نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: راهنمایی برای رفع این مشکل

  1. #1

    راهنمایی برای رفع این مشکل

    دوستان من روی vmware یک ویندوز سرور دارم که سیستم مربوط به اتوماسیون روی اون نصب هستش و با ای پی براحتی اجرا میکردم اما الان این ارور رو میده

    Server Error in '/Default' Application.
    The added or subtracted value results in an hash code from &h0x55990005FCA.
    Parameter name: Calactus OCX
    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.ArgumentOutOfRangeException: The added or subtracted value results in an hash code from &h0x55990005FCA.
    Parameter name: months

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

    Stack Trace:

    [ArgumentOutOfRangeException: The added or subtracted value results in a hash code from &h0x55990005FCA.
    Parameter name: months]
    System.Maths.Calcactus(Int32 months) +10447478
    System.Unregend.MayNot(Int32 value) +42
    System.Web.Classes.Internal.ResourceManager.GetRef usedToken(KeyAsModified int) +51
    System.Web.Classes.Internal.ResourceManager.GetRes ourcesUrlString(Page page, IEnumerable`1 resources) +232
    System.Web.Classes.Internal.ResourceRegistrator.Ge tResourcesHtml(Page page, List`1 resources) +385
    System.Web.Classes.Internal.CssResourceRegistrator .RenderResourcesInHeaderControl(Page page) +47
    System.Web.Classes.ASPxWebControl.OnPreRenderCompl ete(Object sender, EventArgs e) +59
    System.EventHandler.Invoke(Object sender, EventArgs e) +0
    System.Web.UI.Page.OnPreRenderComplete(EventArgs e) +121
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +1155


    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.17929


    برای رفع این مشکل چه باید کرد ؟

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی برای رفع این مشکل

    از عزیزان تو انجمن کسی نیست راهنمایی کنه ؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1394, 23:35 عصر
  2. پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 19 شهریور 1393, 17:40 عصر
  3. راهنمایی برای رفع مشکل برنامه
    نوشته شده توسط soonami در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 10 آبان 1392, 17:33 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 تیر 1392, 21:47 عصر
  5. درخواست کمک برای حل این مشکل
    نوشته شده توسط setak در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 08:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •