نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نحوه جستجو عبارات فارسی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نحوه جستجو عبارات فارسی

    سلام دوستان نحوه جستجو عبارات فارسی به چه صورته در دیتابیس

    میشه یه نوع کد بزارید که یه تکس باکس باشه و اطلاعات رو بر اساس نام جستجو کنه و نمایش بده و عبارات فارسی رو هم پشتیبانی کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نحوه جستجو عبارات فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط vahidth مشاهده تاپیک
    سلام دوستان نحوه جستجو عبارات فارسی به چه صورته در دیتابیس

    میشه یه نوع کد بزارید که یه تکس باکس باشه و اطلاعات رو بر اساس نام جستجو کنه و نمایش بده و عبارات فارسی رو هم پشتیبانی کنه
    اینکه عبارت فارسی رو جستجو نمیکنه برای اینه که شما Collation دیتابیس را در قسمت ثبت ، نام دیتابیس utf8_persian_ci انتخاب نمیکنی.
    حالا میخوای در چند فیلد جستجو کنی یا یک فیلد یا حروف شبیه را در یک فیلد جستجو کنی کدومش؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: نحوه جستجو عبارات فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    اینکه عبارت فارسی رو جستجو نمیکنه برای اینه که شما Collation دیتابیس را در قسمت ثبت ، نام دیتابیس utf8_persian_ci انتخاب نمیکنی.
    حالا میخوای در چند فیلد جستجو کنی یا یک فیلد یا حروف شبیه را در یک فیلد جستجو کنی کدومش؟
    utf8_persian_ci این مورد در هر دو جدول ست شده
    یک فیلد رو میخوام جستجو کنم و بعد از جستجو تو جدول نمایش بدم ممنون میشم کوئری شو برام بنویسید
    کد سرچ رو نوشتم منتها دستوران فارسی رو پشتیبانی نمیکنه و میخوام بعد از جستجو کل اطلاعات رکورد جستجو شده رو تو جدول نمایش بدم




    <?php include("config.php"); ?>
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title>Untitled Document</title>
    </head>
    <body>
    <?php
    if(isset($_POST["btn"]))
    {
    if(empty($_POST["id"]) || empty($_POST["name"]))
    {
    echo"کادری خالی است";
    }
    else
    {
    $sql="select count(*) from prodact where id=? and name=?";
    $resualt=$connect->prepare($sql);
    $resualt->bindValue(1,$_POST["id"]);
    $resualt->bindValue(2,$_POST["name"]);
    $resualt->execute();
    $num=$resualt->fetchColumn();

    if($num==1)
    {

    echo"کابر مورد نظر پیدا شد";







    }
    else
    {
    echo"همچین کاربری در بانک موجود نمی باشد.";
    }




    }
    }
    ?>
    <form id="form1" name="form1" method="post">
    <p>
    <label for="textfield">id:</label>
    <input type="text" name="id" id="id">
    </p>
    <p>
    <label for="textfield2">name:</label>
    <input type="text" name="name" id="name">
    </p>
    <p>
    <input type="submit" name="btn" id="btn" value="Search">
    </p>
    </form>

    <p>&nbsp;</p>
    </body>
    </html>





  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نحوه جستجو عبارات فارسی

    دستور زیر را قبل از prepare بذار:
    $connect->exec("SET CHARACTER SET utf8");

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: نحوه جستجو عبارات فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    دستور زیر را قبل از prepare بذار:
    $connect->exec("SET CHARACTER SET utf8");
    مرسی داداش حالا چطور بعد از سرچ کل اطلاعات رو تو جدول(table) نشون بدم؟
    بعد از دستور
     echo"کابر مورد نظر پیدا شد";  
    چطور کل اطلاعات تو جدول prodact رو نشون بدم؟ مثال نام - نام محصول - و...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نحوه جستجو عبارات فارسی

    این دستورات رو بذار قبل از حلقه:
    echo '<table dir="rtl" border="1">';
    echo '<tr><th>عملیات</th><th>عنوان</th><th>متن</th></tr>';

    اینم بذار داخل حلقه:
    echo "<tr>";
    $id=$row['id'];
    echo '<td><a href="update.php?id='.$row['id'].'"><img src="edit.gif"></a></td>';
    $title=$row['title'];
    echo "<td>$title</td>";
    $msg=$row['msg'];
    echo "<td>$msg</td>";
    echo "</tr>";

    اینم بذار بعد از حلقه:
    echo "</table>";

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: نحوه جستجو عبارات فارسی

    داداش به این صورت نوشتم خطا میده

    <?php include("config.php"); ?>
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title>Untitled Document</title>
    </head>
    <body>
    <?php
    if(isset($_POST["btn"]))
    {
    if(empty($_POST["id"]) || empty($_POST["name"]))
    {
    echo"کادری خالی است";
    }
    else
    {
    $sql="select count(*) from prodact where id=? and name=?";
    $connect->exec("SET CHARACTER SET utf8");
    $resualt=$connect->prepare($sql);
    $resualt->bindValue(1,$_POST["id"]);
    $resualt->bindValue(2,$_POST["name"]);
    $resualt->execute();
    $num=$resualt->fetchColumn();
    echo '<table dir="rtl" border="1">';
    echo '<tr><th>Name</th><th>Price</th><th>Information</th></tr>';
    if($num==1)
    {

    echo "<tr>";
    $id=$num['name'];
    echo "<td>$id</td>"






    }
    else
    {
    echo"همچین کاربری در بانک موجود نمی باشد.";
    }




    }
    }
    ?>
    <form id="form1" name="form1" method="post">
    <p>
    <label for="textfield">id:</label>
    <input type="text" name="id" id="id">
    </p>
    <p>
    <label for="textfield2">name:</label>
    <input type="text" name="name" id="name">
    </p>
    <p>
    <input type="submit" name="btn" id="btn" value="Search">
    </p>
    </form>

    <p>&nbsp;</p>
    </body>
    </html>



    از echo "<td>$id</td>"

    خطا میگیره

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نحوه جستجو عبارات فارسی

    توی سیستم خودم امتحان کردم :
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title>فرم</title>
    </head>
    <body>
    <form id="form1" name="form1" method="post">
    <p>
    <label for="textfield">id:</label>
    <input type="text" name="id" id="id">
    </p>
    <p>
    <label for="textfield2">name:</label>
    <input type="text" name="name" id="name">
    </p>
    <p>
    <input type="submit" name="btn" id="btn" value="Search">
    </p>
    </form>
    <?php
    if(isset($_POST["btn"]))
    {
    if(empty($_POST["id"]) || empty($_POST["name"]))
    {
    die("کادری خالی است");
    exit;
    }else{
    $id=$_POST["id"];
    $name=$_POST["name"];
    $connect = new PDO('mysql:host=localhost;dbname=test','root','');
    $connect->exec("SET CHARACTER SET utf8");
    $resualt=$connect->prepare("select * from `ravand` where id=:id AND name=:name");
    $resualt->bindParam(':id', $id, PDO::PARAM_INT);
    $resualt->bindParam(':name', $name, PDO::PARAM_STR);
    $resualt->execute();
    $rows = $resualt->fetchAll();
    //تعداد رکوردها
    $num_rows = COUNT($rows);
    if($num_rows==0){
    echo "مقداری وجود ندارد";
    }else{
    echo '<table dir="rtl" border="1">';
    echo '<tr><th>شماره</th><th>نام</th><th>نام خانوادگی</th></tr>';
    $resualt->execute();
    foreach($resualt as $row) {
    echo "<td>".$row['id']."</td>";
    echo "<td>".$row['name']."</td>";
    echo "<td>".$row['lastname']."</td>";
    }
    }
    }
    }
    ?>
    </body>
    </html>

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    Drive: C
    پست
    506

    نقل قول: نحوه جستجو عبارات فارسی

    مرسی داداش درست شد یه سوال من نمیدونم کی باید از
    ()fechcolumn
    ()fetchAll

    استفاده کنم یکم در این باره توضیح میدی در کجا ها باید از اینا استفاده کرد؟
    برای جستجو بین دو تاریخ باید چیکار کنم؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: نحوه جستجو عبارات فارسی

    fetchColumn :
    <?php
    $db = new PDO('mysql:host=localhost;dbname=test','root','');
    $db->exec("SET CHARACTER SET utf8");
    $pics = $db->query('SELECT * FROM ravand');
    $totalpics = $pics->fetchColumn(2);
    echo $totalpics;
    $db = null;
    ?>

    وقتی عدد 2 بهش میدیم مقدار سومین فیلد را بهمون نشون میده.
    $connect = new PDO('mysql:host=localhost;dbname=test','root',''); 
    $connect->exec("SET CHARACTER SET utf8");
    $resualt=$connect->prepare("select * from `ravand`");
    $resualt->execute();
    print_r($resualt->fetchAll());

    تفاوت بین fetch و fetchall در pdo :
    fetchall همه رکوردهای برگشتی رو یک جا به صورت ارایه برگشت می ده اما fetch در هر بار یک سطر رو برگشت می ده.

    بین دو تاریخ:
    SELECT * FROM `tarikh` WHERE tarikh BETWEEN :az AND :ta

تاپیک های مشابه

  1. نحوه تبدیل جملات فارسی از Dos به Windows
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 06 دی 1384, 10:43 صبح
  2. نحوه جستجو در چند فیلد
    نوشته شده توسط روح الله دلفی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1384, 05:22 صبح
  3. نحوه جستجو در یک فایل متنی
    نوشته شده توسط mino در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 24 مرداد 1383, 23:14 عصر
  4. نحوه جستجو +فیلتر+فیلتر در دیتابیس؟
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 28 دی 1382, 23:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •