نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: پیدا کردن نام یک کنترل بر روی Client

  1. #1

    پیدا کردن نام یک کنترل بر روی Client

    سلام
    من یک datalist دارم که یک جدول درون خود است یکی از سطر های این جدون حاوی یک lable runat =server است که بر روی Client با اسمهای متفاوتی نشان داده میشود
    مثلا سطر اول ستون اول _ctl2_DListEcom08__ctl0_LC0804
    سطر دوم ستون دوم _ctl2_DListEcom08__ctl2_LC0804

    من میخواهم اطلاعات هر کدام از این lable ها هنگامی که روی یه نقطه ای میروم داخل یک div نمایش داده شود اما چون اسمها بر روی client متفاوت میشود نمیدانم طرف دوم عبارت زیر چی باشد
    (LToolTip درون div قرار دارد)
    =LToolTip.innerText

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    با این که یه خورده سخت بود مفهوم سوالتون ، ولی فکر کنم this.name بتونه کمکتون کنه
    یعنی توی قسمت onmouseover در tr مورد نظر ، کافیه یک تابع (که خودتون ساختیدش) صدا کنید ، که ورودی اون this.name و یا this.id باشه. در این صورت ، معلوم میشه که کاربر ، روی کدوم یکی از ردیف ها رفته ، و کار اون تابع هم که ریختن یک متن در اون div مورد نظر ، بر اساس نام اون TR که ارسال شده ، است.

    امیدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم.

  3. #3
    ببین من یه label درون Trدارم اگر ومی خواهم متن lable را که در سطر پایین این

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aligh662000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197
    نقل قول نوشته شده توسط azam2005
    ببین من یه label درون Trدارم اگر ومی خواهم متن lable را که در سطر پایین این
    سؤالتون نامفهومه!
    البته ببخشید! یکم بد تایپ کردین!

  5. #5
    من یک جدول دارم با مثلا دو سطر در یکی از سطر ها یک hyperlink دارم در دیگری یک lable
    می خواهم هر گاه بر روی hyperlink میروم متن lable به یه تابع javascript که بر روی onMouseover ستون مربوط به hyperlink قرار ارسال شود تابع سبز رنگ

    <asp:datalist id="DListEcom08" runat="server" RepeatColumns="3" Width="600px">
    <ItemTemplate>
    <table id="TBLData" style="FONT-SIZE: 9pt; FONT-FAMILY: tahoma">
    <tr>
    <td onMouseover="fixedtooltip(LC0804.text, this, event, '150px')">
    <asp:HyperLink ID="Img" Runat=server ImageUrl='<%#"~/Image/Category/" + Ctype(container.dataitem("I0801"),string)+ "S1.jpg" %>' NavigateUrl='<%# Request.CurrentExecutionFilePath + "?ID=Category&I0801=" + Ctype(container.dataitem("I0801"),string)%>' >
    </asp:HyperLink>
    </td>
    <tr>
    <td>
    <asp:label ID="LC0803" Runat=server text='<%#container.dataitem("C0803")%>'>
    </asp:label>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td>
    <asp:label ID="LC0804" Runat=server text='<%#container.dataitem("C0804")%>' Visible=False >
    </asp:label>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td>
    <asp:LinkButton ID="LBEdit" Runat="server" text='ویرایش' CommandName="Edit"></asp:LinkButton>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td>
    <asp:LinkButton ID="LBDelete" Runat="server" text='حذف' CommandName="Delete"></asp:LinkButton>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </ItemTemplate>
    </asp:datalist>
    البته میتوانم <%#container.dataitem("C0804")%> را قرار دهم اما راه دیگری نیست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    شما در همه ی ردیف ها ، تنها یک تابع رو صدا بزنید
    در اون تابع چک کنید که اون ردیف مختص چی هست. و بر اساس اون ، اونوقت اون تابعی که دلتون میخوات رو صدا کنید.

تاپیک های مشابه

  1. کش نشدن صفحه در Client
    نوشته شده توسط mahdi_negahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 16 فروردین 1387, 10:38 صبح
  2. سرعت پایین یک client
    نوشته شده توسط majid325 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 16 شهریور 1385, 09:57 صبح
  3. محدود کردن اجرای فایل ها بر روی client
    نوشته شده توسط vatal در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 28 آبان 1384, 23:42 عصر
  4. client ip
    نوشته شده توسط yazdan در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1383, 15:53 عصر
  5. client
    نوشته شده توسط bebakhshid در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1383, 19:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •