نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سردرگمی در یادگیری مفاهیم و مققدمات اولیه

  1. #1

    سردرگمی در یادگیری مفاهیم و مققدمات اولیه

    سلام ، دوستان اندرویدی وقت بخیر
    من پس از تلاش های فراوان و ناکامی در نصب و استفاده ایکلیپس و اندروید استودیو چند روز پیش موفق شدم IntelliJ IDEA رو نصب کنم
    اما نه تنها تو مرحله نصب حتی تو سوالات ابتدایی ام هم نتونستم جوابامو پیدا کنم ( متاسفانه فعلا انگلیسی ام خوب نیست و آموزش
    فارسی خوبی هم پیدا نکردم .. )


    سوال اولم : آیا یک PDF فارسی جامع و کاربردی برای یادگیری اندروید با IntelliJ IDEA هست یا خیر

    سوال دوم
    : من تو سی شارپ بخوام رنگ یک فرم رو تغییر بدم خاصیت back-color فرم رو تغییر می دم ، ولی تو اندروید این کار چطوری انجام می گیره ؟!
    مثلا شما بخواین زمینه برنامه داخل گوشی سفید دیده بشه ، با کد تغییرش می دین ؟

    سوال سوم: مفهوم SQLite رو درک نکردم ! تو ویندوز اپلکشنی که با دیتابیس اکسس پیاده سازی ، باید اکسس تو سیستم کاربر هم نصب باشه
    و یا اگر برنامه ای با SQL server طراحی بشه ، باید روی سیستم کاربر هم SQl server نصب بشه ، ولی وقتی ما اپلکشنی رو گوشی نصب می کنیم
    بدون اینکه از ما خواسته بشه SQLite رو نصب کنیم
    ، برنامه اجرا میشهآیا روی سیستم عامل اندروید به صورت پیش فرض روی اندروید نصب هست ؟

    سوال چهارم : نحوه قرارگیری عناصری مثل Button ، سایز و ... از چطوری تغییر می کنه ؟!



    من برای شروع به جواب این سوالات نیاز دارم ، اینا رو تا قسمتی یاد بگیرم بقیه راه رو راحت تر با سرچ طی می کنم
    الان مث کسی هستم که وارد اتاقی خاموش شده و باید دنبال کلیدها باشه ، پیشاپیش از توجه اتون ممنونم م .

  2. #2

    نقل قول: سردرگمی در یادگیری مفاهیم و مققدمات اولیه

    1 . http://iact.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8...3%D9%85%D8%AA/

    یه سایت که داره آموزش میده
    2 تو همون سایت دنبال کنی میتونی پیداش کنی

    3. اره Sqlite به صورت پیش فرض تو اندروید هست. نمیخواد کار خاصی انجام بدی.
    البته تو ویندوز هم برا استفاده ار sqlite باید فقط یه فایل Dll کنار برنامه خودتت بزاری. نیاز به نصب چیزی نیست
    4 . تو همون سایت هست اموزشاش

  3. #3

    نقل قول: سردرگمی در یادگیری مفاهیم و مققدمات اولیه

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    1 . http://iact.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8...3%D9%85%D8%AA/

    یه سایت که داره آموزش میده
    2 تو همون سایت دنبال کنی میتونی پیداش کنی

    3. اره Sqlite به صورت پیش فرض تو اندروید هست. نمیخواد کار خاصی انجام بدی.
    البته تو ویندوز هم برا استفاده ار sqlite باید فقط یه فایل Dll کنار برنامه خودتت بزاری. نیاز به نصب چیزی نیست
    4 . تو همون سایت هست اموزشاش
    ممنونم این سایتو دیدم ، ولی وقتی میخواستم چک کنم که ایا اموزش هاش کامله یا خیر تو گوگل فقط
    دو قسمتشو پیدا کردم ، یعنی شما اینو تو گوگل بزنی مطلب سومی پیدا نمیشه و ..

    آموزش برنامه نویسی اندروید با IntelliJ IDEA ( قسمت سوم– بخش 3)

    البته انصافا" سایت خوبیه

  4. #4

    نقل قول: سردرگمی در یادگیری مفاهیم و مققدمات اولیه

    sqlite یه برنامه کم حجم هست و برای دستگاه هایی که محدودیت محل ذخیره سازی دارند(مثل گوشی ها) مورد استفاده قرار میگیره. برای کار باهاش هم نیازی نیست هیچ فایل یا برنامه ای در گوشی تون نصب باشه. در مورد تغییر رنگ بکگراند لایوت هم باید خدمتتون بگم این کار رو با دو روش تا جایی که من می دونم می تونید انجام بدید. روش اول و ساده استفاده از فایل xml لایوت هست که به راحتی با افزودن android:background="RGB" به اصلی ترین لایوت در لایوتتون انجام بدید. راه دیگه اش استفاده از کدنویسی هست که می تونید ابتدا یک شی از لایوت اصلی برنامه تون بسازید و بعد با دستور setbackgroundcolor() رنگ مورد نظرتون رو بهش اختصاص بدید. در مورد Intellij IDEA هم باید خدمتتون بگم که الان IDE های پرطرفدار برای برنامه نویسی اندروید در حال حاضر اکلیپس و اندروید استودیو هستند که هنوز اکلیپس پراستفاده ترین IDE هست در کل وب( این رو به خاطر تعداد سوالات و جواب ها در وب میشه به راحتی فهمید) و بع داز اون Android studio قرار داره که هنوز نتونسته جای اکلیپس رو بگیره. بعد حالا Intellij IDEA و محیط های دیگه قرار دارند که با پشتیبانی که گوگل داره از اندروید استودیو میکنه بعید می دونم IDE دیگه ای بتونه رو دست Android Studio بیاد حداقل تا دو سال دیگه. پس با این شرایط من پیشنهاد می کنم بیایید به سمت Android Studio و به خاطر ناتوانی در نصب اون رو کنار نگذارید(حداقل از یه کاربلد در اطرافتون بخواهید که اون رو براتون نصب کنه). در مورد سوال آخرتون هم توی ویژوال استودیو ToolBox رو داشتیم که کنترل ها(اینجا میگیم ویو ها) رو ازش برمی داشتیم و توی فرم برنامه رها می کردیم. و به پراپرتی های اون هم می تونید از طریق کد و هم از طریق فایل xml دسترسی داشته باشید. اندروید استودیو محیطش یه جورایی شبیه ویژوال استودیو هست و پراپرتی های یک ویو رو می تونید از منوی properties که عموما در سمت راست پایین IDE قرار میگیره(مثل ویژوال استودیو) مورد استفاده قرار دهید.

  5. #5

    نقل قول: سردرگمی در یادگیری مفاهیم و مققدمات اولیه

    یک نکته اساسی اینه که ببینی بازارت چی میخاد و وقتت رو صرف چیزای الکی نکنی.
    باید پروژه بگیری تا بفهمی بازار چی میخاد و بهترین راه انجامش چیه و فقط و فقط تحت فشار پروژست که آدم چیزی یاد میگیره، اونم دقیقا چیزی که به دردش میخوره.

    اول کار هم میتونی از نرم افزار های ساده تر شروع کنی و اپلیکیشن های محتوا محور رو قبول کنی.


    اگر هنوز با نصب مشکل داری میتونی از ابزار های انلاین استفاده کنی.
    برای اطمینان و اینکه خیالتم راحت بشه، یک سر به سایتایی مثل این بزن:

    puzzley.ir

    من خودم برای ساخت نسخه اول نرم افزار هام و نشون دادن مشتری ازش استفاده میکنم.
    می تونه جواب خیلی مشتریهات رو بدی باهمین. ولی اولویتت باشه مهارت پیدا کردن و کد زدن خودت ;)

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: یادگیری مفاهیم
    نوشته شده توسط ali mohamadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 آذر 1390, 19:04 عصر
  2. پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 18 مرداد 1389, 01:05 صبح
  3. یادگیری مفاهیم شبکه
    نوشته شده توسط abolfazlkaveh در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 31 فروردین 1387, 20:34 عصر
  4. مفاهیم اولیه پروتکل TCP/IP ( بخش چهارم )
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 24 آبان 1382, 08:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •