نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: انتخاب زبان برنامه نویسی

  1. #1

    انتخاب زبان برنامه نویسی

    سلام دوستان.

    من چند وقته که با C++‎‎‎‎ کار کردم و برنامه های کوچک زیادی نوشتم باهاش ...(البته تحت داس نه گرافیکی)
    با C#‎‎‎‎ هم آشنایی مختصری دارم ...وره
    در زمینه وب هم HTML,CSS,JS هم بلدم...

    اما دوست دارم برنامه های دسکتاپ تولید کنم الان کدام زبان رو انتخاب کنم خوبه ؟که هم به درد الان و هم به درد آینده بخوره ؟
    آخرین ویرایش به وسیله Nima-M : شنبه 11 مهر 1394 در 17:17 عصر

  2. #2
    کاربر جدید آواتار rezafeiz
    تاریخ عضویت
    شهریور 1394
    محل زندگی
    قم
    پست
    5

    نقل قول: انتخاب زبان برنامه نویسی

    پیشنهاد من به شما زبان برنامه نویسی جاوا هست. این زبان هم اکنون پرطرفدار ترین و پرکاربرد ترین زبان دنیا هست. ویژگی منحصر به فرد این زبان از این شعار نشات می گیرد ((یک بار بنویس، همه جا اجرا کن)). به دلیل قابلیت خاصی که این زبان دارد شما می توانید یک برنامه جاوا را بنویسید و در هر سیستم عاملی مانند: ویندوز، لینوکس، اندروید و ... اجرا کنید حتی از این زبان برای برنامه دادن به دستگاه های دیگر مانند یخچال، ماشین لباسشویی، میکروکنترلر ها و ... استفاده کرد.
    هم اکنون بیش از 3،000،000،000 دستگاه از این زبان بهره می برند.

    برای یادگیری این زبان می توانید به دوره آموزشی زبان برنامه نویسی جاوا مراجعه کنید.
    البته با توجه به یادگیری دست و پا شکسته شما از برنامه نویسی، من به شما پیشنهاد می کنم اول به دوره آموزشی اصول برنامه نویسی سری بزنید

  3. #3

    نقل قول: انتخاب زبان برنامه نویسی

    پیشنهاد من به شما زبان برنامه نویسی جاوا هست. این زبان هم اکنون پرطرفدار ترین و پرکاربرد ترین زبان دنیا هست
    روی کدوم آمار می گید پرطرفدار ترین؟ حالا اصلا پرطرفدارترین هم باشه جز ناقص ترین زبانها هست. حتی توی حوضه Object oriented هم که ادعا داره واقعا قابل مقایسه با زبانهایی مثل C++‎ هم نیست حالا بگذریم از اینکه نمیشه انواع دیگه مثل ساختار یافته و Data oriented رو باهاش کدینگ کرد. حتی اینها هم کامل باشه سرعت افتضاحش رو می خوایید چیکار کنید.

    حتی از این زبان برای برنامه دادن به دستگاه های دیگر مانند یخچال، ماشین لباسشویی، میکروکنترلر ها و ... استفاده کرد.
    شاید حتی کمتر از یک درصد میکرو کنترلرهای دنیا و دستگاه های دنیا باهاش کار می کنن. حتی میکرو کنترلرهای مبتی بر جاوا گرونتر از میکرو کنترلرهای دیگه هستند. من خودم تا حالا هیچ دستگاهی رو ندیدم که روش از جاوا استفاده شه. به غیر از گوشی اندروید.

    من اولها فکر می کردم جاوا اوکی تر از سی شارپ هست و ... اما خیلی زود و خیلی زود به نتیجه رسیدم که انصافا سی شارپ بهتره. (تا این حد از این زبان مایوس شدم). تنها چیز جالب که به نظرم توش بود تعریف inline کلاس بود که بعدا فهمیدم اصلا کلا اونهم ایراد نداشته باشه کار درستی هم نیست. و ساختارهای دیگه مثل import کردن همه چی که توی C++‎ با یه include هندل میشه و یا اسم برابر فایل و کلاس و یا حتی پکیج بندی (فضای نام در C++‎) همه ایراد دارن.

    حتی یه مقاله می خوندم که می گفت کراس پلتفرمی جاوا هم درست حسابی نیست و ... که بحثش طولانی بود.

    خیلی خوشحال می شدم که فقط یه استدلال بتونید ارائه کنید که بگیم جاوا اره از این نظر نسبت به زبان x و یا y برتری داره. الان زیاد وضعیت جالبی نداره جاوا و با گذشت زمان هم بدتر میشه چون مجبوره با ویراش های قدیمی خودش حفظ سازگاری کنه (همون جریانی که برای ویندوز اتفاق افتاد.). حتی گوگل هم بعد از ارائه اندروید با Java متوجه شد که اشتباه کرده و فورا NDK رو بیرون داد اما خب دیگه خیلی دیر شده بود و در آینده نزدیک و خیلی نزدیک باید یا فکر اساسی براش بکنه چون همین الان کندی دستگاه های مبتی بر اندروید بزرگترین معضلش حساب میشه و اگر به سابقه جاوا قبل از اندروید برگردید می بینید که یکی از کم استفاده ترین زبانها مخصوصا در حوزه OpenSource بوده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: انتخاب زبان برنامه نویسی

    بله این 3,000,000,000 که جز طرفدار ها نیست این ها دیوایس هایی هستند که از جاوا پیروی میکنند.
    من خودم با دلفی , ++C کار کرده ام به نظر من تحت دسکتاپ دلفی خوب عمل میکند

  5. #5

    نقل قول: انتخاب زبان برنامه نویسی

    من خودم هم خواستم با جاوا کار کنم دیدم سی شارپ خیلی سینتکسش بهتره ولی هنوزم نمیدونم کدوم زبان اینده خوبی داره خودم شخصا عاشق سی پلاس هستم چون خیلی زبان خوب و با سرعتی هست .... ایا سی پلاس رو ادامه بدم میتونم یه کار بدرد بخور پیدا کنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: انتخاب زبان برنامه نویسی

    اگر به ++C علاقه دارید خب سراغ این زبان بروید

  7. #7

    نقل قول: انتخاب زبان برنامه نویسی

    ایا سی پلاس رو ادامه بدم میتونم یه کار بدرد بخور پیدا کنم
    توی ایران شانسیه. اما خارج کشور برنامه نویسهای C++‎ توی بعضی موارد تقریبا دو برابر برنامه نویسهای دیگه مخصوصا .net در آمد دارن.

    کلا الزام برنامه نویسی C++‎ درک درست و کامل از سیستم و برنامه نویسی هست و اگر به اون نقطه رسیده باشید 100 درصد زبانهای دیگه نمی تونن جوابگوی بسیاری از نیازهاتون باشه مگر اینکه اون نیازهای شما خیلی پیش و پا افتاده باشه. مثلا طراحی سایت و یا برنامه های دیتابیس باشه که 99 درصد برنامه نویسهای ایرانی و بازار ایران رو تشکیل می ده. و برنامه نویسی گوشی هم که باید سراغ جاوا برید. البته بازهم برنامه نویسهای خبره تر موبایل فقط از جاوا برای اینترفیس استفاده می کنن و بقیه موارد رو با C++‎ و NDK می نویسند. در مورد برنامه نویسی میکرو هم که میشه گفت تنها گزینه قابل قبول C++‎ هست که برای همه میکرو ها جواب میده. (البته زبانهای دیگه هم هستن اما اصلا پیشنهاد نمی شن).

    برای مدلها برنامه نویسی زیر هم بدون برو برگشت C++‎ پیشنهاد میشه:

    1. بازهای کامپیوتری
    2. برنامه های سیستمی
    3. پردازش تصویر
    4. هوش مصنوعی (البته به صورت پیشرفته اگر کار کنید.)
    5. برنامه های شبیه ساز
    6. کلا هر چیزی که سرعت و قدرت مانور زیاد بخواد.

    برای مدلهای برنامه نویسی زیر هم میشه از C++‎ استفاده کرد اما هزینه تولید بالا میره بجاش کیفیت افزایش قابل توجهی پیدا می کنه.

    1. وب (پیشنهاد php هست اما خب پروژه های بزرگ مثل بازهایی همانند تراوین با C++‎ نوشته شدن)
    2. دیتا بیس (تحت ویندوز پیشنهاد C#‎ هست اما با توجه به بازار شدید رقابتی شرکتهایی که دارن با Qt و C++‎ کار می کنن در آینده بازار رو تحت تسلط خودشون می گیرن چون توی پروژهای بزرگ واقعا سرعت سی شارپ و ... مشکل ساز میشه و از طرف دیگه با توجه به مشکلات اقتصادی همه قدرت خرید کامپیوترهای خوب ندارن بنابراین سازگاری و سرعت C++‎ به راحتی می تونه یه امتیاز حساب بشه.)
    3. برنامه های گوشی( الانم فریم ورکها مثل Qt و یا خود Visual Studio به تازگی رنج بزرگی از پلتفرمها رو تحت زبان C++‎ فراهم می کنن اما خب برای سازگاری بیشتر بهتر که با java و یا swift کار شه اما برای کار حرفه ای برنامه نویسهای اندروید می تونن از NDK هم استفاده کنن.)

  8. #8

    نقل قول: انتخاب زبان برنامه نویسی

    آقا پویا واقا ممنونم بعد کلی گشتن فقط جواب شما برام کارساز بود. و همین سی پلاس رو کامل ادامه میدم واقعا ممنونم ازتون

  9. #9

    نقل قول: انتخاب زبان برنامه نویسی

    با عرض سلام و درود فراوان به شما دوستان

    من هم دنبال یادگیری یک زبان برنامه نویسی خوب و ادامه دادن آن می باشم. من اهداف بلندپروازانه دارم.

    برای برنامه های تحت DeskTop ، شاید با سی پلاس پلاس خیلی کارها بتوان انجام داد ولی نیاز به نوشتن کدهای زیادی برای آن است. من خودم فکر می کنم جاوا امکانات زیادی برای برنامه نویسی تحا دسک تاپ قرار داده. البته من فقط یک بار یک برنامه به زبانه جاوا و فریم ورک netbeans نوشتم. ولی خیلی زیبا شد. اینترفیس مثل سیستم عامل مکینتاش بود.

    در رابطه با .net Framework خیلی از شرکتها در این زمینه کار می کنند در ایران. و بازار کار زیادی داره ولی مشکل اینجاست که در هر سیستم عاملی جواب نمی ده و تحت ویندوزه . و اگر بخواهیم خودمان را به روز نگه داریم . هر 6 ماه یک بار ورژن جدید ویندوز می آید و به تبع آن ورژن جدیدی از C#‎ .
    و اوریجینال آن حدود 2 میلیون قیمت دارد.

    ولی مثل اینکه جاوا مجانی است.

    البته من در رابطه با NDK چیزی نمی دانم. یا Python .

    من در رابطه با ادامه کار در زمینه برنامه نویسی نمی دانم چی کار کنم. من خیلی دوست دارم کارهای ابتکاری انجام دهم. و از طرفی از لحاظ مالی خیلی در مزیقه هستم. و نیاز فوری به کار دارم.

    نمی دانم در یک محیط کار در زمینه برنامه نویسی کار کنم، تبدیل به یک کارمند معمولی برنامه نویسی می شوم یا نه . یک آدمی که باید به شدت کار کند. و یک حقوق معمولی کارمندی بگیرد؟!

    نمی دانم برای خودم بخوام کار کنم خوبه ؟!

    نمی دانم تحت وب کار کنم؟! برای تحت وب چه زبانی را انتخاب کنم. چون در حال حاضر طراحی وب سایت برای کارهای تبلیغاتی خیلی درامد زا است. . برای خودم هم نقشه های تولید نرم افزار دارم.

    فکری که به نظرم رسیده اینه که در یک شرکت تولید نرم افزار مشغول به کار بشوم و برای خودم در خانه، روی محصولاتی که می خواهم خودم تولید کنم کار کنم . چون سرمایه هم ندارم.

    اگر بخواهم در این شرکتها کار کنم، شرکتی را انتخاب کنم که با چه زبانی برنامه می نویسد؟ لطفاً مرا راهنمایی کنید.

تاپیک های مشابه

  1. انتخاب زبان برنامه نویسی
    نوشته شده توسط someCoder در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 شهریور 1384, 00:46 صبح
  2. کمک درمورد انتخاب زبان برنامه نویسی
    نوشته شده توسط hex161 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 14 خرداد 1384, 08:35 صبح
  3. انتخاب زبان برنامه نویسی وب
    نوشته شده توسط zoro21750 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 11 دی 1383, 06:40 صبح
  4. انتخاب زبان برنامه نویسی(فوق العاده فوری)
    نوشته شده توسط saeed-niknami در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 شهریور 1382, 22:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •