نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مسیر اتصال به بانک اطلاعاتی

  1. #1

    مسیر اتصال به بانک اطلاعاتی

    به نام خدا
    من در .net1.1برای تعریف مسیر اتصال پس از نوشتن برنامه یک متغیر عمومی تعریف میکردم و در تمام فرم هایی که در آن مثلا sqlcoonction1 بود در قسمت region# مقدار connection stringآن را برابر آن متغیر میدادم و مقدار آن متغیر را هم از یک فلیل textمیخواندم پس هر وقت میخواستم مسیر را تغییر دهم آن فایل text را تغییر میدادم و درست میشد ولی مشکلات زیادی داشت میشه کمک کنید برای یک روش بهتر ؟

  2. #2
    اگه درست متوجه سوالتون شده باشم اینکارو انجام بدین .

    یک ماژول به پروژه خود اضاف کنید و متغیرتون رو در اونجا بصورت Public تعریف کنید .
    حالا از هزجا بخواهید میتوانید مقدارش رو بخونید و بنویسید .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار programmermp
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    Green Territory of North
    پست
    732

    Talking

    با سلام

    خوب چرا از یک فیلد در بانکتون برای این کار استفاده نمی کنید

    مقدار را دریافت کرده می نویسید و می خوانید

  4. #4
    خوب چرا از یک فیلد در بانکتون برای این کار استفاده نمی کنید
    چون اول باید به بانک وصی بشن بعد بخونن.
    بدون کانکشن استرینگ که نمیشه وصل شد!

  5. #5
    من از همان روشی استفاده میکنم که آقای چابک گفت ولی یه روش دیگه ؟

  6. #6

  7. #7
    2 تا فایل است mainاصلی و اون یکی یک ماژول برای نگه داشتن متغیر ولی مشکل من این نیست همون طور که اول گفتم این کار یک سری مشکل داره مثلا هر بار که به کانکشن یکی از فرمها دست می زنیم این کار را باید دوباره انجام بدم و میخوام یک راه راحتر پیدا بشه؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    Thumbs up

    تا جایی که من متوجه شدم شما میخواهید نسبت به موقعیت برنامه در حالتهای مختلف
    کانکشن استرینگتون رو عوض کنید . درسته ؟

    اگه تا اینجا درسته به بقیه اش توجه کنید .
    قاعدتا شما یک بخشی از کانکشن استرینگتون در همشون مشترکه .
    مثلا اگر از بانک اکسس استفاده میکنید این قسمت در همش مشترکه .
     
    Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source='" & DBPth & "';JET OLEDB:Database Password='" & DBPwd & "'"
    پس لازم نیست که شما تمامی کانکشن استرینگ رو ذخیره کنید .
    فقط کافیست دو مقدار DBPth که مسیر دیتابیس است و مقدار DBPwd که رمز ورود به دیتابیس است رو ذخیره کنید .

    حالا فقط کافیه یه Function بنویسید که در اون این مقادیر به کانکشن استرینگ نسبت داده بشه .

    برای مثال :
     
    Public Function SetConStr(byVal DBPth as string,byVal DBPwd as String) as String

    return Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source='" & DBPth & "';JET OLEDB:Database Password='" & DBPwd & "'"

    End Function
    برای ذخیره کردن هم پیشنهاد میدم از Settings خود وی بی استفاده کنید که خیلی راحت است .

    حالا هر جا که خواستید که کانکشن استرینگ جدید وارد کنید اینطوری عمل کنید :
     
    Dim ConStr as String = SetConStr(MyPth,MyPwd)
    امیدوارم مشکلتون حل بشه .

  9. #9
    متشکرم و محبت کردین

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •