نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: چگونگي ارسال ايميل در جنگو

  1. #1

    چگونگي ارسال ايميل در جنگو

    سلام ...
    توي IDE پايتون وقتي با استفاده از from smtplib import SMTP_SSL ايميل ميفرستم هيچ مشكلي نيست و ايميل ارسال ميشه . ولي وقتي همين دستورات رو ميبرم توي جنگو ايميل ارسال نميشه . چرا؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: چگونگي ارسال ايميل در جنگو

    نقل قول نوشته شده توسط arman54 مشاهده تاپیک
    سلام ...
    توي IDE پايتون وقتي با استفاده از from smtplib import SMTP_SSL ايميل ميفرستم هيچ مشكلي نيست و ايميل ارسال ميشه . ولي وقتي همين دستورات رو ميبرم توي جنگو ايميل ارسال نميشه . چرا؟
    تنظیمات ایمیل رو باید توی setting خود جنگو انجام بدی

  3. #3

    نقل قول: چگونگي ارسال ايميل در جنگو

    تنظيماتش رو انجام دادم ولي بازم نشد. ارورش ميگه Connection refused

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: چگونگي ارسال ايميل در جنگو

    نقل قول نوشته شده توسط arman54 مشاهده تاپیک
    تنظيماتش رو انجام دادم ولي بازم نشد. ارورش ميگه Connection refused
    بزار ستینگ رو

  5. #5

    نقل قول: چگونگي ارسال ايميل در جنگو

    # Send Email ...
    EMAIL_BACKEND = 'django.core.mail.backends.smtp.EmailBackend'


    EMAIL_USE_TLS = True
    EMAIL_HOST = 'smtp.chmail.ir'
    EMAIL_PORT = 587
    EMAIL_HOST_USER = 'username@chmail.ir'
    EMAIL_HOST_PASSWORD ='password'



  6. #6
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: چگونگي ارسال ايميل در جنگو

    این که درسته
    ارسالش رو از send_mail خود جنگو استفاده میکنی؟

  7. #7

    نقل قول: چگونگي ارسال ايميل در جنگو

    ن ...
    من يه ايميل توي جيميل دارم و يكي توي chmail. در حالت عادي وبدون جنگو و فقط داخل خود پايتون و با استفاده از smtplib ميتونم به راحتي از هركدوم يكي از ايميلها به اون يكي ايميل ارسال كنم ولي وقتي كه همين دستورات رو داخل views جنگو ميبرم كار نميكنن.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: چگونگي ارسال ايميل در جنگو

    نقل قول نوشته شده توسط arman54 مشاهده تاپیک
    ن ...
    من يه ايميل توي جيميل دارم و يكي توي chmail. در حالت عادي وبدون جنگو و فقط داخل خود پايتون و با استفاده از smtplib ميتونم به راحتي از هركدوم يكي از ايميلها به اون يكي ايميل ارسال كنم ولي وقتي كه همين دستورات رو داخل views جنگو ميبرم كار نميكنن.
    اروری که send_mail میده رو بزار با کدت

  9. #9
    کاربر جدید آواتار HackNetProg
    تاریخ عضویت
    مرداد 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    23

    نقل قول: چگونگي ارسال ايميل در جنگو

    اینو تویه کدهام پیدا کردم داشت خاک میخورد فک کنم خوشحال میشه ازش استفاده کنید ;)

    قسمتی از views.py

    from django.shortcuts import render,get_list_or_404,get_object_or_404
    from django.contrib import messages
    from django.core.mail import send_mail
    from django.template.context import RequestContext
    from django.conf import settings
    from django.views.generic import DetailView, ListView
    from .models import Store, UserComment
    from .forms import UserCommentForm


    from myproject.email_info import message, subject



    def detailview(request,pk):

    lastest_comment_list=UserComment.objects.filter(co mment_on_product_id=pk)
    selected_object=get_object_or_404(Store,pk=pk)
    context={'lastest_comment_list':lastest_comment_li st,'selected_object':selected_object}
    form =UserCommentForm(request.POST or None)
    if form.is_valid():
    form.instance.comment_on_product_id_id= selected_object.product_id
    save_it=form.save(commit=False)
    save_it.save()
    ton=[save_it.user_name]
    send_mail(subject, message, settings.EMAIL_HOST_USER,ton, fail_silently=True)
    messages.success(request, 'Thanck u . you have been registered!')

    return render(request,'details.html',locals())




    قسمتی از settings.py

    #sent email
    from .email_info import EMAIL_HOST, EMAIL_HOST_PASSWORD, EMAIL_HOST_USER, EMAIL_PORT, EMAIL_USE_TLS
    EMAIL_USE_TLS=EMAIL_USE_TLS
    EMAIL_PORT=EMAIL_PORT
    EMAIL_HOST_USER=EMAIL_HOST_USER
    EMAIL_HOST_PASSWORD=EMAIL_HOST_PASSWORD
    EMAIL_HOST=EMAIL_HOST




    و در نهایت فایلی به نامemail_info.py که دستی ایجاد کردم :

    EMAIL_USE_TLS=True
    EMAIL_HOST='smtp.gmail.com'
    EMAIL_PORT =587
    EMAIL_HOST_USER="ایمیلتون"
    EMAIL_HOST_PASSWORD =پسوردتون"


    subject='thank u . you have been registerd!'
    message="this is the message"



  10. #10

    نقل قول: چگونگي ارسال ايميل در جنگو

    اين كد:

    کد HTML:
    if request.method == 'POST':
            try: 
               message='Name of User : '+request.POST['name']+'\n\n\n'+'Subject : '+request.POST['subject']+'\n\n'+request.POST['message']+'\n\n\n'+'Email Address : '+request.POST['email']            send_mail(request.POST['subject'], message,from_email, to_email)  
              return render(request,'contactform.html',{'send':request.POST['name']})   
         except:      return render(request,'contactform.html',{'fail':request.POST['name']})   
     else:    
      return 
    render(request,'contactform.html')
    ممكنه اونجايي كه ازش هاست گرفتم نذاره ايميل ارسال شه؟
    آخرین ویرایش به وسیله arman54 : دوشنبه 06 مهر 1394 در 22:45 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: چگونگي ارسال ايميل در جنگو

    نقل قول نوشته شده توسط arman54 مشاهده تاپیک
    اين كد:

    کد HTML:
    if request.method == 'POST':
            try: 
               message='Name of User : '+request.POST['name']+'\n\n\n'+'Subject : '+request.POST['subject']+'\n\n'+request.POST['message']+'\n\n\n'+'Email Address : '+request.POST['email']            send_mail(request.POST['subject'], message,from_email, to_email)  
              return render(request,'contactform.html',{'send':request.POST['name']})   
         except:      return render(request,'contactform.html',{'fail':request.POST['name']})   
     else:    
      return 
    render(request,'contactform.html')
    ممكنه اونجايي كه ازش هاست گرفتم نذاره ايميل ارسال شه؟
    ارور رو هم گفتم بزار.. فکر کنم to رو باید به صورت لیست بزاری نه داده تکست خالی

  12. #12

    نقل قول: چگونگي ارسال ايميل در جنگو

    تو پستاي قبل كه گذاشتم...
    ارورش ميگه Connection refused

    ===============================
    to رو بصورت ليست دادم بازم نشد...
    آخرین ویرایش به وسیله arman54 : سه شنبه 07 مهر 1394 در 23:12 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: چگونگي ارسال ايميل در جنگو

    نقل قول نوشته شده توسط arman54 مشاهده تاپیک
    تو پستاي قبل كه گذاشتم...
    ارورش ميگه Connection refused

    ===============================
    to رو بصورت ليست دادم بازم نشد...

    منظور معمولا از ارور اینه که کل traceback رو بزاری حالا در هرصورت این رو نگاه کن

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درخواست سورس ارسال ايميل
    نوشته شده توسط hno2005 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 14 شهریور 1389, 17:16 عصر
  2. ارسال ايميل
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1387, 23:18 عصر
  3. سوال: مشكل با SMTP Server و ارسال ايميل با آن
    نوشته شده توسط merlin_vista در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 شهریور 1387, 18:52 عصر
  4. ارسال ايميل با vb.net2003
    نوشته شده توسط sheida-peyravi در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1387, 23:07 عصر
  5. ارسال ايميل در asp.net 2.0
    نوشته شده توسط kohyar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 07 خرداد 1387, 18:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •