نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل ارسال sms با gsm modem

  1. #1

    مشکل ارسال sms با gsm modem

    من دارم یه برنامه ارسال sms با gsm modem مینویسم.مشکلم اینه که کدهای ارسالم متن خالی رو میفرستن اما هیچ متنی رو نمیتونه ارسال کنه.و خطای 305 میده.
    این متد ارسال:
    public string sendMsg(SerialPort port, string PhoneNo, string Message)
    {
    string s = "";
    bool ERROR = false;

    port.WriteLine("ATE1" + "\r");

    for (int i = 0; i < 100; i++)
    {

    System.Threading.Thread.Sleep(15); if (i == 100) ERROR = true;
    }
    port.WriteLine("AT" + "\r");
    for (int i = 0; i < 100; i++)
    {

    System.Threading.Thread.Sleep(15); if (i == 100) ERROR = true;
    }
    port.WriteLine("AT+CNMI=?\r\n");
    for (int i = 0; i < 100; i++)
    {

    System.Threading.Thread.Sleep(15); if (i == 100) ERROR = true;
    }
    port.WriteLine("AT+CMGF=1\r\n");
    for (int i = 0; i < 100; i++)
    {

    System.Threading.Thread.Sleep(15); if (i == 100) ERROR = true;
    }

    port.Write("AT+CSCA=\"+9898933*******\"" + "\r\n");


    for (int i = 0; i < 100; i++)
    {

    System.Threading.Thread.Sleep(15); if (i == 100) ERROR = true;
    }

    port.Write("AT+CMGS=\"+9891********\"" + "\r\n");


    for (int i = 0; i < 100; i++)
    {

    System.Threading.Thread.Sleep(15); if (i == 100) ERROR = true;
    }


    port.Write(Message + (char)26 + "\r");

    for (int i = 0; i < 100; i++)
    {

    System.Threading.Thread.Sleep(15); if (i == 100) ERROR = true;
    }

    //s += "\r" + port.ReadExisting();
    s = port.ReadExisting();
    port.Close();
    return s;
    }

    و این هم متد تعریف port:
    public SerialPort OpenPort(string p_strPortName, int p_uBaudRate, int p_uDataBits, int p_uReadTimeout, int p_uWriteTimeout)
    {
    receiveNow = new AutoResetEvent(false);
    SerialPort port = new SerialPort();

    try
    {
    port.PortName = p_strPortName; //COM1
    port.BaudRate = p_uBaudRate; //9600
    port.DataBits = p_uDataBits; //8
    port.StopBits = StopBits.One; //1
    port.Parity = Parity.None; //None
    port.ReadTimeout = p_uReadTimeout; //300
    port.WriteTimeout = p_uWriteTimeout; //300
    port.Encoding = Encoding.GetEncoding("iso-8859-1");
    port.DataReceived += new SerialDataReceivedEventHandler(port_DataReceived);
    port.Open();
    port.DtrEnable = true;
    port.RtsEnable = true;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    throw ex;
    }
    return port;
    }

    فقط sms خالی رو ارسال میکنه و هیچ نوشته ای حتی یک حرف رو هم نمیتونه بفرسته و خطای 305 میده.
    این هم خروجی برنامه در حالتی که خطا میده:
    ATE1

    OK
    AT

    OK
    AT+CNMI=?

    +CNMI: (0,1,2,3),(0,1,2,3),(0,2),(0,1,2),(0,1)

    OK
    AT+CMGF=1

    OK
    AT+CSCA="+9898933*******"

    OK
    AT+CMGS="+98915*******"

    >

    +CMS ERROR: 305

    ممنون میشم دوستان هر کی میدونه مشکل کجاست راهنماییم کنه
    آخرین ویرایش به وسیله Mainar : شنبه 18 مهر 1394 در 07:14 صبح

  2. #2

    نقل قول: مشکل ارسال sms با gsm modem

    تو رو خدا یکی بگه مشکل کجاست که sms هام نمیره

  3. #3
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل ارسال sms با gsm modem

    شما نمی تونید از کامپوننت استفاده کنید؟؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل ارسال sms با gsm modem

    ترجیح میدم بدون استفاده از کامپوننت بنویسم.لطفا تو همین متد ارسال خودم بهم بگید مشکل کجاست

  5. #5

    نقل قول: مشکل ارسال sms با gsm modem

    یعنی واقعا هیشکی نمیدونه مشکل این کد چیه؟تو رو خدا یکی راهنماییم کنه بدجور گرفتار این کد و خطاش شدم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: مشکل ارسال sms با gsm modem

    شما کاری به این کدها نداشته باشید
    اول بیاید همون چند خط کد اصلی برای ارسال را بنویسید و به یک شماره پیامک کنید ببینید مشکلی نداره
    مثلا مشکل از مودم نیست و از دستورات AT Command پشتیبانی میکنه

  7. #7

    نقل قول: مشکل ارسال sms با gsm modem

    فقط پیام خالی رو ارسال میکنه.با نرم افزار خود gsm modem همه جور پیامی رو میفرسته,یه نسخه دمو از یه نرم افزار دیگه هم از همین سایت گرفتم,تونست ارسال کنه همه جور پیامکی رو,ولی با کدهای at command نمیشه و فقط پیام خالی(یعنی هیچ کاراکتری نباشه) رو ارسال میکنه.

  8. #8

    نقل قول: مشکل ارسال sms با gsm modem

    کمک

  9. #9

    نقل قول: مشکل ارسال sms با gsm modem

    شما این قسمت از کدتو


    port.PortName = p_strPortName; //COM1
    port.BaudRate = p_uBaudRate; //9600
    port.DataBits = p_uDataBits; //8
    port.StopBits = StopBits.One; //1
    port.Parity = Parity.None; //None
    port.ReadTimeout = p_uReadTimeout; //300
    port.WriteTimeout = p_uWriteTimeout; //300
    port.Encoding = Encoding.GetEncoding("iso-8859-1");
    port.DataReceived += new SerialDataReceivedEventHandler(port_DataReceived);
    port.Open();
    port.DtrEnable = true;
    port.RtsEnable = true;

    این شکلی کن

    port.PortName = p_strPortName; //COM1
    port.BaudRate = p_uBaudRate; //9600
    port.DataReceived += new SerialDataReceivedEventHandler(port_DataReceived);
    port.Open();
    با متن انگلیسی تست کن
    اون قسمت baudrate رو هم مطمئنی معمولاً 14400 هست
    اگر حل نشد
    مودمت دفترچه راهنما یا فایل مستنداتی چیزی داره ؟ اگر هست اونو بزار
    سعی کن با hyperterminal هم چک کنی روی ویندوز xp بود اما بعدش حذف شد بگردی توی اینترنت لینک جدا برای دانلود هست

  10. #10

    نقل قول: مشکل ارسال sms با gsm modem

    کدها رو اونجوری که گفتین تغییر دادم اما متاسفانه درست نشد.
    از مودم هم فایلی ندارم
    نمیدونم ارتباطی داره یا نه اما ویندوزم xp نیست.وینوز سون

  11. #11

    نقل قول: مشکل ارسال sms با gsm modem

    ?هیشکی نظری نداره

  12. #12

    نقل قول: مشکل ارسال sms با gsm modem


  13. #13

    نقل قول: مشکل ارسال sms با gsm modem

    سلام من برنامه نویسی پایتون داخل ویرژال استدیو انجام میدم این چه خطایییییه
    PS C:\Users\FAEZE\AppData\Local\Programs\Python\proje ct python> print("send")
    Unable to initialize device PRN
    PS C:\Users\FAEZE\AppData\Local\Programs\Python\proje ct python> time.sleep(5)& C:/Users/FAEZE/AppData/Local/Programs/Python/Python39/python.exe "c:/Users/FAEZE/AppData/Local/Programs/Python/project python/spam.sms.py"
    At line:1 char:18
    + time.sleep(5)& C:/Users/FAEZE/AppData/Local/Programs/Python/Pytho ...
    + ~
    The ampersand (&) character is not allowed. The & operator is reserved for future use; wrap an ampersand in double quotation marks ("&") to
    pass it as part of a string.
    + CategoryInfo : ParserError: (:) [], ParentContainsErrorRecordException
    + FullyQualifiedErrorId : AmpersandNotAllowed

    PS C:\Users\FAEZE\AppData\Local\Programs\Python\proje ct python>

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سلام امکان ارسال sms با gsm modem بدون اتصال به اینتر نت هست؟؟
    نوشته شده توسط salamlar در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 آبان 1391, 21:41 عصر
  2. مبتدی: ارسال sms توسط gsm modem
    نوشته شده توسط saeedimn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 بهمن 1390, 10:01 صبح
  3. سوال: ارسال sms توسط gsm modem
    نوشته شده توسط saeedimn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 بهمن 1390, 14:22 عصر
  4. سوال: مشکل در رابطه با ارسال SMS با GSM Modem
    نوشته شده توسط mansourii در بخش VB.NET
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 14 بهمن 1389, 15:51 عصر
  5. کمک در مورد ارسال sms با gsm modem
    نوشته شده توسط maolod در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 تیر 1389, 14:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •