نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطا در Restore کردن دیتابیس+LINQ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vbiman
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    148

    Unhappy خطا در Restore کردن دیتابیس+LINQ

    با سلام
    در برنامه من بکاپ گیری بدون مشکل انجام می شود ولی در ریستور کردن بانک با خطا مواجه میشم.... من برای انجام این اعمال از Stored Procedure و LINQ استفاده کردم...
    تصویر خطا:
    errrror.jpg

    کدی که در پروسیجر استفاده کردم:
    CREATE PROCEDURE pRestoreTellBook @Path varchar(150)
    AS
    Alter Database TellBook SET SINGLE_USER With ROLLBACK IMMEDIATE
    RESTORE DATABASE TellBook FROM DISK = @Path WITH FILE = 1, NOUNLOAD,STATS = 10
    alter database TellBook set multi_user
    RETURN


    کدی که در در سی شارپ نوشتم:
    try
    {
    string restorePath = @"C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10_50.MSSQLSERVER\MSSQL\Backup\TellBoo k.Bak";

    var db = new LINQDataContext();
    db.Connection.Close();

    var dbMaster = new LINQMasterDataContext();
    dbMaster.pRestoreTellBook(restorePath);
    dbMaster.Connection.Close();

    Application.Restart();

    MessageBox.Show(".بازیابی اطلاعات با موفقیت انجام گردید", "بازیابی", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("Error Occurd :" + ex.Message);
    }

    لطفاً ببینید مشکل از کجاست..

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vbiman
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    148

    نقل قول: خطا در Restore کردن دیتابیس+LINQ

    نقل قول نوشته شده توسط vbiman مشاهده تاپیک
    با سلام
    در برنامه من بکاپ گیری بدون مشکل انجام می شود ولی در ریستور کردن بانک با خطا مواجه میشم.... من برای انجام این اعمال از Stored Procedure و LINQ استفاده کردم...
    تصویر خطا:
    errrror.jpg

    کدی که در پروسیجر استفاده کردم:
    CREATE PROCEDURE pRestoreTellBook @Path varchar(150)
    AS
    Alter Database TellBook SET SINGLE_USER With ROLLBACK IMMEDIATE
    RESTORE DATABASE TellBook FROM DISK = @Path WITH FILE = 1, NOUNLOAD,STATS = 10
    alter database TellBook set multi_user
    RETURN


    کدی که در در سی شارپ نوشتم:
    try
    {
    string restorePath = @"C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10_50.MSSQLSERVER\MSSQL\Backup\TellBoo k.Bak";

    var db = new LINQDataContext();
    db.Connection.Close();

    var dbMaster = new LINQMasterDataContext();
    dbMaster.pRestoreTellBook(restorePath);
    dbMaster.Connection.Close();

    Application.Restart();

    MessageBox.Show(".بازیابی اطلاعات با موفقیت انجام گردید", "بازیابی", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("Error Occurd :" + ex.Message);
    }

    لطفاً ببینید مشکل از کجاست..
    خودم فهمیدم مشکل از کجاست...!!

  3. #3

    نقل قول: خطا در Restore کردن دیتابیس+LINQ

    دوست عزیز من میخوام بکاپ گیری روش لینک را انجام بدم و لی هیچ جایی منبعی پیدا نکردم که راهنمایی کنند ایا مقدوره کمکم کنید؟چون میفرمائید با لینک بکاپ گیری را انجام دادید

تاپیک های مشابه

  1. خطا در Restor کردن دیتابیس بر روی SQL درون هاست سرور
    نوشته شده توسط saber4166 در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1394, 10:02 صبح
  2. بررسی خطا هنگام restor کردن دیتابیس دربرنامه
    نوشته شده توسط m-alizadeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 15 بهمن 1389, 09:14 صبح
  3. خطا هنگام Restore کردن دیتابیس...
    نوشته شده توسط hamid1988 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مرداد 1389, 08:38 صبح
  4. پیغام خطا هنگام Restore کردن فایل پشتیبان
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 07 آذر 1388, 20:50 عصر
  5. restore کردن دیتابیس با نام جدید
    نوشته شده توسط marzieh_k در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آبان 1384, 02:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •