نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال media query

  1. #1

    سوال media query

    اگه جای دو مدیا رو عوض کنم، ستون های من تغییر میکنه !!!! چرا
    یه چیز دیگه، چجوریه که اگه من مثلا background-color بدم به یکی از مدیا ها، باتوجه به اینکه مدیا دیگه ای رو بروزر داره اجرا میکنه، باز هم رنگ اعمال میشه!؟

    کد HTML:
    @media screen and (min-width: 40em){
        section.cards{
            display: flex;
            flex-wrap: wrap;
            justify-content: space-between;
        }
    
        section.cards article{
            display: flex;
            flex: 0 1 calc(50% - 1em);
            background-color: red;
        }
    }
    
    @media screen and (min-width: 60em){
        section.cards article{
            flex: 0 1 calc(34% - 1em);
            
        }
    }

  2. #2

    نقل قول: سوال media query

    در سی اس اس ها وقتی که سلکتور یکسان باشه (ویژگی یا Specificity)، اونی اعمال خواهد شد که قبلی رو override یا باطل کنه.
    در مثال شما، در مدیا اول گفتید که اسکرین هایی که عرضشون 40em به بالاست این استایلها رو بگیرن.
    در مدیا بعدی گفتید که اسکرینهایی که عرضشون 60em به بالست استایلها رو بگیرند.
    مرورگر وقتی ببینیه که مثلا عرض فعلی صفحه 100em هست و هر دو مدیا بالا صدق میکنند، اونی که پایین تر و آخرتر اومده رو اعمال خواهد کرد.

    بجای min-width میتونید از max-width استفاده کنید.
    پ.ن، همیشه سعی کنید کدهایی که مینویسید رو به زبان محاوره ای ترجمه و بعد توی ذهن تحلیل کنید تا پیشبینی کنید که چه اتفاقی خواهد افتاد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 تیر 1392, 12:37 عصر
  2. [سوال] نحوه query گرفتن در sqlite
    نوشته شده توسط hamyd_reza در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1392, 15:17 عصر
  3. سوال Multi Media
    نوشته شده توسط H_r_m در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آبان 1386, 22:14 عصر
  4. سوال :‌ترکیب دو جدول در Query (فوری)
    نوشته شده توسط دنیای دلفی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1384, 14:35 عصر
  5. سوال دیگری در مورد Query
    نوشته شده توسط سیروس مقصودی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 18 اردیبهشت 1384, 14:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •