صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 90

نام تاپیک: ضمیمه کردن تصویر

  1. #1

    ضمیمه کردن تصویر

    ضمیمه کردن تصویر.rarسلام در فایل نمونه میخوام توی فرم یک دکمه داشته باشم که وقتی کلیک میشه یک تصویر رو از توی هارد لود کنه و توی فرم ، پرویو بده اما ذخیره نشه..حالا به دلخواه کاربر تصویر نمایش داده شده به عنوان مورد نظر ذخیره بشه..مثلا وقتی کاربر از توی هارد یک تصویر رو انتخاب کرد و پیش نمایشش رو توی فرم دید و فهمید که مربوط به کارت ملی هست بر روی دکمه «ذخیره بعنوان کارت ملی» کلیک کنه تا بعنوان تصویر کارت ملی در فیلد مربوطه ذخیره بشه....ضمنا تقریبا همه تاپیک های مرتبط رو دیدم اما مثل سوال من نبودن..متشکرم

  2. #2

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    ضمیمه کردن تصویر.rar

    سلام مجدد..قسمت فراخوانی تصویر رو خودم انجام دادم حالا میمونه این که تصویر موجود در کادر رو بعنوان مثلا کارت ملی ذخیره کنیم در فیلد مربوطه..البته این مطلب هم هست که گاهی در یک فیلد ممکنه چندتا عکس ذخیره بشه...متشکرم

  3. #3

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    ....لطفا....

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط mahmooddavoodi مشاهده تاپیک
    [ATTACH]135511[/ATTACالبته این مطلب هم هست که گاهی در یک فیلد ممکنه چندتا عکس ذخیره بشه...
    ...........

  5. #5

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط alirezabahrami مشاهده تاپیک
    ...........
    سلام جناب استاد بهرامی..منظورم یه چیزی شبیه فیلدهای اتچمنت هست که چندتا فایل تصویری رو نگه می داره..متشکرم

  6. #6

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    مثلا یک سند ممکنه چند صفحه باشه

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط mahmooddavoodi مشاهده تاپیک
    سلام جناب استاد بهرامی..منظورم یه چیزی شبیه فیلدهای اتچمنت هست که چندتا فایل تصویری رو نگه می داره..متشکرم
    سلام
    ........

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط mahmooddavoodi مشاهده تاپیک
    سلام جناب استاد بهرامی..منظورم یه چیزی شبیه فیلدهای اتچمنت هست که چندتا فایل تصویری رو نگه می داره..متشکرم
    سلام
    این تاپیک را دیدی ؟

  9. #9

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط alirezabahrami مشاهده تاپیک
    سلام
    این تاپیک را دیدی ؟
    بله دیدم اولا که ارور میده و این که تصویر رو با عنوان معین ذخیره نمیکنه..اگه نمونه ای رو که گذاشتم ببینید حتما متوجه منظورم میشید..متشکرم

  10. #10

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    اساتید لطفا کمک کنید

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    سلام
    دو سوال :
    1 - آیا اسراری بر استفاده از فیلد های با دیتا تایپ اتچمنت برای ذخیره تصاویر دارید ؟ اگر ذخیره تصاویر با استفاده از OLE Object و یا ذخیره خارج از برنامه (در یک پوشه در کنار برنامه ) صورت گیرد مشکلی ندارد ؟
    2 - با توجه به اینکه جهت ذخیره تصاویر کارت ملی ، شناسنامه ، عکس پرسنلی و مدرک تحصیلی چهار فیلد در جدول ایجاد کرده اید و قاعدتاً ذخیره تصاویر فوق باید در فیلد های مربوطه و در یک رکورد انجام گیرد چرا یک ایمیج باکس برای نمایش تصاویر ایجاد کرده اید و چرا از چهار ایمیج باکس استفاده نمی کنید که در هنگام پیمایش رکوردها هر چهار تصویر برای فرد مورد نظر به نمایش درآید . چون اگر بخواهید یک ایمیج باکس برای نمایش تصاویر داشته باشید آنوقت مجبور خواهید بود که مشخصات هر فرد با یکی از تصاویر فوق در چهار رکورد وارد کنید که اینکار خیلی جالب به نظر نمیرسد .

    البته اگر اسرار بر استفاده از یک ایمیج باکس برای نمایش تصاویر داشته باشید ( بلحاظ بزرگ بودن کادر ) فکر کنم بشود از یک راهکار دیگر استفاده نمود و آن اینکه برای نمایش تصاویر یک فرد که در جدول مربوطه در یک رکورد ذخیره شده در زیر کادر تصویر یک Navigation برای پیمایش تصاویر ایجاد نمود . ( دو کمند باتن با عنوان تصویر بعدی و تصویر قبلی و یک تکست باکس در وسط آنها جهت نمایش تعداد تصاویر ذخیر شده در آن رکورد .
    یا علی
    آخرین ویرایش به وسیله alirezabahrami : سه شنبه 07 مهر 1394 در 15:45 عصر

  12. #12

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    سلام..اون ایمیج باکس فقط برای پیش نمایش فایلهای از قبل اسکن شده توی هارد هست با این توضیح که کاربر ابتدا یک تصویر رو از هارد باز میکنه و وقتی که در این ایمیج باکس تازه متوجه میشه که این تصویر مثلا مربوط به کارت ملی هست(تا اینجا چیزی ذخیره نشده) حالا کاربر بر روی دکمه « ذخیره به عنوان کارت ملی» کلیک میکنه و ذخیره میشه. دوباره تصاویر بعدی به همین ترتیب در واقع این صفحه جهت ورود اطلاعات هست و در فرم دیگه ای همونطور که شما گفتید چند ایمیج باکس برای نمایش تصاویر ذخیره شده در نظر گرفته میشه.
    من فیلد اتچمنت رو بعنوان مثال گفتم و منظورم این بود که بعضی از تصاویر تکی هستند مثل کارت ملی ولی فرض کنید در پرونده یک نفر یک فرم خوداظهاری هست که دو یا سه صفحه هست و باید توی یک فیلد قرار بگیرهدر حالی که موقع اسکن تبدیل به سه فایل تصویری میشه.
    در خروجی نهایی،کاربر وقتی اسم شخصی رو وارد میکنه در یک فرمی که ما براش در نظر گرفتیم و رکورد مربوط به اون شخص باز میشه که چندتا دکمه داره..بعنوان مثال روی کارت ملی کلیک میکنه که در یک ایمیج باکس کارت ملی نمایش داده میشه ولی وقتی روی مثلا فرم شناسایی کلیک میکنه باید یه امکانی باشه که در یک ایمیج باکس بتونه چند صفحه رو مشاهده کنه...متشکرم

  13. #13

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    شما اگه راهکار مناسب تری دارید بفرمایید..ممنون میشم

  14. #14
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط mahmooddavoodi مشاهده تاپیک
    شما اگه راهکار مناسب تری دارید بفرمایید..ممنون میشم
    سلام جناب mahmooddavoodi !
    ببخشیددیر شد ، این روزها یه مقداری مشغله فکری دارم .
    اجازه بده با ارائه نمونه مرحله به مرحله پیش بریم
    فعلاً در این مرحله نمونه ای را آماده کرده ام که در آن شما میتوانید تصویر خود را انتخاب و با توجه به کد فرد و عنوان تصویر آن را ذخیره نمائید
    در این نمونه من یک پوشه در کنار برنامه تحت عنوان Imags ایجاد کرده ام که تصویریکه از جاهای دیگر انتخاب کرده اید بتوانید کپی آن تصویر را از داخل برنامه در این پوشه قرار دهید ودر صورت تمایل از آن استفاده نمائید.
    در مرحله بعد انشاءالله تکراری بودن تصویر انتخاب شده برای کد و عنوان تصویر چک میشود.
    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #15

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    Untitled-1.jpgسلام موقعی که یک تصویر رو انتخاب می کنم برای پیش نمایش، ارور میده..مضافا این که میخوام هر تصویری که ذخیره میشه تحت یک عنوان خاصی باشه که بعدا با همون عنوان بشه فراخوانی کرد مثلا بعنوان کارت ملی.متشکرم

  16. #16

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    عذر خواهی بابت عجله...بخاطر تغییر اینترفیس،دقت نکردم که شما عنوان تصویر رو گذاشتید..فعلا میمونه همین اروری که تصویرشو گذاشتم..متشکرم

  17. #17
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط mahmooddavoodi مشاهده تاپیک
    عذر خواهی بابت عجله...بخاطر تغییر اینترفیس،دقت نکردم که شما عنوان تصویر رو گذاشتید..فعلا میمونه همین اروری که تصویرشو گذاشتم..متشکرم
    سلام
    مفهوم ارور صادره این است که اندازه تصویر انتخاب شده از داخل درایو d بزرگ است و شما باید آن را به فرمت BMP تبدیل نمائید.
    شما هم همین کار را انجام بده یا اندازه آن را درست کن
    در خصوص نامگذاری تصویر داخل پوشه هم میتوان ازترکیب کد و عنوان تصویر که در برنامه انتخاب کرده ایم استفاده کرد (از طریق کد نویسی )
    یا علی

  18. #18

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    سلام
    ظاهرا با فرمت jpg کلا مشکل داره.یه فایل jpg با حجم 70k تست کردم باز ارور داد ولی bmp رو با هر حجمی قبول میکنه..تصاویری هم که من دارم همش jpg هست.میشه کاری کرد که فرمتjpg رو قبول کنه

  19. #19
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط mahmooddavoodi مشاهده تاپیک
    سلام
    ظاهرا با فرمت jpg کلا مشکل داره.یه فایل jpg با حجم 70k تست کردم باز ارور داد ولی bmp رو با هر حجمی قبول میکنه..تصاویری هم که من دارم همش jpg هست.میشه کاری کرد که فرمتjpg رو قبول کنه
    برنامه از هر دو فرمت jpg و bmp پشتیبانی می کند و من خودم با هر دو فرمت ، برنامه را تست کرده ام . در صورت امکان یکی از تصاویری که استفاده می کنید ضمیمه کن تا تست شود .
    یا علی

  20. #20

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    2.jpg
    بعنوان مثال تصویر فوق را نمی پذیرد

  21. #21

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    روی سیستم من گزینه درج تصویرکار نمیکنه مجبورم از افز.ودن ضمیمه استفاده کنم برا همین تصویر اینجوری میاد..ببخشید

  22. #22

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    خاصیت picture type متعلق به imageMain رو از embeded به linked تغییر دادم درست شد..دیگه ارور نمی ده..به نظر شما اینجوری بریم جلو یا ارورشو جور دیگه ای برطرف می کنید؟

  23. #23
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط mahmooddavoodi مشاهده تاپیک
    خاصیت picture type متعلق به imageMain رو از embeded به linked تغییر دادم درست شد..دیگه ارور نمی ده..به نظر شما اینجوری بریم جلو یا ارورشو جور دیگه ای برطرف می کنید؟
    فکر کنم مشکلی ایجاد نشود
    این روزها با دیدن و فکر کردن در مورد فاجعه غم انگیز منا در حالی که هر روز ابعاد تازه تری از آن نمایان می شود حالم گرفته و تمرکزم به هم ریخته

  24. #24

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    خدا به شما و ما صبر بده..خدا باعث و بانیشو لعنت کنه

  25. #25
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    سلام
    در نمونه جدید یک کمند باتن برای تغییر تصویری که قبلاً در جدول ذخیره شده قرار داده ام .
    فرضاً شما قبلاً برای کد 100 و عنوان تصویر کارت ملی تصویری را ذخیره نموده اید و حالا می خواهید تصویر دیگر را جایگزین آن نمائید ، که در این حالت کد و عنوان تصویر مربوطه را وارد می کنید و بر روی کمند باتن تغییر تصویر کلیک می نمائید که چنانچه قبلاً برای کد و عنوان تصویر وارد شده تصویری ذخیره شده باشد آن تصویر به نمایش درخواهد آمد که برای تغییر آن بر روی کمند باتن پیش نمایش تصویر کلیک کرده و تصویری دیگر را انتخاب می نمائید و بعد هم کلیک بر روی کمند باتن ذخیره . که در نتیجه این عملیات تصویر قبلی حذف( از جدول و از پوشه تصاویر) و تصویر جدید جایگزین خواهد شد .
    ضمناً در نمونه جدید تغییر نام جدید برای تصویر با استفاده از ترکیب کد و عنوان تصویر انجام گردید .
    خدا نگهدار تا انجام مراحل بعد( البته در صورت همراهی دوستان)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alirezabahrami : پنج شنبه 09 مهر 1394 در 20:37 عصر

  26. #26
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    نمونه پست شماره 25 اصلاح گردید.
    در مرحله بعد نوبت به نمایش کل تصاویر ذخیره شده در یک فرم دیگر میرسد .
    یا علی

  27. #27
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط alirezabahrami مشاهده تاپیک
    نمونه پست شماره 25 اصلاح گردید.
    در مرحله بعد نوبت به نمایش کل تصاویر ذخیره شده در یک فرم دیگر میرسد .
    یا علی
    سلام
    در نمونه جدید مرحله آخرهم انجام گردید ؛ البته کاملاً آن را تست نکردم . بررسی کن چنانچه مشکلی داشت اعلام کن تا رفع ایراد گردد .
    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله alirezabahrami : جمعه 10 مهر 1394 در 08:30 صبح

  28. #28

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    سلام خدا قوت...عید سعید غدیر مبارک
    چند نکته:
    1- بعد از این که یک تصویر از هارد load می شود با انتخاب عنوان از کومبو «عنوان تصویر» دیگر نمایش داده نمی شود.
    2- با کلیک دکمه «جستجوی تصاویر» آخرین جایی که باز شده باز بشود..(بعلت تمرکز همه فایلهای تصویری در یک مکان خاص)
    3- پس از کلیک «ذخیره تصویر» کومبوها مقدار خالی می گیرند.در صورت امکان کد فرد و نام ونام خانوادگی به حال خود باقی بماند(ممکن است در یک صفحه چند تصویر مربوط به یک نفر باشد که در این صورت انتخاب مکرر کد یک شخص ، خسته کننده است) و فقط کومبو عنوان تصویر،خالی شود.
    4- در فرم کلی تصاویر نیز تصاویر نمایش داده نمی شوند.
    5- در فرم کلی تصاویر با دوبار کلیک بر روی تصویر ، یا فول اسکرین بشود و یا در پنجره ویندوز نمایش داده شود.
    6- در فرم کلی تصاویر امکان پرینت تصویر باشد..
    زیاد شد ببخشید.
    متشکرم..یاعلی

  29. #29
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط mahmooddavoodi مشاهده تاپیک
    سلام خدا قوت...عید سعید غدیر مبارک چند نکته: 1- بعد از این که یک تصویر از هارد load می شود با انتخاب عنوان از کومبو «عنوان تصویر» دیگر نمایش داده نمی شود. 2- با کلیک دکمه «جستجوی تصاویر» آخرین جایی که باز شده باز بشود..(بعلت تمرکز همه فایلهای تصویری در یک مکان خاص) 3- پس از کلیک «ذخیره تصویر» کومبوها مقدار خالی می گیرند.در صورت امکان کد فرد و نام ونام خانوادگی به حال خود باقی بماند(ممکن است در یک صفحه چند تصویر مربوط به یک نفر باشد که در این صورت انتخاب مکرر کد یک شخص ، خسته کننده است) و فقط کومبو عنوان تصویر،خالی شود. 4- در فرم کلی تصاویر نیز تصاویر نمایش داده نمی شوند. 5- در فرم کلی تصاویر با دوبار کلیک بر روی تصویر ، یا فول اسکرین بشود و یا در پنجره ویندوز نمایش داده شود. 6- در فرم کلی تصاویر امکان پرینت تصویر باشد.. زیاد شد ببخشید. متشکرم..یاعلی
    سلام مورد اول را متوجه نشدم مورد دوم انجام شد مورد سوم انجام شد . مورد چهارم مشکلی نداشته و ندارد . مورد پنجم و ششم انجام شد . یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  30. #30
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    سلام
    نمونه ارائه شده پست قبل دارای دو ایراد است و عمداً آن را برطرف نمی کنم تا دیگر دوستان نیز درگیر مشارکت در تکمیل این نمونه گردند .
    1- کدهای بکار برده شده جهت اجرا و فول اسکرین نمودن تصاویر که در دابل کلیک تصاویر بکار رفته در ویندوز 64 بیتی کارائی ندارد .
    2 - تصاویر ذخیره شده در برنامه بر روی سیستم های دیگر اجرا نمیشود .(دلیل آن هم برای دوستان با تجربه محرز است)
    یا علی

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    سلام
    جناب بهرامی زحمت کشیدین و برنامه رو تا اینجا رسوندین . دورا دور پیگیر هستم ولی درخواستی دارم .
    اول اینکه با در نظر گرفتن حسن نیت شما عرض میکنم که هرچند جلب همکاری سایرین کار ساده ای نیست ولی شما در این جهت تلاش میکنید . اما به نظرم میرسه که تا به حال تلاشهای مختلف در جهت جلب همکاری سایرین موفق نبوده و نهایتا موجب دلسردی و البته بدتر از اون ناتمام موندن مبحث تاپیک میشه .
    دوم این که باز هم به نظر من مواردی که در زیر سایه تجربه به دست اومده به راحتی برای همه فراهم نمیشه و قرار دادن تجربیات در اختیار دیگران یکی از مزایای تعامل در این تالار محسوب میشه .
    پس لطفا در صورتی که دیگران مشارکت نکردن تاپیک را ناتمام رها نکنید . ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله Rasool-GH : یک شنبه 12 مهر 1394 در 11:20 صبح

  32. #32

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    سلام جناب استاد بهرامی من از شما متشکرم که تا الان بار این تاپیک رو به تنهایی به دوش کشیدین..الاکرام بالاتمام.امیدوارم که همه اساتید مشارکت کنن تا این پروژه به سرانجام برسه و باقیات صالحاتی برای همه بخصوص شما باشه.روحیه ایثارگری در شما قابل ستایشه.امیدوارم با همین از خودگذشتگی ها و وقت گذاشتنتون هرچند که می دونم مشغله هاتون زیاده این تاپیک به سرانجام خوبی برسه ان شاءالله.
    یا علی

  33. #33
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط alirezabahrami مشاهده تاپیک
    سلام

    1- کدهای بکار برده شده جهت اجرا و فول اسکرین نمودن تصاویر که در دابل کلیک تصاویر بکار رفته در ویندوز 64 بیتی کارائی ندارد .

    یا علی
    سلام
    ظاهراً از طریق کدهای بکار برده شده در نمونه قبلی تصاویر با فرمت jpg در ویندو ز 64 بیتی در پنجره Windose Picture And Fax Viewer قابل نمایش نمی باشد . و برای نمایش باید فرمت تصاویر به Bmp تبدیل شود و از آنجائیکه وضوح و کیفیت تصاویر در فرمت فوق کاهش می بابد به نظر میرسد بهتر باشد برای نمایش همان فرمت jpg که از کیفیت بالاتری برخوردار است پنجره فوق (تصویر ضمیمه ) شبیه سازی شود . به عبارتی در برنامه ، فرمی همانند پنجره فوق و با امکانات منظور شده در آن مانند پرینت گرفتن ، بزرگ و کوچک نمائی تصاویر ، پیمایش تصاویر و Rotate( چرخاندن تصاویر ) طراحی شود که با دابل کلیک کردن بر روی تصاویر آن فرم باز شده و تصویر مورد نظر به نمایش در آید .
    یا علی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  34. #34

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط alirezabahrami مشاهده تاپیک
    سلام
    نمونه ارائه شده پست قبل دارای دو ایراد است و عمداً آن را برطرف نمی کنم تا دیگر دوستان نیز درگیر مشارکت در تکمیل این نمونه گردند .
    1- کدهای بکار برده شده جهت اجرا و فول اسکرین نمودن تصاویر که در دابل کلیک تصاویر بکار رفته در ویندوز 64 بیتی کارائی ندارد .
    2 - تصاویر ذخیره شده در برنامه بر روی سیستم های دیگر اجرا نمیشود .(دلیل آن هم برای دوستان با تجربه محرز است)
    یا علی
    سلام
    ویندوز من با اینکه 32 بیتی هست مشکل قسمت اول رو داره و تصاویر در فرم اصلی نه نمایش داده میشن نه امکان فول اسکرین کردنشون هست.

  35. #35
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط mahmooddavoodi مشاهده تاپیک
    سلام
    ویندوز من با اینکه 32 بیتی هست مشکل قسمت اول رو داره و تصاویر در فرم اصلی نه نمایش داده میشن نه امکان فول اسکرین کردنشون هست.
    سلام
    1 - وقتی تصویری نمایش داده نمیشود جهت فول اسکرین نمودن بر روی چه تصویری دابل کلیک می نمائید ؟
    2- ببین تصاویری که از طریق فرم FSaveImg ذخیره کرده اید در پوشه Imags و در جدول T_Image با کد و عنوان مربوطه ذخیره گرده اید است یا نه ؟
    3 - جهت تست بیشتر از تصاویر خود ویندوز که در پوشه My Documents است استفاده کن .

    ضمناً دوستان دیگر اگر در تکمیل نمونه مشارکت نمی نمایند حداقل بفرمایند که نحوه اجرای نمونه در سیستم های آنها چگونه است .
    یا علی

  36. #36

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    تصاویر در پوشه Imagsو در جدول T_Image با کد و عنوان مربوطه ذخیره شده ولی وارد فرم نمایش تصاویر که میشم تنها عکس العمل کادر تصویرمربوطه اینه که برچسب فاقد تصویر نمایش داده نمیشه مطابق شکل و کلا جستجوی کد و navigation تصاویر هم کار نمی کنه

    Untitled-1.jpg

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    سلام جناب بهرامی مورد نمونه اخر رو روی 3 سیستم مختلف با ورژن های مختلف افیس تست کردم . مشکلی که مشاهده شد همین موردی هست که در بالا هم ذکر شده . عکس های موجود رو لود میکنه و متن فاقد تصویر نمایش داده نمیشه ولی عکس هم دیده نمیشه .
    در مورد کلیدهای پیمایش رکورد هم ظاهرا به دلیل اینکه با فیلتر از فرم اول به این فرم وارد میشه هیچکدوم کار نمیکنه و برای عملکرد صحیح قبل از ورود به فرم دوم باید در فرم اول هیچ فردی در حالت انتخاب نباشه

  38. #38
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    سلام
    اجازه بفرمائین من امشب نمونه را در اکسس 2010 در منزل تست کنم
    خودم نمونه را در منزل در ویندوز سون 64 بیتی و اکسس 2007 و هم اکنون هم در محل کار با ویندوز ایکس پی و اکسس 2007 تست کرده ام و مشکلی ندارد ( تصاویر ضمیمه گویای مطلب فوق است ) .
    برای تصحیح عملکرد کلیدهای پیمایش هم کد زیر را در رویداد کلیک کمند باتن فرم کلی تصاویر جایگزین کدهای قبلی نمائید .

    Dim rs As Object
    DoCmd.OpenForm "FImages"
    Set rs = Form_FImages.Recordset.Clone
    rs.FindFirst "[Cod] = '" & TxtCod & "'"
    If Not rs.EOF Then Form_FImages.Bookmark = rs.Bookmark

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  39. #39

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    سلام
    بخشی از مشکل رو من فهمیدم به خاطر چیه!
    ظاهرا باید بانک در روت درایو نگهداری بشه و چنانچه توی پوشه بره این مشکلات بوجود میاد...با این کار دوتا مشکل کادر جستجو و دکمه های navigation حل میشه اما هنوز تصویر نمایش داده نمیشه

  40. #40
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: ضمیمه کردن تصویر

    QUOTE=mahmooddavoodi;2268943]سلام
    بخشی از مشکل رو من فهمیدم به خاطر چیه!
    ظاهرا باید بانک در روت درایو نگهداری بشه و چنانچه توی پوشه بره این مشکلات بوجود میاد...با این کار دوتا مشکل کادر جستجو و دکمه های navigation حل میشه اما هنوز تصویر نمایش داده نمیشه[/QUOTE]
    سلام
    ارتباطی نداره ....
    با توجه به اینکه انتخاب عنوان فارسی ممکن است باعث ایجاد اشکال در لودنمودن و شناختن تصاویر ایجاد نماید در نمونه جدید نام تصاویر را به لاتین تغییر داده ام .
    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سیاه و سفید کردن تصویر
    نوشته شده توسط HamidVB در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1390, 21:04 عصر
  2. اکسس فیلدی برای ذخیره کردن تصویر داره ؟
    نوشته شده توسط ehsan_ansaripoor در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 18 شهریور 1384, 21:43 عصر
  3. فشرده کردن تصویر باینری
    نوشته شده توسط vatal در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 18 فروردین 1384, 00:22 صبح
  4. Anti-Alias کردن تصویر یک Image
    نوشته شده توسط Ali Ya Amin در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1383, 20:03 عصر
  5. ضمیمه کردن DLL
    نوشته شده توسط Milad2002b در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 شهریور 1383, 14:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •