نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دستور فعال کردن کوکی در ie

  1. #1

    دستور فعال کردن کوکی در ie

    سلام دوستان عزیز
    1-آیا از طریق کد نویسی در صورتی که کوکی ها در ie فعال نباشد میتوان آن را فعال کرد؟
    2-چطوری میتوان فیلدهای یک کوکی را که بر روی کلاینت وجود دارد تغییر داد آیا لزوما باید کوکی را از کلاینت حذف کرد و مجددا ساخت ، یا راه دیگری وجود دارد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582
    شما نمی توانید کوکی ها را فعال کنید میتوانید چک کنید که اگر غیر فعال بود به کاربر اطلاع دهید .

  3. #3
    جواب قسمت دوم چیست

  4. #4
    یک ارجاء به کوکی ایجاد کن.
    مقدار کلید مورد نظر رو با مقدار جدید جایگزین کن.
    تغییرات ایجاد شده تا زمانی که کوکی مجددا به کلاینت پاس داده نشده ثبت نمیشن. خط آخر به همین منظور نوشته شده.


    HttpCookie myCookie = Request.Cookies["myCookie"];
    myCookie.Values["myKey"] = "myNewValue"
    Response.Cookies.Add(myCookie);


    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •