صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 61

نام تاپیک: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

  1. #1

    نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    با سلام خدمت کاربران محترم سایت برنامه نویس

    همونطور که مستحضر هستید تقریبا چندوقتیه که یک کانال در تلگرام ایجاد کردیم و سعی می کنیم مطالب مختلف ، تجربیات مدیران و اخبار سایت رو از این طریق به گوش شما عزیزان برسونیم.
    این اولین قدم در راستای نزدیک تر شدن و ایجاد ارتباط تنگاتنگ با شما خواهد بود و انشالله شاهد تغییرات جدیدتری خواهید بود.

    خیلی خوشحال میشیم اگر در خصوص این کانال ومطالبی که گذاشته شده نظری دارید بفرمایید.

    تذکر : فقط ازهمه عزیزان و دوستان خواهش میکنم نظر خودشونو بگن و نظر کسی رو نقد نکنند.به کسی توهین نکنند. جواب کسی رو ندن. فقط اگر نظری دارن بیان کنند درغیر اینصورت چیزی ارسال نکنند.


    باتشکر از همه عزیزان

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اراک
    پست
    37

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    دست شما درد نکند ..
    بهتر هست دوره های رایگان آموزش زبان php و .... رو هم در دستور کار قرار بدید ,اطلاع رسانی از آن طریق فراموش نشود ....

    کانال ما هم به ادرس زیر هست :

    https://telegram.me/estekhdam24

    تشکر فراوان

  3. #3

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    سلام
    خیلی خوبه ک این کار رو کردین
    از طرفی هم مکانی درست شد که میتونین برنامه ها با کرک های مختلف رو واسه دانلود بزارین
    این بهترین قسمت این کانال بود
    امیدوارم همین روند رو اامه بدین
    واقعا بعضی مواقع دانلود برنامه کرک شده مناسب سخت میشه
    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار s3rv3r
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    Cyber
    پست
    243

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    یاشاسین برنامه نویس

    خیلی عالیه دست شما و دوستان دیگر واقعا درد نکنه خدا قوت میگم

    لینک ویدئو های آموزشی هم میتونه مفید باشه ولی به دلیل گستردگی زبان ها کانال بهم ریخته بشه احتمالا

    همین برنامه هایی که گذاتشید ،ویدئو آموزشیشونو بزارید بد نیست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار rezaricky
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    Tabriz
    سن
    31
    پست
    441

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    کار جالبیه.
    به نظر من بهتره بیشتر درمورد تجربیات کاری شخصی تون و داستان هایی که پیش اومده صحبت کنید ( مثل همین کاری که آقایان کرامتی و صادقیان انجام دادن)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saied_hacker
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    404 Not Found
    پست
    703

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    خیلی خوبه بخصوص بخش نرم افزار

    -------------------------------------------------------------
    و از هممه مهمتر این 2 3 تا روایتی که استاید از تجربه هاشون داشتن و باز نشر کردن ( منتظر قیمت 2 دوم داستان اقای کرامتی هم هستیم )
    نکته/درخواست : هر پستی رو که ارسال میکند یه تگ مناسب هم براش بزارید اینجری سرچ راحتر میش بعدن - مثلا #داستان/تجربه - #کرامتی #صادقیان #سیشارپ و ...



    باتشکر

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    سلام.
    گمراهی و بیراهه رفتن سایت برنامه نویس به نظر من تمومی نداره.
    اولین سوال اینه : هدفتون از ایجاد کانال تلگرام چیه؟
    آشنا کردن صدها نفر با سایتی که جریان علمی توش چرخش نداره به چه دردی میخوره؟
    به جای اینکه دنبال این باشید که سایت رو سر و سامون بدید و کاری کنید که محتوای علمی سایت بالا بره، اینکه 4 تا حرفه ای بیاد اینجا و مطلب بذاره رفتید دنبال داستان تعریف کردن و تبلیغ بیشتر. مطمئن باشید با این شرایط پیشرفت نمی کنید.
    برید ببینید سایت های مشابه که در زمینه برنامه نویسی کار میکنن (هرچند ماهیتشون ممکنه کلا بصورت فروم نباشه) چطور پیشرفت می کنن و بعد شماها دنبال داستان تعریف کردن هستید. مثلا این سایت چه اخباری داره خداییش که به درد کسی بخوره؟ چی رو میخواید اطلاع رسانی کنید؟
    برید از سایتی مثل dotnettips.info یاد بگیرید که بین سایت های ایرانی چقدر فعال و پرمحتوا هست (هرچند اونجا ساختارش بصورت فروم نیست ولی چیزی که اهمیت داره و باید بهش توجه بشه بروز بودن محتوا و موفق بودنش هست).
    سایتی که سال هاست از نظر محتوا پوچ هست و همه خوب هاش فرار کردن، با تلگرام و ... درست نمیشه.
    شما وقتی به امضای کاربران هم احترام نمیذارید و حتی دلیلی برای حذفش رو هم اعلام نمی کنید چطور می تونید دم از نزدیکتر شدن و تنگاتنگ شدن ارتباط با کاربران بزنید.

  8. #8

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    سلام
    گمراهی و بیراهه رفتن سایت برنامه نویس به نظر من تمومی نداره.
    این نظر شماست و برای فقط شخص خودتون محترمه.
    اولین سوال اینه : هدفتون از ایجاد کانال تلگرام چیه؟
    هیچی بیکار بودیم خواستیم بشینیم دور هم داستان تعریف کنیم.
    یعنی چی هدفتون چیه؟ خوب خیلی واضح نوشتیم اخبار سایت رو بگیم. چیزهایی که درسایت نمیتونیم نشر بدیم اونجا قرار بدهیم . تجربیاتی رو بیان کنیم که شاید به درد یک نفر بخوره.

    آشنا کردن صدها نفر با سایتی که جریان علمی توش چرخش نداره به چه دردی میخوره؟
    دوست عزیز غر زدن کاری نداره. شما کجای این جریان علمی قرار گرفتی؟؟؟ آها در بخش انتقاد و فحش دادن. احسنت برشما که فعالیت بسیار چشمگیری داشتی.
    چیکار برای این جریان علمی کردی؟ چه پیشنهادی دادین که این جریان علمی راه بیافته یا خود شما عامل یک حرکت نوین و جدید باشین؟؟؟؟؟؟
    پس اگر توانایی انجام کاری ندارید لطفا انتقادهای بیهوده هم نکنید. چون جریان علمی رو تصمیم داریم راه اندازی کنیم و افرادی که فعالیتی نمی کنند و پس از بررسی های علمی صلاحیتشون تایید نشه از این گردونه حذف خواهند شد. امیدوارم روز موعود شما جز اون دسته از افراد نباشید.

    به جای اینکه دنبال این باشید که سایت رو سر و سامون بدید و کاری کنید که محتوای علمی سایت بالا بره، اینکه 4 تا حرفه ای بیاد اینجا و مطلب بذاره رفتید دنبال داستان تعریف کردن و تبلیغ بیشتر. مطمئن باشید با این شرایط پیشرفت نمی کنید.
    ما هیچ علاقه ای به تبلیغات نداریم و هیچ نیازی هم نداریم تبلیغات کنیم و نیازی هم به افرادی که دائما فقط میخوان انتقاد کنند و کاری از دستشون برنمیاد نداریم.محتوای علمی سایت هم بالا خواهیم برد و نیازی نیست من بیام اهداف آینده سایت رو الان برای شما بازگو کنم.
    برید از سایتی مثل dotnettips.info یاد بگیرید که بین سایت های ایرانی چقدر فعال و پرمحتوا هست
    خوب کسی جلوی شمارو نگرفته میتونید برید از محتویات اونجا لذت ببرید و مارو با این سایت پوچ و بی محتوا رها کنید.
    همه خوب هاش فرار کردن، با تلگرام و ... درست نمیشه.
    خوبها وقتی فرار میکنند که یک سری افراد تشریف میارن و به جای نشر دانش ، غر می زنند و بچه بازی در میارن .و وقتی هم قوانین رو اعمال میکنیم به انواع و اقسام فحش ها متهم میشویم و پیغام خصوصی های ما مدیران میشه سرشار از محبت و ابراز علاقه دوستان.شما خودت باشی چیکار میکنی دوست من؟
    شما وقتی به امضای کاربران هم احترام نمیذارید و حتی دلیلی برای حذفش رو هم اعلام نمی کنید چطور می تونید دم از نزدیکتر شدن و تنگاتنگ شدن ارتباط با کاربران بزنید.
    اینم یکی از اون بحثهای بچگانه ای که هنوز شما بعد از چندماه توش گیر کردین.
    هیچ دلیلی نداره ، الان نیازی نمیبینیم امضای کاربران رو نمایش بدیم. شاید چند وقت دیگه تصمیم بگیریم دوباره امضای کاربران رو بیاریم.

    دوست خوبم مثل اینکه این خط جمله منو نخوندین.

    تذکر : فقط ازهمه عزیزان و دوستان خواهش میکنم نظر خودشونو بگن و نظر کسی رو نقد نکنند.به کسی توهین نکنند. جواب کسی رو ندن. فقط اگر نظری دارن بیان کنند درغیر اینصورت چیزی ارسال نکنند.
    من نیازی به این صحبتهایی که شما کردی ندارم و تمایلی هم به شنیدنش ندارم. اگر هم میخواهین بگین حقیقت تلخه و ... بله ما اصلا از حقیقت فراری هستیم. لطفا این نظرات مهمتون رو برای خودتون نگه دارید و ابراز فضل نکنید.
    اگر توانایی انجام کاری دارید، اگر ایده ای دارید ، اگر راهکاری برای بهبود وضعیت دارید، بسم الله. اگر نه و فقط میخواهید همه چیز رو تخریب کنید و زود بیاید حرف بزنید من علاقه ای به شنیدنش ندارم.چون خیلی بیشتر از این صحبتهایی که شما کردین رو من دارم لمسش میکنم و باهاش درگیر هستم .نه من تمام مدیران این سایت و کاربران با سابقه این سایت. پس نیازی به این حرفهای تکراری نیست.
    لطفا همون درخواستی که ازتون شده رو پاسخ بدین و اگر می بینید در اون حوزه صحبتی ندارید پیشنهاد می کنم سکوت اختیار کنید.

    موفق باشید.

  9. #9

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    سلام آقای صادقیان . با عرض پوزش با اینکه فرمودید در جواب کسی پست نگذاریم ، میخواستم مطلب کوچکی رو عرض کنم .
    شما خودتون فرمودید نظر کسی رو نقد نکنید ، اونوقت خودتون نظر کاربری رو که نسبت به احداث و و فعالیت کانال تلگرام نقد داره رو براش جوابیه میدین !
    متاسفانه بنده از نوع برخورد و جوابی که با این کاربر داشتین ناراحت شدم . اون هم برای کاربری که حداقل برای بسیاری از کاربران دیگه مفید واقع شده ، کسانی که در این سایت فعالیت میکنند هیچگونه چشم داشتی ندارند و فقط از روی علاقه به کاربران دیگر کمک کنند تا شاید بتونن گره ای از مشکلاتشون باز کنند . فکر نمیکنم برای کاری که کاربران سایت انجام میدن کسی توقع تشکر و تمجید داشته باشه، اما حداقل خودم به عنوان یک کاربر تازه وارد توقع دارم با احترام با کاربران رفتار شه ! جوابیه ای که شما دادین بنظرم فقط هدفش تخریب و تحقیر کاربر بود ، اون هم فقط برای یک نقد ساده ، از اون جهت هم که کاربران در اینجا در رونق گرفتن یا نگرفتن سایت منفعتی ندارند نتیجه میگرم فقط از سر دلسوزی بوده .
    امیدوارم از سخن بنده دلگیر نشده باشید ، اما وظیفم دونستم همچین پستی بزارم .
    با تشکر

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان مشاهده تاپیک
    سلام

    این نظر شماست و برای فقط شخص خودتون محترمه.

    هیچی بیکار بودیم خواستیم بشینیم دور هم داستان تعریف کنیم.
    جوش آوردید دوست عزیز. بهتره با صبر و ادبیات بهتری جواب بدید چون دیگران درباره نوع لحن و کلام مدیر کل سایت بیشتر دقت می کنن.
    البته شماها که همیشه طلب کار هستید و نیازی به توضیح دادن به کاربران نمی بینید و البته من از شما خرده نمی گیرم. سیستم ما ایرانی ها همینطوره. اینکه دیگران رو به هیچ حساب کنیم، اینکه دروغ بگیم و اینکه دیگران رو متهم به کارشکنی و تخریب کنیم. این کلمات دستاویزی شده برای از دور خارج کردن دیگران.
    گفته بودید هر کس نظرش رو بگه. نظر من هم این بود که دارید به بیراهه می رید. اگه ظرفیت انتقاد ندارید، لطف کنید بگید فقط کسانیکه موافق کارهای ما هستن نظر بدن تا مخالفین نظری قرار ندن.

    دوست عزیز غر زدن کاری نداره. شما کجای این جریان علمی قرار گرفتی؟؟؟ آها در بخش انتقاد و فحش دادن. احسنت برشما که فعالیت بسیار چشمگیری داشتی.
    من هم به سهم خودم و تا جاییکه در توانم بوده به دیگران کمک کردم ( و البته از نظرات دیگران هم استفاده کردم).
    شرمنده من اهل چاپلوسی و تشویق کردن بی جهت نیستم. خدا رو شکر به اندازه کافی آدم دور و برتون هست که تا میگید "آ" به به و چه چه براتون راه بندازن. بذارید بعضی ها هم انتقاد کنن. به کجا بر میخوره؟ مردم رو چاپلوس، زیر آبزن و تملق گو نکنید.
    نمی خواستم و نمیخوام خیلی چیزها رو بگم ولی مدیری که وقتش رو میزاره برای قشر خاصی از کاربران، معلومه که همش میگه "ما مدیران هم آدمیم و وقت نداریم" (امیدوارم تا تهش رو بخونید و نخواید که بیشتر از این بازش کنم چون من از شما رک تر و صریح تر میتونم حرف بزنم ولی اینجا سایت علمی هست و نیازی نیست که خیلی از مسائل بازگو بشه).
    من یک کاربر معمولی هستم اینجا، حساسیتی روی من نیست ولی یک مدیر باید مواظب رفتارهاش باشه چون مدیر انعکاس دهنده اون سایت هست (هرچه بگندد نمکش میزنن وای به روزی که بگندد نمک).
    چیکار برای این جریان علمی کردی؟ چه پیشنهادی دادین که این جریان علمی راه بیافته یا خود شما عامل یک حرکت نوین و جدید باشین؟؟؟؟؟؟
    من پیشنهاد میکنم که شما مدیران کار خاصی نکنید و اطمینان دارم شرایط حداقل بدتر نمیشه. ظرفیتتون رو خواهشا یه کم ببرید بالا. همین.
    حداقل 2 نمونش رو من میدونم : یکی آقای مصطفی ساتکی بود و یکی هم آقای شهرکی (مدیر سابق بخش php). حداقلش این بود که این دو نفر می تونستن از نظر علمی به سایت کمک کنن. صراحتا میگم که محتوا براتون اهمیت نداره. مهم اینه که یک مدیر فقط بگه چشم و کاربر هم صداش در نیاد. من اینطوری نیستم حالا میخواد بهتون بر بخوره اون دیگه به خودتون مربوطه.
    پس اگر توانایی انجام کاری ندارید لطفا انتقادهای بیهوده هم نکنید. چون جریان علمی رو تصمیم داریم راه اندازی کنیم و افرادی که فعالیتی نمی کنند و پس از بررسی های علمی صلاحیتشون تایید نشه از این گردونه حذف خواهند شد. امیدوارم روز موعود شما جز اون دسته از افراد نباشید.
    شما فقط لطف کنید در حیطه دیتابیس و SQL Server صحبت کنید. توانایی های من رو شما نمی تونید دربارش نظر بدید. همونطور که من درباره توانایی های علمی دیگران به خودم اجاره نمیدم صحبتی کنم.
    روز موعود هم میرسه دوست عزیز. عجله نکن.
    این ستاره ها و تشکرها پشیزی برای من ارزش ندارن که بخوام برای نگه داشتنشون چاپلوسی کنم یا برای بعضی ها خم و راست بشم.
    این شما هستید که به کاربران با تجربه و با علم نیاز دارید نه کاربران به شما و امثال شما. همونطور که از برخورد بدتون با آقای ساتکی و شهرکی (و قطعا افراد دیگه ای که من بی اطلاعم) این شماها هستید که ضرر می کنید نه ماها. چون من میرم سایت دیگه ای مطلب مورد نیازم رو به دست میارم واین شمایید که کاربرانتون رو از دست می دید.
    ما هیچ علاقه ای به تبلیغات نداریم و هیچ نیازی هم نداریم تبلیغات کنیم و نیازی هم به افرادی که دائما فقط میخوان انتقاد کنند و کاری از دستشون برنمیاد نداریم.محتوای علمی سایت هم بالا خواهیم برد و نیازی نیست من بیام اهداف آینده سایت رو الان برای شما بازگو کنم.

    خوب کسی جلوی شمارو نگرفته میتونید برید از محتویات اونجا لذت ببرید و مارو با این سایت پوچ و بی محتوا رها کنید.
    ان شاا... محتوای علمی تون رو هم خواهیم دید.
    خوبها وقتی فرار میکنند که یک سری افراد تشریف میارن و به جای نشر دانش ، غر می زنند و بچه بازی در میارن .و وقتی هم قوانین رو اعمال میکنیم به انواع و اقسام فحش ها متهم میشویم و پیغام خصوصی های ما مدیران میشه سرشار از محبت و ابراز علاقه دوستان.شما خودت باشی چیکار میکنی دوست من؟
    نخیر خوب ها زمانی فرار میکنن که یک سیستم حرف تازه ای برای گفتن نداشته باشه. خوب ها زمانی فرار میکنن که مدیریت سایت بهشون احترام نمیذاره و براشون ارزش قائل نمیشه. خوب ها توی یک محیطی که حرف تازه ای برای گفتن نیست، نمی مونن.
    شما فقط بلدید کاربران رو متهم کنید، در حالیکه هیچ ارزش و احترامی برای خواسته های کاربران قائل نیستید.
    شما به من بگو محمد سلیم آبادی کجاست؟ بنده خدا ترجیح میداد تو نیک آموز 4 تا مطلب جدید از سایت نیک آموز و آقای طاهری یاد بگیره. شما که ادعای تبحر در SQL می کنید و عنوان "مدیر کل سایت" رو یدک می کشید 4 تا مطلب میذاشتی که شخصی مثل محمد سلیم آبادی نذاره و بره (مثال آقای سلیم آبادی رو زدم چون شناخت روش دارید). امثال این آقایون که مثال زدم بسیار هستن توی این سایت که به دلیل بی کفایتی مدیریت از بدنه سایت جدا شدن.
    حالا شما دوست عزیز واسه من داغ کن و دم از غر غر زدن و تخریب و انتقاد بزن. فقط اینو بدونید خودتون رو دارید گول می زنید و بس.
    موفق باشید.

    اینم یکی از اون بحثهای بچگانه ای که هنوز شما بعد از چندماه توش گیر کردین.
    هیچ دلیلی نداره ، الان نیازی نمیبینیم امضای کاربران رو نمایش بدیم. شاید چند وقت دیگه تصمیم بگیریم دوباره امضای کاربران رو بیاریم.
    مشکل من اینه زبان دیکتاتوری رو نمی فهمم. اینکه یک مدیر امضا داشته باشه و کاربران نداشته باشن. به چه دلیل؟
    فقط بلدید مثل یک زورگو بگید که "دوست داریم" بگید "هیچ دلیلی نداره که به کاربران توضیح بدیم". آره من چند ماهه توی این موضوع گیر کردم. مرد باشید و صادقانه برای کاربرانی که هرچی دارید از این کاربران دارید، بگید چرا امضاها رو برداشتید نه مثل یک دیکتاتور بگید چون "دوست داشتیم".
    دوست خوبم مثل اینکه این خط جمله منو نخوندین.
    اتفاقا دوست خوبم، جمله تون رو خوندم. گفته بودید هر کسی نظری داره بگه. منم نظرم رو گفتم و نظر من درباره کانال تلگرام منفی بودید. دلیلی نداشت جوش بیارید.


    من نیازی به این صحبتهایی که شما کردی ندارم و تمایلی هم به شنیدنش ندارم. اگر هم میخواهین بگین حقیقت تلخه و ... بله ما اصلا از حقیقت فراری هستیم. لطفا این نظرات مهمتون رو برای خودتون نگه دارید و ابراز فضل نکنید.
    اگر توانایی انجام کاری دارید، اگر ایده ای دارید ، اگر راهکاری برای بهبود وضعیت دارید، بسم الله. اگر نه و فقط میخواهید همه چیز رو تخریب کنید و زود بیاید حرف بزنید من علاقه ای به شنیدنش ندارم.چون خیلی بیشتر از این صحبتهایی که شما کردین رو من دارم لمسش میکنم و باهاش درگیر هستم .نه من تمام مدیران این سایت و کاربران با سابقه این سایت. پس نیازی به این حرفهای تکراری نیست.
    لطفا همون درخواستی که ازتون شده رو پاسخ بدین و اگر می بینید در اون حوزه صحبتی ندارید پیشنهاد می کنم سکوت اختیار کنید.

    موفق باشید.
    راهکار رو که شماها مدیران باید بدید. مگه مدیر کل سایت شما نیستید؟ چندین سال هست که سایت افت شدیدی داشته. اگه کسی توانایی مدیریت و بهبود اوضاع رو نداره باید کنار بره. کسی که نتونه تغییری در اوضاع و شرایط ایجاد کنه به چه دردی میخوره؟
    من دیگه حرفی ندارم.
    موفق باشید.

  11. #11
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    خوب، بحث جانبی بس می باشد

    لطفا از این پس فقط درباره کانال تلگرام پیشنهاد بدید.

  12. #12

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    سلام
    سلام آقای صادقیان . با عرض پوزش با اینکه فرمودید در جواب کسی پست نگذاریم ، میخواستم مطلب کوچکی رو عرض کنم .
    شما خودتون فرمودید نظر کسی رو نقد نکنید ، اونوقت خودتون نظر کاربری رو که نسبت به احداث و و فعالیت کانال تلگرام نقد داره رو براش جوابیه میدین !
    متاسفانه بنده از نوع برخورد و جوابی که با این کاربر داشتین ناراحت شدم . اون هم برای کاربری که حداقل برای بسیاری از کاربران دیگه مفید واقع شده ، کسانی که در این سایت فعالیت میکنند هیچگونه چشم داشتی ندارند و فقط از روی علاقه به کاربران دیگر کمک کنند تا شاید بتونن گره ای از مشکلاتشون باز کنند . فکر نمیکنم برای کاری که کاربران سایت انجام میدن کسی توقع تشکر و تمجید داشته باشه، اما حداقل خودم به عنوان یک کاربر تازه وارد توقع دارم با احترام با کاربران رفتار شه ! جوابیه ای که شما دادین بنظرم فقط هدفش تخریب و تحقیر کاربر بود ، اون هم فقط برای یک نقد ساده ، از اون جهت هم که کاربران در اینجا در رونق گرفتن یا نگرفتن سایت منفعتی ندارند نتیجه میگرم فقط از سر دلسوزی بوده .
    امیدوارم از سخن بنده دلگیر نشده باشید ، اما وظیفم دونستم همچین پستی بزارم .
    با تشکر
    من عرض کردم انتقاد یا پیشنهاد ، انتقاد میتونه خیلی با زبان ملین تری شکل بگیره و جوری نباشه که حالت دعوایی باشه که من مجبور به پاسخگویی بشم.
    لطف کردید این مطلب رو بیان کردید.من از شما تشکر میکنم.
    خیلی هم موافق این نیستم کسی بیاد تعریف و تمجید کنه اگر نقدی وارد هست خوب میشه آرومتر بیان کرد نه اینکه 10 نفر بیان به من اعتراض کنن. یا من باید پست ایشون رو حذف کنم یا جواب مناسبی بهش بدم.

    جوش آوردید دوست عزیز...............
    جناب آقای veniz2008 اولا ممنون از پاسختون.
    درثانی من نیازی به تعریف و تمجید و به به گفتن کسی ندارم. نه من و نه هیچ کدوم از مدیران دیگه این سایت و نه کاربران این سایت.
    اگر نقدی هست ، میتونید با آرامش بگید. نیازی نیست همه چیز رو زیر سوال ببرید.
    بله من هم میدونم بار علمی سایت کم شده. من هم میدونم بارعلمی تالار SQL Server کم شده. من هم اون افراد خبره ای که نام بردین رو میشناسم.
    درمورد آقای شهرکی صحبتی نمیکنم . چون ایشون خودشون میتونستن این بحث رو خیلی بهتر هندلش کنن که نکردن متاسفانه.
    باافراد خبره این سایت هم که از قدیم بودن بنده ارتباط تنگاتنگ دارم و باهاشون کار میکنم و درجریان خیلی چیزها هستم.
    برای بازگرداندن همین افراد هم داریم برنامه ریزی میکنیم و انشالله اکثر این افراد دوباره باز خواهند گشت ولی افرادی که باعث کاهش سطح علمی سایت شدند دیگه در این سایت نخواهند بود.
    منم میتونم دو تا مقاله Advanced در حوزه دیتابیس اینجا قرار بدم ولی وقتی میبینم مخاطب من اصلا نمیتونه دراون سطح متوجه بشه ترجیح میدم فعلا دست نگه دارم.به نظر شما چند نفر آدم Advanced در هر حوزه در این سایت وجود داره؟
    با نگاهی به سوالات همه تالارها میتونید این رو ببینید.
    پس باید صبر کرد. بله یک چندوقتی بیخیال همه چیز شدیم ببینیم چه اتفاقی میافته. شما هرمدیری رو ببینید ده تا مشاور هم دورش هست. لزوما مدیر همه چیز رو نمیدونه و یک انسان کامل نیست.
    پس من هم نیاز به پیشنهادات شما دارم.ولی متاسفانه دریغ از یک پیشنهاد.
    پیشنهادات فقط در مورد رنگ سایت ، نوع فونت و چیزهای پیش پاافتاده بوده ولی هیچکس نیومد بگه آقای صادقیان ، آقای کرامتی ، مدیران سایت، برای ارتقای سایت بیاین فلان کار رو انجام بدیم.
    مثلا اینجا همه برنامه نویس هستن و برنامه نویس شخصیه که ذهنش خلاقه و پر از ایده است.
    من و مابقی مدیران داریم ایده هامون رو پیاده سازی میکنیم و به امید خدا اخبارش به زودی به گوشتون خواهد رسید و تغییرات رو خواهید دید.
    ولی شخصا در پیغام خصوصی هام به جز درخواست کمک ، یا دریافت فحش بابت اعمال قوانین سایت ، یا تغییر نام کاربری چیز دیگه ای ندارم.
    اگر برای شما ایده ای فرستادن ممنون میشم برای من ارسال کنید.
    اگر شما ایده ای دارید من با آغوش باز استقبال می کنم.
    اگر نقدی دارید من استقبال می کنم. ولی نقد مودبانه. شما تو صحبتهاتون توهین نکردین ولی با حرفهاتون کل مدیران و همه چیز رو بردین زیر سوال و دارید تخریبش می کنید.
    اینجا یک دنیای مجازیه و خیلی افراد پشت شخصیت های مجازی قایم شدند و متاسفانه جور دیگه ای دارند برخورد می کنند. که البته این مورد هم زیاد پایدار نخواهد بود و به امیدخدا این مشکل نیز مرتفع خواهد شد.
    من دیگه عرضی ندارم و تمایلی هم ندارم به این بحث ادامه بدم.
    اگر نقد یا پیشنهادی دارید خوشحال میشم در کمال آرامش بهش گوش بدم.
    اگر مشکلی درکار ما هست خوشحال میشم نظرتون رو درمسیر بهبودش بشنوم.
    من و تمام مدیران سایت ، از همه عزیزان در مسیر پیشبرد اهداف سایت و رشد و ارتقای سایت ، تقاضا میکنیم اگر پیشنهاد سازنده یا نظر یا راهکاری به ذهنتون میرسه ماروهم درجریان قرار بدید تا به کمک هم این مشکلات رو از سرراه برداریم.

    موفق باشید./

  13. #13
    کاربر جدید آواتار maryam9903
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    25

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    لطفا کانال تلگرامو بزارین جوین شیم

  14. #14

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط maryam9903 مشاهده تاپیک
    لطفا کانال تلگرامو بزارین جوین شیم
    در صفحه اصلی سایت آدرسش قرار داده شده. فقط باید نسخه جدید تلگرام رو داشته باشین

  15. #15

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    به نام خدا. سلام. به همه اعضا پیشنهاد میکنم عضو این کانال بشن چون شنیدن نقطه نظرات یا پیشنهادات مدیران سایت ک یکی از بهترین برنامه نویسان یا مهندسان کشورمون هستن فکر نمیکنم ب ضرر کسی باشه.

    از مدیران هم این خواهشو دارم ک بیشتر تجربیات کاری از کوچکترینشون تا بزرگترینشون رو ب اشتراک بذارن تا همه استفاده کنیم از تجربیاتتون. خیلی ممنون

    موفق باشید

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    44

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    سلام،
    بابت راه اندازی و ایجاد این کانال خیلی ممنونم.
    بحث تجربیات مطرح شده، خیلی مفید هست. تجربیات دیگر دوستان هم قرار داده شود در صورت امکان.
    لینک مطالب مفید انجمن و مطالب سایتهای دیگه هم بصورت مختصر قرار داده شود.

    آقای مهندس کرامتی هم لینک ویدیوی محصولاتشون را هم بگذارن.

    با تشکر

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    به نظرم این کانال تلگرام که ساختید خیلی عالیه
    زیرا الان کمتر کسی پای کامپیوتر میشینه و الان با بازی های مثل کلش یا ... همه دیگه اینترنت همراه دارن.
    فقط کافی اینترنت گوشی رو وصل کنی یه نگاهی به نظراتی که در تلگرام هست نگاه کنی بعد هم راحت جواب بدی.
    اینطوری نیازی نیست که حتما با کامپیوتر نظر یا تاپیکی ایجاد کنی.
    اون هایش که میشه رو تو تلگرام میفرستی و بقیه راحت با گوشی موبایل چک میکنن و در مواقعی که مثلا لپ تاپ همراهت نیست ، مشکل یا سوالات دیگران رو جواب بدی و جواب سوالاتت رو بدهند.
    بنظرم این کانال عالیه و همین طور جای پیشرفت داره و میتونه بزرگ تر و بزرگتر بشه.
    دست تمام کسانی که این ایده به ذهنشون رسید و عملی کرده درد نکنه و دم همتون گرم
    دست علی یار و همراه همه دوستان

  18. #18

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    سلام
    نظر من هم مث اکثر دوستان همینه که همین روال کانال حفظ بشه.
    یعنی گذاشتن چیزهایی که توی سایت نیس. مخصوصا تجربیات کاری مدیران.
    نه اینکه مث بعضی از کانالها همون مطالبی که توی سایت گذاشته میشه لینکش توی کانال قرار میگیره
    یه مطلبی هم که همیشه برام سوال بوده و دوس دارم مدیران در موردش توضیح بدن اینه که چطور در عین دغدغه و مشغله میرسن که خودشون رو با تکنولوژی های جدید آپدیت کنن.
    ممنون

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    سلام
    من کاری به این بحث ها ندارم فقط یه نکته ای که اقای صادقیان به اقای veniz2008 گفتند شما چه کار کردید باید بگم جناب veniz2008 یه اموزش ساخت نرم افزار ازمون گیر قرار دادن(خودتون حتما میدونید)
    باور کنید من هنوز این اموزش را ندیدیم به غیر از 2 قسمتش را ولی همون 2 قسمتی را هم که دیدم واقعا مطالب مفید و خوبی را اموزش دادند

  20. #20
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    یه مطلبی هم که همیشه برام سوال بوده و دوس دارم مدیران در موردش توضیح بدن اینه که چطور در عین دغدغه و مشغله میرسن که خودشون رو با تکنولوژی های جدید آپدیت کنن.
    عشق که به یادگیری داشته باشی خودت راهش رو پیدا می کنی.

  21. #21

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    من کاری به این بحث ها ندارم فقط یه نکته ای که اقای صادقیان به اقای veniz2008 گفتند شما چه کار کردید باید بگم جناب veniz2008 یه اموزش ساخت نرم افزار ازمون گیر قرار دادن(خودتون حتما میدونید)
    باور کنید من هنوز این اموزش را ندیدیم به غیر از 2 قسمتش را ولی همون 2 قسمتی را هم که دیدم واقعا مطالب مفید و خوبی را اموزش دادند
    خوب این خیلی عالیه ماهم استقبال می کنیم. اگر دیده باشید درتلگرام ، میبینید که داریم حرکتهای بزرگی انجام میدیم و از همه هم کمک میخواهیم. بیاین ایده بدین نظرات سازنده بدین. نقد بدون حاشیه کنید. از من صادقیان انتقاد کنید. من خیلی خوشحال میشم. ولی حرفهای تکراری و کلی گویی و انتقادهای همیشگی بدون راهکار کارساز نیستند. من انتقاد رومی پذیرم به شرطی که راهکارش هم ارائه بدین. فوقش اینه 10 تا راهکار میگین بررسی می کنیم خلاصه دوتاش به نتیجه میرسه و انجامش میدیم و اوضاع بهتر میشه. شاید برای پیاده سازی همون راهکار خود شما رو مسئول انجامش کردیم.
    درهرصورت این صحبتها خیلی خوبه و همه مدیران سایت ازش استقبال می کنند.

    ممنون از همه عزیزان

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار ParsaNM
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    جايي در تهران
    پست
    167

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    دوستان بسيار عاليست .. يكي از اون چيزهايي كه من خوشم مياد اشنايي با اون نكاتي هست كه واقعا براي اشنا شدن باهاشون بايد كلي دنبالشون گشت.. مثلا قطعات الكترونيكي كه اقاي كرامتي معرفي كرد.
    ممنون دوستان

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار majid_darab
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.
    سن
    40
    پست
    352

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    پیرو کانال تلگرام :

    how-start-a-startup-infographic.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله majid_darab : چهارشنبه 25 فروردین 1395 در 18:18 عصر

  24. #24
    کاربر جدید آواتار hamid2oo5
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    داخل CPU
    پست
    4

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    سلام مهندس کرامتی و تمامی مدیران کانال تلگرام
    دست مریضا وقعا خسته نباشید از خیلی وقت بود متظر همچین کانال ارتباطی با شما دوستان بودم که محقق شد
    خیلی عالیه

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار IR-Developer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    141

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    سلام بسیار عالی بود مخصوصا مطالبی که اقای کرامتی در مورد خودشون و Arduino گذاشتن منا علاقه مند کرد که در آینده دنبال کنم .

    امیدوارم مطالب بیشتری در موردش بزارن و آموزش هایی باشه تا بتونم از یجایی الکترونیکم شروع کنم و کنار برنامه نویسی کارهایی باهاشون انجام بدم .

    wcf هم خیلی خوب بود . من وب کار میکنم مطالب مرتبط با این حوضه خیلی برام جذابه .

    همینطوری ادامه بدید عالیه من هر روز دنبال میکنم ...

  26. #26

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    آقا به جای کانال یه گروه دوسویه خوب مثل همین سایتتون راه بندازید جمع بشیم دور هم . حالا اگه محتوای علمی هم بالانره حداقل بچه ها با هم بیشتر اشنا میشند .
    من الان مثل چی گیر کردم تو یه مطلب فنی !! ولی جای خوب پیدا نکردم که افراد آنلاین زیاد باشند تا بپرسم .
    ممنون میشم که با مدیریت خودتون یه گروه تاسیس کنید ...

    با تیشکر

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    سلام
    برنامه stimulsoft report 2015.2 گذاشتید در تلگرام ولی هیچ توضیحی ندادید که ایا کرک شده است نیست کامله یا نه من لینک اولی گذاشتید دانلود کردم داخلش نگاه کردم هیچ فایل نصبی چیزی نبود دیگه فایل دومی که اخرش نوشته retail دانلود نکردم لطفا توضیح کاملتری بزارید در مورد نرم افزارهای که میگذارید

    یک مورد دیگر ایا امکان داره یک تاپیک درست کنید هر زمان نرم افزار جدید معرفی میکنید در تلگرام لینک ان داخل تاپیک همین انجمن باشه چون از روی موبایل نمیشه نرم افزار دانلودش کرد اوردن لینک ان به داخل کامپیوتر هم یک کم مشکله اگر این تاپیک باشه با مراجعه سریع میتونیم لینک برداریم و دانلود کنیم

    با تشکر

  28. #28

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    یک مورد دیگر ایا امکان داره یک تاپیک درست کنید هر زمان نرم افزار جدید معرفی میکنید در تلگرام لینک ان داخل تاپیک همین انجمن باشه چون از روی موبایل نمیشه نرم افزار دانلودش کرد اوردن لینک ان به داخل کامپیوتر هم یک کم مشکله اگر این تاپیک باشه با مراجعه سریع میتونیم لینک برداریم و دانلود کنیم
    یکی از دلایلی ک این کانال شکل گرفت گذاشتن لینک نرافزارهای مورد نیاز برنامه نویسان بود. چون داخل انجمن نمیشه لینک برنامه کرک شده رو گذاشت سریع میفهمن و اشتراک انجمن رو از بین میبرن

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    الان این استیمول لینک کامل نرم افزار را امکان داره برام بفرستید نسخه کرک کامل و جدید به پیام خصوصی ممنونم نیاز فوری دارم (ورژن قدیمی دارم می خواهم با ورژن جدید کار کنم )

  30. #30
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط noroozifar مشاهده تاپیک
    سلام
    برنامه stimulsoft report 2015.2 گذاشتید در تلگرام ولی هیچ توضیحی ندادید که ایا کرک شده است نیست کامله یا نه من لینک اولی گذاشتید دانلود کردم داخلش نگاه کردم هیچ فایل نصبی چیزی نبود دیگه فایل دومی که اخرش نوشته retail دانلود نکردم لطفا توضیح کاملتری بزارید در مورد نرم افزارهای که میگذارید

    یک مورد دیگر ایا امکان داره یک تاپیک درست کنید هر زمان نرم افزار جدید معرفی میکنید در تلگرام لینک ان داخل تاپیک همین انجمن باشه چون از روی موبایل نمیشه نرم افزار دانلودش کرد اوردن لینک ان به داخل کامپیوتر هم یک کم مشکله اگر این تاپیک باشه با مراجعه سریع میتونیم لینک برداریم و دانلود کنیم

    با تشکر
    اونی که نوشته Retail نسخه کامله و فایل Setup داره. اون یکی رو باید دستی نصب کنید.

  31. #31
    VIP آواتار Amir Oveisi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    هر جا که حال کنم - فعلا یزد
    پست
    2,604

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    خدا قوت
    خیلی عالی بود، خیلی وقت بود نیومده بودم تو سایت، شانسی یه مطلب فوروارد شده دیدم که از برنامه نویس بود، کلی ذوق کردم که دیدم کانال داره، اینجوری خیلی راحت تر میشه در دسترس بود (دو نقطه شصت)
    کاری بود در خدمتیم

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار majid_darab
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.
    سن
    40
    پست
    352

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    آخرین ویرایش به وسیله majid_darab : چهارشنبه 25 فروردین 1395 در 18:19 عصر

  33. #33

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    سلام خدمت همه دوستان
    ضمن تشکر از نظرات و انتقاداتتون
    یکی از مهمترین دلایل و انگیزه های راه اندازی کانال تلگرام برنامه نویس انتقال تجربه به سایر همکاران بوده و به همین دلیل تا کنون چند داستان واقعی در کانال قرار گرفته که مورد استقبال هم واقع شده
    و اما موضوع تبلیغ و تعریف از خود
    متاسفانه مدیران برنامه نویس تا کنون قصد تبلیغ خودشون و فعالیت هاشون رو نداشتند که همین امر باعث سو استفاده های زیادی توسط افراد مختلفی گردیده که شرح اونها از موضوع این بحث خارجه.
    اما تبلیغ و معرفی مدیران ، محصولات و خدمات مجموعه برنامه نویس هم جزئی از اهداف تشکیل این کانال بوده و خواهد بود.
    به امید خدا و لطف و زحمت مدیران خوب برنامه نویس بزودی تغییرات عمده ای در روند کار سایت اعمال خواهد شد تا علاوه بر افزایش چشمگیر بار علمی ، شاهد کاهش بحث های متفرقه باشیم.
    #خبری_درراه_است

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    یعنی اگر بنده تلگرام نصب کنم و بیام و توی کانال شما بگم که سروری که فایلهای به اشتراک گذاشته شده با اعضا رو توش میزاشتم و هفته ای بیش از 100 GiB ترافیک از barnamenevis.org داشت تغییر کرده همه افرادی که میخوان دانلود کنند به آدرس جدید میرن؟
    من واقعا فکر می‌کردم امضا برای این کارها هست. چقدر اشتباه میکردم. خوب شد بنده رو اصلاح کردین.

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار majid_darab
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.
    سن
    40
    پست
    352

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    پیرو کانال تلگرام :

    flow-chart-work-plan-v-reality2.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله majid_darab : چهارشنبه 25 فروردین 1395 در 18:19 عصر

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار ایمان اختیاری
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    یه جای ایران عزیز
    سن
    40
    پست
    277

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    با سلام و تشکر از کانال .. منتظر ادامه داستان رزبری پای مهندس کرامتی هستم :)

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار pcb20parse
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شهرستان بهارستان- تهران
    پست
    235

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    با سلام و احترام.
    من پیشنهاداتی دارم در زمینه پیام های تلگرام.
    خیلی خوشحال میشم پیام های تلگرام در این زمینه ها هم باشد:
    1-قوانین کار گروهی
    2- متدهای کار گروهی
    3-روش تخمین زمان پروژه
    4-موارد و الزامات یک پروژه در حال توسعه
    5-روش های پشتبانی
    6- روانشناسی مشتری
    7-بازاریابی و تبلیغات
    8- روش های تخمین هزینه
    9-روش های مستندسازی ( قرارداد، ضمیمه فنی ، آموزش و ....)

    البته خودم هم تصمیم به نوشتن مطالب در این زمینه ها هستم. و خیلی دوست دارم که مطالب رو به اشتراک بذارم.

    با سپاس. منیره مهدیخانلو

  38. #38

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    به نام خدا
    من چند سالی هست تو این سایت فعالیت میکنم
    یکی از بهترین حرکت های این سایت ساخت کانال تلگرام بود
    پیشنهاد میکنم برا هر بخش یه کانال مجزا بسازید و تو اون از تکنولوژی های جدید بخش صحبت کنید. یه راهنمایی کوچیک کنید.
    فک کنم برا برنامه نویس همینکه تکنولوژی معرفی بشه و کاربردش گفته بشه کافی هست.
    مثلا یه صفحه بشه .net یکی c,C++‎یکی php یکی python و....................
    مدیریت اینا هم به عهده مدیران همون بخش ها باشه
    با این حرکات من که سوادم کمه وقتی یه تکنولوژی بهم معرفی بشه و کارایی اون رو هم بدونم بهتر میتونم مسیرمو پیدا کنم.
    با تشکر

  39. #39

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    سلام
    از پیشنهادات شما واقعا خوشحالیم و این موارد مد نظر ما هم بوده
    ولی متاسفانه کمبود زمان فعلا مانع شده
    در صورتی که تمایل دارید میتونید مطالبیتون رو برای مدیران کانال ارسال نمایید تا پس از بررسی با نام خود شما منتشر و در اختیار علاقه مندان قرار بگیره
    با تشکر
    عطایی

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار majid_darab
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    در اعماق اقیانوس.
    سن
    40
    پست
    352

    نقل قول: نظرسنجی در مورد کانال تلگرام

    پیرو کانال تلگرام :

    MapVsTerritory.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله majid_darab : چهارشنبه 25 فروردین 1395 در 18:19 عصر

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. سلام نظرسنجی در مورد حل یک مساله
    نوشته شده توسط aloneman2005 در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 18 خرداد 1389, 10:07 صبح
  2. نظرسنجی در مورد پیاده سازی امنیت در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش SQL Server
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1388, 13:57 عصر
  3. گفتگو: نظرسنجی در مورد پیادسازی بخشی از بانک
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 30 شهریور 1388, 15:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •