نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بار گذاری اطلاعات یک popup با پارشیال ویو

  1. #1

    بار گذاری اطلاعات یک popup با پارشیال ویو


    با سلام دوستان محترم : طبق این اینک : http://demos.telerik.com/aspnet-mvc/window/indexمن می خواهم وقتی روی دکمه کلیک کردم محتویات یک div با id=window ر ا با یک پارشیال ویو بارگذاری کنه : این کار را می خواهم از طریق کد های جاوا اسکریپت یا JQuery انجام بشه ؟ و در این لینک اولین بار که صفحه لود میشه فرم popup میشه می خواهم در اولین بار این کار انجام نشه ؟ با این روش نمی خواهم باشه :
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    @(Html.Kendo().Window()
    .Name("window")
    .Title("Rams's Ten Principles of Good Design")
    .Content("loading user info...")
    .LoadContentFrom("AjaxContent", "Window")
    .Iframe(true)
    .Draggable()
    .Resizable()
    )


    الان داره اطلاعات را از طریق این قسمت LoadContentFrom("AjaxContent", "Window")میاره . حالا می خواهم همین کار را با JQuery انجام بدم //ممنون میشم راهنمایی کنید /

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: بار گذاری اطلاعات یک popup با پارشیال ویو

    سلام
    برای انجام این کار باید فقط آدرس را به صورت کامل تایپ کرد با ذکر پروتکل : کنسول مروگرت را نگاه کن با خطای Access-Origin مواجه میشی
    راه حل :

    content: "@Url.Action("AjaxContent", "Window", null, this.Request.Url.Scheme)",

    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 05 آذر 1393, 11:14 صبح
  2. پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1393, 20:31 عصر
  3. پاسخ: 30
    آخرین پست: چهارشنبه 27 بهمن 1389, 18:32 عصر
  4. مشکل در بار گذاری اطلاعات دو جدول با فیلد های متفاوت
    نوشته شده توسط nilmil_nil در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مرداد 1387, 00:56 صبح
  5. مشکل در بار گذاری اطلاعات دو جدول با فیلد های متفاوت
    نوشته شده توسط nilmil_nil در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 23 مرداد 1387, 00:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •