نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: گروه در تلگرام برای برنامه نویسان آندروید Xamarin C#‎ 2013~2015

  1. #1

    گروه در تلگرام برای برنامه نویسان آندروید Xamarin C#‎ 2013~2015

    گروه زیر برای برنامه نویسان آندروید با زبان #C ایجاد کردیم (Xamarin)
    لینک زیر را در مرورگر گوشی که دارای telegram هست باز کنید بعد بصورت اتوماتیک در تلگرام شما گروه باز می شود و می توانید فعالیت کنید.
    https://telegram.me/jojoba2010

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: گروه در تلگرام برای برنامه نویسان آندروید Xamarin C#‎ 2013~2015

    گروه مثل اینکه حذف شده .

  3. #3

    نقل قول: گروه در تلگرام برای برنامه نویسان آندروید Xamarin C#‎ 2013~2015

    سلام دوستان
    با سی شارپ و با استفاده از ابزار زامارین هم میشه برای پلتفرم های مختلف موبایل از جمله آی او اس و أندروید أپلیکیشن ساخت که فکر میکنم برای دات نت کار ها خیلی مفید باشه

    https://telegram.me/xamarincenter_ir

  4. #4

    نقل قول: گروه در تلگرام برای برنامه نویسان آندروید Xamarin C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎ 2013~2015

    نقل قول نوشته شده توسط mahdiyar.m مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    با سی شارپ و با استفاده از ابزار زامارین هم میشه برای پلتفرم های مختلف موبایل از جمله آی او اس و أندروید أپلیکیشن ساخت که فکر میکنم برای دات نت کار ها خیلی مفید باشه

    https://telegram.me/xamarincenter_ir

    فکر کنم غیر فعاله این گروه نه؟

    این گروه تلگرام زامارین هم هست

    https://telegram.me/joinchat/BOKswEFe0LV4o8LxXZTnYA
    آخرین ویرایش به وسیله M aJi D : چهارشنبه 25 اسفند 1395 در 23:31 عصر

  5. #5

    نقل قول: گروه در تلگرام برای برنامه نویسان آندروید Xamarin C#‎‎‎ 2013~2015

    گروه تلگرام آموزش نوین php asp C#‎ و ...

    https://t.me/joinchat/AAAAAD_rZzy4BMYdtWUsMg

  6. #6

    نقل قول: گروه در تلگرام برای برنامه نویسان آندروید Xamarin C#‎‎‎ 2013~2015

    در صورتی که نیاز به انجام پروژه های گرافیکی از قبیل طراحی
    ...سایت واپلیکیشن وui/ux ، لوگو، پوستر، کارت ویزیت
    دارید می تونید پروژه مد نظرتون را درسایت
    http://dopro.ir


    ثبت کنید تا طراحان زیادی از سراسر کشوربراتون طرح بزنن و شما از بین اونها، طرحی که رضایت بیشتری دارید را انتخاب کنید


    لینک ثبت پروژه:
    http://dopro.ir/project/create/step1


    آشنایی بیشتر با سرویس جمع سپاری دوپرو :
    http://dopro.ir/about


    لیست طراحان:
    http://dopro.ir/designer

  7. #7

    نقل قول: گروه در تلگرام برای برنامه نویسان آندروید Xamarin C#‎ 2013~2015

    گروه تلگرام برنامه نویسی سی شارپ C#‎
    https://t.me/joinchat/B7OnWg5sk-j_e3J9wXhq6w

  8. #8

    نقل قول: گروه در تلگرام برای برنامه نویسان آندروید Xamarin C#‎ 2013~2015

    گروه پرسش و پاسخ زامارین
    https://t.me/joinchat/IlKL1hEtjzLOWarPIVry1A

    کانال آموزشی زامارین
    @xamarin_tut

  9. #9

    نقل قول: گروه در تلگرام برای برنامه نویسان آندروید Xamarin C#‎ 2013~2015

    برنامه نویسی cross platform از جمله xamarin و wpf و ....
    @csharptips

تاپیک های مشابه

  1. mailserver برای برنامه نویسان php
    نوشته شده توسط Farhadi در بخش PHP
    پاسخ: 33
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1385, 17:53 عصر
  2. برای برنامه نویسان حرفه ای
    نوشته شده توسط stu_zamani در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 مهر 1383, 15:16 عصر
  3. خبر خوب برای برنامه نویسان vC++‎6
    نوشته شده توسط mohammad javad pishvaei در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 18
    آخرین پست: جمعه 28 آذر 1382, 03:59 صبح
  4. معرفی یک نرم افزار برای برنامه نویسان VB
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 06 تیر 1382, 00:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •