نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطای Server Error in '/' Application

  1. #1

    Exclamation خطای Server Error in '/' Application

    سلام
    چند وقتی هست که هر پروژه ای رو ران میکنم پیغام زیر رو میده
    Server Error in '/' Application

    Specified argument was out of the range of valid values
    Parameter name: site

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.ArgumentOutOfRangeException: Specified argument was out of the range of valid values.
    Parameter name: site

    Source Error
    :

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

    Stack Trace:

    [[ArgumentOutOfRangeException: Specified argument was out of the range of valid values.
    Parameter name: site]
    System.Web.HttpRuntime.HostingInit(HostingEnvironm entFlags hostingFlags, PolicyLevel policyLevel, Exception appDomainCreationException) +303

    [HttpException (0x80004005): Specified argument was out of the range of valid values.
    Parameter name: site]
    System.Web.HttpRuntime.FirstRequestInit(HttpContex t context) +9882460
    System.Web.HttpRuntime.EnsureFirstRequestInit(Http Context context) +101
    System.Web.HttpRuntime.ProcessRequestNotificationP rivate(IIS7WorkerRequest wr, HttpContext context) +254





    آقا اصلا هر صفحه .aspx جدیدی ایجاد میکنم هم وقتی ران میکنم باز همین خطا رو میده ولی مثلا صفحه html رو باز میکنه.
    ویژوال استادیه رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی باز همین مشکل هست.
    لطفا راهنمایی کنید. این ویژوال استادیو چه مرگشه؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله IqoopI : پنج شنبه 16 مهر 1394 در 18:02 عصر دلیل: اضافه کردن کل صفحه خطا-توضیحات تکمیلی

  2. #2
    کاربر جدید آواتار etratesamet
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    شهر مقدس قم
    پست
    4

    نقل قول: خطای Server Error in '/' Application

    به این نشونی در ویندوز بروید:

    Control Panel
    ->> Programs ->> Programs and Features ->> Turn Windows features on or off ->> Internet Information Services

    همه گزینه های سرویس رو فعال کنید.

    مقاله:
    https://stackoverflow.com/questions/...eter-name-site

تاپیک های مشابه

  1. خطای Server Error in '/' Application
    نوشته شده توسط mojtabarazavi0351 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1391, 15:25 عصر
  2. سوال: خطای Server Error in Application پس از آپلود سایت در کنترل پنل plesk
    نوشته شده توسط behzad1367 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 11:55 صبح
  3. سوال: خطای Server Error in '/' Application.
    نوشته شده توسط zareei_ta در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 21
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1390, 12:14 عصر
  4. سوال: دلیل بروز خطای Server Error in '/' Application
    نوشته شده توسط vahid4251 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1390, 16:17 عصر
  5. سوال: رفع خطای Server Error in '/' Application هنگام ارسال فایل
    نوشته شده توسط adlin2000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 22 فروردین 1389, 16:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •