نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آپدیت خودکار متغیر در PHP

  1. #1

    آپدیت خودکار متغیر در PHP

    سلام. نمیدونستم سوالم رو توی کدوم بخش PHP بپرسم همینجا میپرسم.
    من یک متغیر count$ دارم که با یک کوئری تعداد سطرهای دیتابیس رو برام بر میگردونه بعدش این متغیر رو پرینت میکنه برام بعد من میرم این مقداری که برام پرینت کرده رو داخل اپلیکیشن اندرویدم میخونم و استفاده میکنم. مشکل اینجاست که وقتی مثلا یک سطر به دیتابیس اضافه میشه تا زمانی که نیام این فایل PHP که داخل هاست هست و کدام توشه رو با مرورگر باز نکنم و رفرش ندم مقدار count$ آپدیت نمیشه و همون مقدار قبلی رو برمیگردونه. خوب من که نمیتونم هر دفعه بیام پیج رو رفرش کنم. میخوام ببینم چطور میشه اون متغیر count$ خود به خود با آپدیت شدن دیتابیس اونم آپدیت بشه و مقدار درست رو پرینت کنه که من برم با اندروید اون مقدار رو بخونم. داخل سایت Stackoverflow هم پرسیدم یک کد آجاکس بهم دادن ولی نگفتن باید این کد رو کجا استفاده کنم. اگر کسی از دوستان راهه ساده تری بلده بگه یا همون کد آجاکس رو توضیح بده تشکر. اینم کد PHP :


    <?php
    $con=mysql_connect("mysql.xzn.ir","","");
    mysql_select_db("u607509006_bd1",$con);

    $qry = "select * from content where status='a'";
    $result = mysql_query($qry);
    $count = mysql_num_rows($result);

    echo $count;
    mysql_close($con);

    ?>

  2. #2

    نقل قول: آپدیت خودکار متغیر در PHP

    یعنی کسی نمیدونه چجوری میشه اینکارو کرد؟

  3. #3

    نقل قول: آپدیت خودکار متغیر در PHP

    با سلام
    گروه ها و کانال های فعال ما در تلگرام


    گروه php programmers


    https://telegram.me/joinchat/BIOMpzwdIPfIpj4prvgvyQ


    گروه سئو و بهینه سازی


    https://telegram.me/joinchat/BIOMpzv0bCHVpJ_L-eI1JQ


    کانال اسکریپت و کدهای رایگان


    @nullscript
    کانال سئو و بهینه سازی


    @searchoptimization


    داستان های آموزنده (مدیریتی)
    @infostory


    توجه کنید گروه ها به صورت سوپر گروه می باشد و باید حتما تلگرام شما به آخرین نسخه آپدیت شده باشد .

  4. #4

    نقل قول: آپدیت خودکار متغیر در PHP

    سلام.
    قاعدتا توی برنامه ای که برای اندروید می نویسی باید آدرس این صفحه (که تعداد رکوردها رو نشون میده) رو بدی، بعد خود برنامه اون صفحه رو لود می کنه و نتیجه رو میگیره. تا جایی که من می دونم نیازی نیست که خودت اون صفحه رو refresh کنی.
    ضمنا تا جایی که سواد اندک من قد میده، اگر داده ها رو به صورت JSON خروجی بگیری (توی همون صفحه PHP) کار کردن توی اندروید باهاش راحت تره، البته الان که فقط یه عدد هست احتمالا نیازی نیست.
    فکر کنم بد نباشه این سوال رو توی قسمت برنامه نویسی اندروید مطرح کنی.
    ضمنا کد اندروید رو هم بذار که بشه راحت تر راهنمایی کرد.
    موفق باشی.

  5. #5

    نقل قول: آپدیت خودکار متغیر در PHP

    سلام
    اطلاعاتت رو بریز توارایه بعد با تابع json_encode تبدیلش کن به جیسون برا موبایل

تاپیک های مشابه

  1. آپدیت خودکار فایل php
    نوشته شده توسط mortezaaa در بخش PHP
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1391, 19:49 عصر
  2. سوال: ارسال متغیر از php به jquery
    نوشته شده توسط free bird در بخش jQuery
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 07 شهریور 1389, 12:25 عصر
  3. سوال: نحوه ارسال متغیر از php به jquery
    نوشته شده توسط free bird در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 شهریور 1389, 14:12 عصر
  4. سوال: ارتباط دوجدول و آپدیت خودکار آن
    نوشته شده توسط polisoftco در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 فروردین 1388, 20:41 عصر
  5. چطور میشه به برنامه قابلیت آپدیت خودکار را افزود؟
    نوشته شده توسط hex161 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1384, 02:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •