داد ، هم با Vs2010 هم با vs2013 تست کردم نشد !
    لطفا" این دستور هم تست کنید ببنید تو سیستم شما پکیچ نصب میشه یا نه


    Install-Package TelegramBotSharp


    ممنون میشم بفرمایین با چه نسخه ای تست کردین
    آخرین ویرایش به وسیله بیتا حکمت : پنج شنبه 12 شهریور 1394 در 01:02 صبح دلیل: به جای «« نصب نشد»» ، «« نصب شد »» نوشته بودم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام (لطفا" این دستور رو تست کنید )

    سلام من با این دستور پکیج رو نصب کردم و به درستی هم کار داد ! هم تو Vs2013 هم تو vs2015 !
    Install-Package Telegram.Bot


    اگه نصب نمیشه ، چندبار این دستور رو اجرا کنید یا قند شکن رو اجرا کنید و دوباره دستور رو اجرا کنید !
    چون من دفه اول که خواستم نصب کنم همچین حالتی برام پیش اومد !

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام (لطفا" این دستور رو تست کنید )

    منم میخواستم این رو نصب کنم ولی گزینه ای که شما دوستان گفتید در منوی تولز پیدا نکردم.

    شاید بخاطراین هست که از نسخه C#‎ Express استفاده میکنم.

  4. #4

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام (لطفا" این دستور رو تست کنید )

    نقل قول نوشته شده توسط ahmadreza.s مشاهده تاپیک
    سلام من با این دستور پکیج رو نصب کردم و به درستی هم کار داد ! هم تو Vs2013 هم تو vs2015 !
    Install-Package Telegram.Bot


    اگه نصب نمیشه ، چندبار این دستور رو اجرا کنید یا قند شکن رو اجرا کنید و دوباره دستور رو اجرا کنید !
    چون من دفه اول که خواستم نصب کنم همچین حالتی برام پیش اومد !
    اگر ممکنه این دستور هم تست کنید ، چون این یکی تو سیستم من به هیچ وجه نصب شد ، بیشتر هم به نصب این پکیچ نیاز دارم ، لطفا" اطلاع بدین نصب شد یا خیر

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    منم میخواستم این رو نصب کنم ولی گزینه ای که شما دوستان گفتید در منوی تولز پیدا نکردم.

    شاید بخاطراین هست که از نسخه C#‎‎‎ Express استفاده میکنم.
    فکر نکنم ربطی به اکسپرس بودن داشته باشه ، شما باید nuget package رو نصب کنید تا داخل منوی Tools دیده بشه

  5. #5
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام (لطفا" این دستور رو تست کنید )

    خانم حکمت منم تست کردم نصب نشد

  6. #6

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام

    دوستان هیچ راه جایگزینی نداره این پکیج رو بدون دستور نصب کنیم ؟
    و اینکه من اصلا" درک نکردم فلسفه وجود سایت Nuget چی هست ؛
    این سایت چی کار می کنه ؟ و .. البته مهم تر از درک فلسفه اینکه
    بدونم اون بکیچ چطور نصب میشه

  7. #7

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام

    TelegramBotSharp رو نصب کنید

  8. #8

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط اوبالیت به بو مشاهده تاپیک
    TelegramBotSharp رو نصب کنید
    منظورتون از اینکه TelegramBotSharp رو نصب کنید متوجه نشدم
    خوب اصل سوال من اینکه TelegramBotSharp نصب نمیشه دیگه ..
    یه مقدار بیشتر توضیح می دین ؟

  9. #9

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط بیتا حکمت مشاهده تاپیک
    منظورتون از اینکه TelegramBotSharp رو نصب کنید متوجه نشدم
    خوب اصل سوال من اینکه TelegramBotSharp نصب نمیشه دیگه ..
    یه مقدار بیشتر توضیح می دین ؟
    شما Telegram.Bot نصب کردید

  10. #10

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط اوبالیت به بو مشاهده تاپیک
    شما Telegram.Bot نصب کردید
    الان متوجه شدم جریان چیه ؛ من تو پست شماره 4 حواسم نبوده اینو بنویسم که
    میخوام این دستور تست بشه (هر چند که تو پست شماره یک اشاره کردم )



    Install-Package TelegramBotSharp


    در کل سوال اینکه ، چرا دستور خطا می ده و یا اینکه ایا راهی دیگری برای نصب TelegramBotSharp غیر از این دستور هست یا خیر

    Install-Package TelegramBotSharp

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام (لطفا" این دستور رو تست کنید )

    نقل قول نوشته شده توسط بیتا حکمت مشاهده تاپیک
    در کل سوال اینکه ، چرا دستور خطا می ده و یا اینکه ایا راهی دیگری برای نصب TelegramBotSharp غیر از این دستور هست یا خیر

    Install-Package TelegramBotSharp
    با سلام مجدد !

    ورژن فریم ورکتون رو به 4.5.2 تغییر بدید !

    اگر هم احیانن اونو نداشتید میتونید از اینجا دانلودش کنید !

    دانلود فریم ورک 4.5.2



    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    منم میخواستم این رو نصب کنم ولی گزینه ای که شما دوستان گفتید در منوی تولز پیدا نکردم.

    شاید بخاطراین هست که از نسخه C#‎‎ Express استفاده میکنم.
    سلام برای نصب Nuget به این مسیر برید :

    visual studio - tools - extensions and update - online - visual studio gallery - nuget package manager

  12. #12

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام (لطفا" این دستور رو تست کنید )

    نقل قول نوشته شده توسط ahmadreza.s مشاهده تاپیک
    با سلام مجدد !

    ورژن فریم ورکتون رو به 4.5.2 تغییر بدید !

    اگر هم احیانن اونو نداشتید میتونید از اینجا دانلودش کنید !

    دانلود فریم ورک
    4.5.2

    فریم ورک.png

    مرسی ، اما ربطی به فریم ورک نداشت چون نسخه ای که شما گفتین دانلود کنم از قبل تو سیستمم نصب بوده
    در هر صورت ممنون از لطف و راهنمایی اتون

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    Thumbs up نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام (لطفا" این دستور رو تست کنید )

    نقل قول نوشته شده توسط بیتا حکمت مشاهده تاپیک

    مرسی ، اما ربطی به فریم ورک نداشت چون نسخه ای که شما گفتین دانلود کنم از قبل تو سیستمم نصب بوده
    در هر صورت ممنون از لطف و راهنمایی اتون

    سلام

    ولی من این کارو کردم درست شد !!!

    عکس ضمیمه رو ببینید

    خوب حالا دستی هم میشه ادش کرد !

    اول از همه ورژن فریم ورکتون رو حتماً حتماً حتماً روی 4.5.2 ببرید که جواب بده !
    این دوتا فایل رو به رفرنس های پروژتون اضافه کنید
    به این صورت که توی Solution Explorer روی قسمت رفرنس ها کلیک راست میکنیم و گزینه ی add reference... رو میزنیم
    عکس ضمیمه

    بعد از توی قسمت Browse این دوتا رفرنس که پایین ضمیمه کردم رو بهشون اضافه کنید !

    عکس ضمیمه


    ------------------------------


    موفق باشید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png 1.PNG‏ (14.5 کیلوبایت, 441 دیدار)
    • نوع فایل: png 2.PNG‏ (24.1 کیلوبایت, 439 دیدار)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip dll.zip‏ (77.8 کیلوبایت, 351 دیدار)

  14. #14

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام (لطفا" این دستور رو تست کنید )

    نقل قول نوشته شده توسط ahmadreza.s مشاهده تاپیک
    سلام

    ولی من این کارو کردم درست شد !!!

    عکس ضمیمه رو ببینید

    خوب حالا دستی هم میشه ادش کرد !

    اول از همه ورژن فریم ورکتون رو حتماً حتماً حتماً روی 4.5.2 ببرید که جواب بده !
    این دوتا فایل رو به رفرنس های پروژتون اضافه کنید
    به این صورت که توی Solution Explorer روی قسمت رفرنس ها کلیک راست میکنیم و گزینه ی add reference... رو میزنیم

    عکس ضمیمه

    بعد از توی قسمت Browse این دوتا رفرنس که پایین ضمیمه کردم رو بهشون اضافه کنید !

    عکس ضمیمه


    ------------------------------


    موفق باشید

    همون اول درست گفته بودین به فریم ورک ربط داشت
    به جای لینک فریم ورکی که شما گذاشتین نسخه 5.2 رو از این لینک دانلود کردم مساله حل شد !
    این 328 مگابایت هست . به هر حال شد، و از این بابت بی نهایت ممنونم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام

    با تشکر از شما دوستان
    حال ممنون میشم در مورد نوشتن ادامه ربات تلگرام کدسورسی رو برای مثال قرار بدید.

    همچنین من قبلا با دستور
    Install-Package Notificatio.TelegramClient


    Notificatio.TelegramClient.dll رو به رفرنسها اد کردم و درجایی ذکر کرده بودند که پس از عضویت در سایت www.notificatio.me/ و گرفتن Hash_Key میتوان پیام ارسال کرد. من اینکارو انجام دادم و با کد زیر پیام رو فرستادم
    using Notificatio.TelegramClient;

    var api = NotificatioApi.Initialize(" Your Hash_Key");
    api.SendMessage("Phone Number", "this is a test Message");


    اما متاسفانه پیام من ارسال نمیشه. ولی بطوری در اکانتی که این سایت دارم وارد میشوم گزارشی از ارسال پیام رو نشون میده ولی پیام به مقصد نمیرسه.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام

    سلام این سورس خوبیه برای نوشتن روبات با استفاده از سی شارپ ! میتونی باهاش کارکنی و روبات خودت رو بسازی

    در مورد اون سایت هم بعضی وقتا تا چندین ساعت طول میکشه تا پیامت برسه به مقصد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام

    سورس کدی که قرار دادید و همچنین سورس هایی در این باره در سایت های مختلف بود رو من امتحان کردم ولی متاسفانه با خطای زیر روبرو میشوم :
    با توجه به اینکه نوشته با این نسخه از ویژوال استودیو کتابخانه 2.1 Telegram.Bot سازگار نیست من نسخه پایین ترشو که نسخه 2.0 بود رو هم وقتی در رفرنس ها لود میکنم این بار خطای زیر رو میاره


    در سایت nuget هم این موارد رو برای اجرای Telegram.Bot پیش نیاز نوشته :
    Dependencies



    به نظرتون اگر من این پیش نیازهای موجود رو لود کنم مشکل حل میشه ؟ (نسخه سی شارپ 2012 Express)

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ahmadreza.s
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    175

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام

    سلام نمیدونم دقیقن ولی خوب چیزی که نوشته اینه که نسخه ی ویژوال استودیوتون با نسخه ی کتابخونه ی روبات تلگرام سازگار نیست !
    من خودم از این کتابخونه استفاده میکنم

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار hadi.88
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    46

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام (لطفا" این دستور رو تست کنید )

    نقل قول نوشته شده توسط بیتا حکمت مشاهده تاپیک
    فریم ورک.png

    مرسی ، اما ربطی به فریم ورک نداشت چون نسخه ای که شما گفتین دانلود کنم از قبل تو سیستمم نصب بوده
    در هر صورت ممنون از لطف و راهنمایی اتون
    ]چرا دوست عزیز . مشکلتون به احتمال 90 درصد همین فریم ورک هستش . دقت کنید که شاید نصب باشه روی سیستم شما این نسخه ! اما شما بایستی وقتی پروژتون رو باز میکنید . همونجا که اسم پروژتون را مینویسید بایستی فریم ورکش رو هم اون بالا بزارید روی همین نسخه ی فرم ورکی که دوست عزیزمون فرمودند . ( شاید الان پروژتون با ورژن فرم ورک نسخه ی قبلی باز میشه )

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار ali800
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    40

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام

    PM> Install-Package TelegramBotSharp
    Attempting to resolve dependency 'RestSharp (≥ 105.1.0)'.
    Installing 'RestSharp 105.1.0'.
    Successfully installed 'RestSharp 105.1.0'.
    Installing 'TelegramBotSharp 0.0.6.0'.
    Successfully installed 'TelegramBotSharp 0.0.6.0'.
    Adding 'RestSharp 105.1.0' to ConsoleApplication4.
    Successfully added 'RestSharp 105.1.0' to ConsoleApplication4.
    Adding 'TelegramBotSharp 0.0.6.0' to ConsoleApplication4.
    Uninstalling 'TelegramBotSharp 0.0.6.0'.
    Successfully uninstalled 'TelegramBotSharp 0.0.6.0'.
    Uninstalling 'RestSharp 105.1.0'.
    Successfully uninstalled 'RestSharp 105.1.0'.
    Install failed. Rolling back...
    Install-Package : Could not install package 'TelegramBotSharp 0.0.6.0'. You are trying to install this package into a project that t
    argets '.NETFramework,Version=v4.5', but the package does not contain any assembly references or content files that are compatible w
    ith that framework. For more information, contact the package author.
    At line:1 char:16
    + Install-Package <<<< TelegramBotSharp
    + CategoryInfo : NotSpecified: (:) [Install-Package], InvalidOperationException
    + FullyQualifiedErrorId : NuGetCmdletUnhandledException,NuGet.PowerShell.Com mands.InstallPackageCommand


    مشکل از کجاست - فریم ورک 4.6.1 روی سیستم نصبه !

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار شرلوک هلمز
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    258

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام

    ویژوال را run as admin اجرا کنید

  22. #22

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام

    سلام.ببخشید من هرکاری میکنم نصب نمیشه operation failed مینویسه. چیکار کنم

  23. #23

    نقل قول: مشکل در نصب پکیچ تلگرام

    سلام دوستان،
    راه حلی ساده برای استفاده از Nuget این هست که نرم افزار Fiddler 4 رو نصب کنید و پیش از باز کردن ویژوال استودیو اون رو باز کنید و
    روی WinConfig کلیک کنید، چنانچه سوالی با عنوان Orphaned exemption record found پیاپی از شما پرسیده شد روی Yes کلیک کنید تا برود.
    در پنجره ای که برایتان باز شده روی Exempt all کلیک کنید تا همه ی موارد انتخاب شود سپس روی Save changes کلیک کنید.
    حال هر بار که می خواهید از Nuget package manager استفاده کنید، نرم افزار Fiddler رو باز کنید و به راحتی پکیج ها دانلود خواهد شد.

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نصب کامپوننت ها
    نوشته شده توسط majid_n در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 03 آذر 1382, 22:33 عصر
  2. مشکل در نصب PWS
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مرداد 1382, 09:40 صبح
  3. مشکل در نصب اینتربیس
    نوشته شده توسط omid-delphi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 22 فروردین 1382, 02:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •