نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چند سوال در مورد فست ریپورت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    چند سوال در مورد فست ریپورت

    سلام دوستان

    من تابحال با این کامپونت برای گزارش گیری کار نکرده بودم امروز که نصبش کردم بیشتر کدهاشو از داخل نمونه هایی که سایت سازنده قرار داده بود یادگرفتم اما چند سوال مبهم داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید :


    1- چگونه میشود آیکن های نمایش داده در بالای فرم گزارش گیری (تولبار) بعضیاشون رو غیرفعال کرد تا نمایش داده نشود؟(مثلا به جز منوی زوم , ادیت بقیه رو غیرفعال کنم).
    از دستور زیر که استفاده کردم تغییراتی حاصل نشد.

    Dim frp As New FastReport.TfrxReport
    frp.PreviewOptions.Buttons = pb_Zoom + pb_Edit


    2- برای ظاهر کردن پنجره پرینت از دستور زیراستفاده میکنم

    frp.PrintOptions.Printer = frp.Print

    حالا برای ظاهر کردن پنجره page setting زیر از چه دستوری استفاده کنیم؟


    3- امکان چرخاندن 90 درجه کاغذ در هنگام نمایش داخل این فرم با کدنویسی به چه صورتی هست؟

    4- امکان رایت تو لفت همون چپ به راست کردن یا برعکس کردن فرم رو در خاصیت هاش نداره؟

    5- و یه سوال اینکه من یه خاصیتی دیدم بنامAnchor ( در ویژوال دات نت) . کاربردش چیه؟
    6- سوال آخر اینکه فایل های ریپورت که با پسوند fr3 ساخته میشوند رو آیا نرم افزارش میتونه رمزنگاری گنه ؟ چون این فایل رو وقتی کنار برنامه قرار میدم هرکس میتونه اینو داخل فایل استودیو نرم افزار لود کنه و گزارش ها رو ببینه ولی میخواستم این کار صورت نگیره و لااقل پسوردی بخواد.حال بعد پسورد گذاری هنگام لود فایل چگونه به رپیورت رمزنگذاری شده وصل بشیم ؟ با کد نویسی هم میشه رمزبراش قرار داد.؟
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : سه شنبه 14 مهر 1394 در 16:40 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علیرضا5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    همدان
    پست
    506

    نقل قول: چند سوال در مورد فست ریپورت

    سلام اگه ممکنه این کامپوننت و در صورت امکان آموزشش رو در اختیار ما هم قرار بدید ممنون میشیم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: چند سوال در مورد فست ریپورت

    شما میتونید از سایت راسخون این رو دانلود کنید و سورس هایی که داره کمکت میکنه ولی هنوز من به جواب سوالام نرسیدم.

    همچنین من معذرت میخوام از مدیریت بخش که این تاپیک انگار باید در قسمت گزارش ها ایجاد میکردم...ممنون میشم این رو انتقال بدن.

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,369

    نقل قول: چند سوال در مورد فست ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک

    6- و یه سوال اینکه من یه خاصیتی دیدم بنامAnchor ( در ویژوال دات نت) . کاربردش چیه؟
    سلام
    بنده از آنجائیکه بیشتر در محیط اکسس برنامه نویسی می کنم با این گزارش ساز خیلی آشنائی ندارم ؛ فقط از بین چند سوالی که پرسیده اید فکر کنم به یک مورد بتوانم پاسخ دهم و آن کاربرد خاصیت Anchor است
    در محیط اکسس این خاصیت بصورت Horizontal Anchor و Vertical Anchor می باشد .
    این خاصیت باعث ریسایز شدن یک کنترل ( مانند لیبل ، کمند باتن ، تکست باکس و ... ) متناسب با ریسایز شدن فرم یا گزارش میشود . مثلاً وقتی Horizontal Anchor برای یک تکست باکس بکار می بریم و در جلوی آن گزینه Both انتخاب میشود ، این خاصیت باعث میشود وقتی سایز طول یا عرض فرم یا گزارش شما از حد معمول خود بزرگتر میشود این تکست باکس به همان نسبت اندازه فرم یا گزارش بطور اتوماتیک از نظر طولی یا عرضی بزرگتر میشود و بر عکس
    یا علی

  5. #5

    نقل قول: چند سوال در مورد فست ریپورت

    سلام

    1- چگونه میشود آیکن های نمایش داده در بالای فرم گزارش گیری (تولبار) بعضیاشون رو غیرفعال کرد تا نمایش داده نشود؟(مثلا به جز منوی زوم , ادیت بقیه رو غیرفعال کنم).
    از دستور زیر که استفاده کردم تغییراتی حاصل نشد.

    Dim frp As New FastReport.TfrxReport
    frp.PreviewOptions.Buttons = pb_Zoom + pb_Edit
    فست ریپورت دو تا شیء در Toolbox میزاره، از اون یکیش استفاده کنید کلا نوار ابزار و اینها نداره و خودتون می‌تونید تو برنامتون براش ابزارهای دلخواه رو طراحی کنید و کارشون رو با کد نویسی انجام بدید

    حالا برای ظاهر کردن پنجره page setting زیر از چه دستوری استفاده کنیم؟
    frp.PageSetupDlg


    3- امکان چرخاندن 90 درجه کاغذ در هنگام نمایش داخل این فرم با کدنویسی به چه صورتی هست؟
    frp.Report.PreviewPages.page(3).Orientation = Landscape


    4- امکان رایت تو لفت همون چپ به راست کردن یا برعکس کردن فرم رو در خاصیت هاش نداره؟
    frp.Report.PreviewOptions.RTLPreview = True

    اشیاء هم خاصیت RTLReading دارن

    6- سوال آخر اینکه فایل های ریپورت که با پسوند fr3 ساخته میشوند رو آیا نرم افزارش میتونه رمزنگاری گنه ؟ چون این فایل رو وقتی کنار برنامه قرار میدم هرکس میتونه اینو داخل فایل استودیو نرم افزار لود کنه و گزارش ها رو ببینه ولی میخواستم این کار صورت نگیره و لااقل پسوردی بخواد.حال بعد پسورد گذاری هنگام لود فایل چگونه به رپیورت رمزنگذاری شده وصل بشیم ؟ با کد نویسی هم میشه رمزبراش قرار داد.؟
    از منوی Report گزینه Option براش پسورد بزارید و با کد زیر گزارش رو فراخونی کنید
    frp.Report.ReportOptions.HiddenPassword="..." 
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: چند سوال در مورد فست ریپورت

    ممنون از راهنمایی شما جناب حامد.

    ولی در مورد خواندن فایل پسورد گذاری شده به مشکل برخوردم. کدی که گفتید رو هرخطی از کد لود فایلم که قرار میدم بازم پنجره پسورد برام ظاهر میشه .

    این کدهای برنامم :

    Dim frp As New FastReport.TfrxReport
    Dim report As TfrxReport
    Dim export As IfrxBuiltinExports

    frp.EngineOptions.SilentMode = simMessageBoxes

    frp.LoadReportFromFile App.Path & "\Test.fr3"


    Dim Ado As New TfrxADODatabase
    Dim q As New TfrxADOQuery

    Set Ado = frp.FindDatabase("Ado")
    Set q = frp.FindDatabase("qry")


    q.Query = "Select * from listkala "

    Ado.Connected = False
    Ado.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=data.mdb;Persist Security Info=False"
    Ado.LoginPrompt = False
    Ado.Connected = True
    frp.PreviewOptions.RTLPreview = False
    frp.PrepareReport True

    frv.report = frp


    همچنین دستور زیر هم تغییراتی رو انجام نداد!

     frp.PreviewPages.Page(1).Orientation = Landscape

  7. #7

    نقل قول: چند سوال در مورد فست ریپورت

    سلام

    دستور تنظیم پسورد باید قبل از متد LoadReportFromFile نوشته بشه

    دستور حالت صفحه هم همینه ولی شاید جاش رو اشتباه گذاشتید یا بعدش رفرش بخواد، در هر صورت باید روی خود برنامه تون تست بشه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: چند سوال در مورد فست ریپورت

    ممنون از راهنمایی شما جناب حامد. چند سوال هم در مورد استودیو فست ریپورت داشتم :

    - روی اشیا که کلیک راست میکنم دو گزینه ی shift وجود داره. کاربرد اینا رو میشه بگید ؟



    - میخواستم در فرم گزارشم ساعت و تاریخ رو بصورت فارسی یا همون شمسی نشون بده. ولی هرکار کردم نتونستم گزینه ای برای تغییرش پیدا کنم . در تنظیمات مربوط به دیسپلای فرمت هم گزینه ای برای اینکار وجود نداشت.



    - شاید مشکل فارسی نبودن بالایی مربوط به انتخاب نشدن زبان برنامه به فارسی باشه ؟ اما برای فارسی کردن زبان برنامه هم من تنظیماتی ندیدم. درحالی که در داخل محل نصبش فایل هایی با پسوند frc دیدم. اینا زبان برنامه نیستن؟چگونه با این فایل زبان برنامه رو فارسی کنم؟

    - فرق بین detail data و masterdata در چیه؟

    آیا برای گزارش گیری باید هردو اینا در فرم باشه ؟ من محتویات موارد مربوط به گزارش گیری رو داخل detail data قرار دادم. ولی وقتی در فرم master data رو قرار ندم برنامه خطای زیر رو میده. که مجبورم مستردیتا رو هم قرار بدم.

  9. #9

    نقل قول: چند سوال در مورد فست ریپورت

    سلام
    در مورد Shift بهتره راهنمای خودش رو بخونید چون اینطوری توضیحش کمی سخته
    در مورد تاریخ هم بهترین راه محاسبه اون در برنامه و ارسال به عنوان پارامتر یا یک فیلد، راههای دیگه هم هست ولی این بهترین و ساده ترینه

    برای فارسی کردن
    frv.Resources.LoadLanguageResourcesFromFile "Farsi.frc"

    البته برای فارسی کردن محیط خود استودیو داخل پوشه نصب فایلی به اسم deployment.txt هست که میشه از اونجا زبان رو فارسی کرد

    اگر فرض کنیم قراره یک فاکتور چاپ بشه که از دو تا جدول پدر و فرزند تشکیل شده و جدول پدر شامل اطلاعات کلی فاکتور شامل تاریخ، شماره، مشتری و ... و جدول فرزند شامل لیست کالاها و قیمت اونهاست اونموقع فیلدهای جدول پدر در باند Master و فیلدهای جدول فرزند در باند Detail قرار می‌گیره
    در صورتی که اطلاعات شما فقط از یک جدول استخراج میشه از باند Master تنها استفاده کنید
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: چند سوال در مورد فست ریپورت

    سپاسگزارم بابت راهنمایی

    فقط یه مشکلی برای من موند که متوجه نشدم متاسفانه.

    همین ارسال مقدار از وی بی 6 به فرم گزارش.

    برای مثال متن داخل تکست باکسم که داخل فرم وی بی 6 هستش به جای مثلا یکی از عبارت های زیر ارسال بشه. همچنین من نمیخواستم که این متن رو داخل دیتابیس ذخیره کنم و لود کنم.

    جز این اگر راهی هست ممنون میشم در قالب یک مثال توضیح بدین چون منبعی خوبی جز راهنمایی شما دوستان من پیدا نکردم.




    فکر میکنم باید از دستور زیراستفاده کنم ولی متاسفانه کار نکرد. حتی قبل از نمایش گزارش این کد رو قرار دادم.(vbb نام ابجکت IfrxMemoView در فرم گزارش هستش)

    Dim MemoView  As IfrxMemoView

    Set MemoView = frv.report.FindObject("vbb")

    MemoView.Memo = Text1.Text
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : شنبه 18 مهر 1394 در 22:57 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: چند سوال در مورد فست ریپورت

    با اضافه کردن کد زیر مشکل حل شد

     frp.PrepareReport True

  12. #12

    نقل قول: چند سوال در مورد فست ریپورت

    سلام دوستان
    لطفا یک سورس برای گزارش گیری فارسی فست ریپورت بزارید.

تاپیک های مشابه

  1. چند سوال مقدماتی درباره فست ریپورت
    نوشته شده توسط pcb20parse در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 30 فروردین 1394, 21:12 عصر
  2. سوال در مورد فست ریپورت
    نوشته شده توسط انیشتین در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 19 اسفند 1391, 15:43 عصر
  3. سوال: سوال در مورد فست ریپورت
    نوشته شده توسط Mask در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1390, 15:12 عصر
  4. سوال: دو سوال در مورد فست ریپورت
    نوشته شده توسط nilidelphi در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 09:11 صبح
  5. چند سوال در مورد دیتا ریپورت
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 19
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مهر 1384, 07:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •