نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ساخت برنامه تبدیل میلادی به شمسی میخواهم

  1. #1

    Thumbs up ساخت برنامه تبدیل میلادی به شمسی میخواهم

    سلام دوستان چگون میتونم برنامه ای بنویس که میلادی رو به شمسی تبدیل کنم. اگه میشه راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: ساخت برنامه تبدیل میلادی به شمسی میخواهم

    سلام
    احتیاجی به نوشتن برنامه نیست دادا کافیه یکم جستجو کنی در سایت
    کلی برنامه در این ابطه در سایت موجود است
    یا علی

  3. #3

    نقل قول: ساخت برنامه تبدیل میلادی به شمسی میخواهم

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    سلام
    احتیاجی به نوشتن برنامه نیست دادا کافیه یکم جستجو کنی در سایت
    کلی برنامه در این ابطه در سایت موجود است
    یا علی
    میخواهم یاد بگیرم نه از سورس اماده استفاده کنم

  4. #4

    نقل قول: ساخت برنامه تبدیل میلادی به شمسی میخواهم

    اگر میخواهید یاد بگیرید پیشنهاد میکنم فعلاً برید کلاسهای موجودات. Globalization. را مطالعه و بررسی کنید. مخصوصاً کلاسهای مربوط به calendar و Persian calendar. را بررسی کنید
    وبا استفاده از آن توابع تبدیل ویا کلاس تبدیل و دیگر عملیات مورد نیاز بروی تاریخ را سعی کنید پیاده سازی کنید

    اگر پس از مطالعه و یا در زمان پیاده سازی مشکل داشتید بپرسید
    وباز اگر خواسته باشید کار را سطح پایینتر انجام دهید یعنی بدون Globalization باید خودتان رابطه بین تقویم میلادی و شمسی را پیدا کنید برای اینکار تقویم چندسال را بگیرید و بخش میلادی و شمسی را با هم مقایسه کنید
    اینکارها را انجام دهید واگر سوالی بود مطرح کنید

  5. #5

    نقل قول: ساخت برنامه تبدیل میلادی به شمسی میخواهم

    سلام
    راهنمایی اینه که باید از فضای نام System.Globalization استفاده کنید.

    یعنی بالای بخش کد فرمتون بنویسید
    Imports System.Globalization


    بعد این متد رو بنویسید

    Public Function Miladi2Shamsi(ByVal miladiDate As Date) As String
    Dim pc As New PersianCalendar


    Dim sb As New StringBuilder
    sb.AppendFormat("{0}/{1}/{2}", pc.GetYear(miladiDate).ToString(), pc.GetMonth(miladiDate).ToString("D2"), pc.GetDayOfMonth(miladiDate).ToString("D2"))


    Return sb.ToString()
    End Function


    و از این متد استفاده کنید.



    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل میلادی به شمسی با جاوااسکریپت
    نوشته شده توسط Moharram در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 دی 1392, 23:47 عصر
  2. تبدیل میلادی به شمسی shamsi.dll
    نوشته شده توسط behrooz-salehi در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 16 مهر 1389, 14:08 عصر
  3. فوری فوری : تابع تبدیل میلادی به شمسی
    نوشته شده توسط m_tabari در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1384, 15:38 عصر
  4. فوری فوری : تابع تبدیل میلادی به شمسی
    نوشته شده توسط m_tabari در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1384, 06:40 صبح
  5. کد تبدیل میلادی به شمسی (asp) دارین ؟
    نوشته شده توسط sfm_designer در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1384, 18:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •