نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کمک لازم دارم درمورد یه کد php

  1. #1

    کمک لازم دارم درمورد یه کد php

    درود خسته نباشید میخواستم بدونم درکنار اینکه یه کد موجود هست که ایپی کلاینت و نشون بده
    کدی هم وجود داره که تو هاست اپلود کنیم و ایپی سرور مربوط به اون هاست و نشون بده؟
    ممنون میشم کمک کنین

  2. #2

    نقل قول: کمک لازم دارم درمورد یه کد php

    کسی تو این انجمن با 600 انلاین نیست این سوال مارو جواب بده سه روزه میخوام یه کدو پیدا کنم تو نت به این بزرگی هیچکی نیست ای بابا

  3. #3

    نقل قول: کمک لازم دارم درمورد یه کد php

    سلام
    بله هست با اجرای کد زیر در یه فایل php آیپی سرور رو می بینید:


    <?php echo $_SERVER['SERVER_ADDR']; ?>

تاپیک های مشابه

  1. کمک لازم دارم
    نوشته شده توسط ثقبشددثص در بخش Android Studio
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 13 شهریور 1394, 02:05 صبح
  2. سوال: کمک لازم دارم
    نوشته شده توسط little.angel.e73 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1394, 05:19 صبح
  3. کمک فوری ، خیلی لازم دارم !
    نوشته شده توسط javadh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1385, 12:53 عصر
  4. کمک لازم دارم
    نوشته شده توسط angel_in_darkling در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 06 خرداد 1385, 06:54 صبح
  5. کمک کنید تا 12/9 لازم دارم
    نوشته شده توسط رحمانیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 09 آذر 1383, 15:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •