نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: درخواست معرفی یک پایگاه داده NoSql ساده برای اپلیکیشن های ویندوزی

  1. #1
    کاربر جدید آواتار Parmida48
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    21

    درخواست معرفی یک پایگاه داده NoSql ساده برای اپلیکیشن های ویندوزی

    سلام خدمت اساتید و دوستان
    من قبلا برنامه هامو برمبنای پایگاهای رابطه ای نوشتم و میخواستم یک نمونه برای شروع با پایگاه داده NoSql کارکنم
    از دوستان خواهش میکنم چند نمونه از این نوع پایگاه داده که استفاده کردن و شرایط زیر رو داشته باشه به من معرفی کنن:

    1-رایگان باشه
    2-کوچک باشه(مث SQLite)
    3-نیاز به نصب سرور نداشته باشه
    4-سریع باشه
    5-راحت باشه
    6-ترجیحا Key-Value باشه
    7-در محیطهای برنامه نویسی رایگان ، قابل کدنویسی باشه
    8-قابل استفاده در ویندوز باشه

    ممنونم

  2. #2

    نقل قول: درخواست معرفی یک پایگاه داده NoSql ساده برای اپلیکیشن های ویندوزی

    نقل قول نوشته شده توسط Parmida48 مشاهده تاپیک
    سلام خدمت اساتید و دوستان
    من قبلا برنامه هامو برمبنای پایگاهای رابطه ای نوشتم و میخواستم یک نمونه برای شروع با پایگاه داده NoSql کارکنم
    از دوستان خواهش میکنم چند نمونه از این نوع پایگاه داده که استفاده کردن و شرایط زیر رو داشته باشه به من معرفی کنن:

    1-رایگان باشه
    2-کوچک باشه(مث SQLite)
    3-نیاز به نصب سرور نداشته باشه
    4-سریع باشه
    5-راحت باشه
    6-ترجیحا Key-Value باشه
    7-در محیطهای برنامه نویسی رایگان ، قابل کدنویسی باشه
    8-قابل استفاده در ویندوز باشه

    ممنونم
    تعداد این دیتابیس ها خیلی زیاد است و هر کدام از آنها با اینکه اکثر معیارهایی را که میخواهید دارا می باشند ولی کمبودهایی نیز دارند. به طور مثال با اینکه UnQLite از دیتابیس هایی است که معیارهایی که میخواهید دارد ولی از اندیس گذاری پشتیبانی نمی کند. پایگاه های داده ای دیگری نیز هستند که موردی که عرض کردم در مورد اونها هم صدق میکنه. مثل WhiteDB و CouchbaseLite
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  3. #3
    کاربر جدید آواتار Parmida48
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    21

    نقل قول: درخواست معرفی یک پایگاه داده NoSql ساده برای اپلیکیشن های ویندوزی

    نقل قول نوشته شده توسط Lsass.CRC32 مشاهده تاپیک
    تعداد این دیتابیس ها خیلی زیاد است و هر کدام از آنها با اینکه اکثر معیارهایی را که میخواهید دارا می باشند ولی کمبودهایی نیز دارند. به طور مثال با اینکه UnQLite از دیتابیس هایی است که معیارهایی که میخواهید دارد ولی از اندیس گذاری پشتیبانی نمی کند. پایگاه های داده ای دیگری نیز هستند که موردی که عرض کردم در مورد اونها هم صدق میکنه. مثل WhiteDB و CouchbaseLite
    آقای مهندس رنجبر مرسی از راهنمائیهای ارزشمندتون
    من هر سه دیتابیس رو بررسی کردم ، متاسفانه هر کدوم اشکال خودشو داشت
    مثلا UnQLite ظاهرا فقط برای زبان C قابل استفاده است
    WhiteDB بااینکه نوشته برای لینوکس و ویندوز ولی روی صفحه فقط لینک فایلهای لینوکس هستش
    CouchbaseLite هم ظاهرا بصورت نسخه مخصوص موبایل عرضه میشه

    بنابر این با راهنمائیهای شما و کمی جستجو تونستم دیتا بیس LiteDB را که بیشترین انطباق رو با پارامترهای من داشت پیدا کنم
    این دیتا بیس هم بصورت کنسولی و هم بصورت DLLی قابل استفاده هست
    تنها مشکل که برای شروع وجود داره اینه که من نمیتونم از طریق کنسول یک دیتابیس ایجاد کنم
    متاسفانه Help موجود هم خیلی خلاصه اس و هیچ فرمانی برای Create نداره !!!
    ممکنه بنده رو راهنمائی بفرمایید ؟
    ممنون از وقتی که میذارین
    پرهام

  4. #4

    نقل قول: درخواست معرفی یک پایگاه داده NoSql ساده برای اپلیکیشن های ویندوزی

    نقل قول نوشته شده توسط Parmida48 مشاهده تاپیک
    آقای مهندس رنجبر مرسی از راهنمائیهای ارزشمندتون
    من هر سه دیتابیس رو بررسی کردم ، متاسفانه هر کدوم اشکال خودشو داشت
    مثلا UnQLite ظاهرا فقط برای زبان C قابل استفاده است
    WhiteDB بااینکه نوشته برای لینوکس و ویندوز ولی روی صفحه فقط لینک فایلهای لینوکس هستش
    CouchbaseLite هم ظاهرا بصورت نسخه مخصوص موبایل عرضه میشه

    بنابر این با راهنمائیهای شما و کمی جستجو تونستم دیتا بیس LiteDB را که بیشترین انطباق رو با پارامترهای من داشت پیدا کنم
    این دیتا بیس هم بصورت کنسولی و هم بصورت DLLی قابل استفاده هست
    تنها مشکل که برای شروع وجود داره اینه که من نمیتونم از طریق کنسول یک دیتابیس ایجاد کنم
    متاسفانه Help موجود هم خیلی خلاصه اس و هیچ فرمانی برای Create نداره !!!
    ممکنه بنده رو راهنمائی بفرمایید ؟
    ممنون از وقتی که میذارین
    پرهام
    خواهش میکنم. اتفاقا LiteDB رو بنده مشاهده کردم ولی چون به نسبت بقیه پروژه ها کمتر لینک داده شده بود معرفی نکردم. برای ساخت دیتابیس باید از دستور open mydb استفاده کنید. mydb اسم دیتابیسی که می خواهید ایجاد کنید است.
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  5. #5
    کاربر جدید آواتار Parmida48
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    21

    نقل قول: درخواست معرفی یک پایگاه داده NoSql ساده برای اپلیکیشن های ویندوزی

    ضمن سلام خدمت جناب مهندس
    خیلی از شما سپاسگزارم
    با راهنمائی شما موفق به ساخت اولین دیتابیس شدم
    نکته جالب اینه که LiteDB از Index پشتیبانی میکنه
    ولی گویا متاسفانه Cursor رو ساپورت نمیکنه که اگه میکرد چقدر عالی میشد
    سوالی که برام پیش اومده اینه که :
    چطور میشه از فایل DLL در Lazarus یا FreeQ استفاده کرد، مستندات فقط برای C#‎‎.Net موجوده و درمورد سایر زبانها چیزی ذکر نشده
    اگه کمی منو رو راهنمائی بفرمائین ، بینهایت از شما ممنون خواهم شد
    مرسی
    آخرین ویرایش به وسیله Parmida48 : شنبه 28 شهریور 1394 در 08:47 صبح

  6. #6

    نقل قول: درخواست معرفی یک پایگاه داده NoSql ساده برای اپلیکیشن های ویندوزی

    نقل قول نوشته شده توسط Parmida48 مشاهده تاپیک
    ضمن سلام خدمت جناب مهندس
    خیلی از شما سپاسگزارم
    با راهنمائی شما موفق به ساخت اولین دیتابیس شدم
    نکته جالب اینه که LiteDB از Index پشتیبانی میکنه
    ولی گویا متاسفانه Cursor رو ساپورت نمیکنه که اگه میکرد چقدر عالی میشد
    سوالی که برام پیش اومده اینه که :
    چطور میشه از فایل DLL در Lazarus یا FreeQ استفاده کرد، مستندات فقط برای C#‎‎‎.Net موجوده و درمورد سایر زبانها چیزی ذکر نشده
    اگه کمی منو رو راهنمائی بفرمائین ، بینهایت از شما ممنون خواهم شد
    مرسی
    من با این دیتابیس کار نکردم ولی کدهارو که بررسی کردم دیدم Cursor در کلاس StringScanner موجود است: https://github.com/mbdavid/LiteDB/bl...ringScanner.cs

    برای اضافه کردن DLL هم می توانید از کد زیر استفاده کنید:

    function ExportedFunctionName(parameters):ResultType;cdecl;  external 'library.dll';
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  7. #7
    کاربر جدید آواتار Parmida48
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    21

    نقل قول: درخواست معرفی یک پایگاه داده NoSql ساده برای اپلیکیشن های ویندوزی

    ممنونم
    منظور من از Cursor پشتیبانی مستقیم از First,Last,Prev,Next,Move برای جابجائی در لابلای رکوردها بود
    بهر حال مرسی
    من نحوه استفاده از DLL رو چک کنم اگه سوالی بود مجددا مزاحم خواهم شد
    Tanx

تاپیک های مشابه

  1. درخواست:باز کردن پایگاه داده یک نرم افزار به کمک SQL
    نوشته شده توسط مهندس جان در بخش MySQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 13 اسفند 1388, 22:44 عصر
  2. معرفی سایت پایگاه داده
    نوشته شده توسط visual_sadegh در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 20 بهمن 1386, 15:52 عصر
  3. درخواست منبع آموزش پایگاه داده در VC++‎.Net
    نوشته شده توسط mostafa_cpp در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 مهر 1385, 10:59 صبح
  4. پایگاه داده sql server برای PHP
    نوشته شده توسط m_ziba در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آبان 1383, 13:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •