نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در نمایش ردیف در دیتاریپورت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amiralex
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    192

    مشکل در نمایش ردیف در دیتاریپورت

    با سلام

    من یک دیتابیس اکسس دارم که برای اون یک فیلد ردیف قرار دادم و بوسیله کد زیر برای اون ردیف درست میکنم


    'ساخت ردیف
    Dim i As Double
    adoPrimaryRS.MoveFirst
    For i = 1 To adoPrimaryRS.RecordCount - 0
    adoPrimaryRS.Fields(0) = Str(i)
    adoPrimaryRS.Update
    adoPrimaryRS.MoveNext
    Next i
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''
    adoPrimaryRS.Requery
    With Main
    adoPrimaryRS.MoveFirst
    Set Karkard.DataSource = adoPrimaryRS
    Karkard.Orientation = rptOrientLandscape
    Karkard.WindowState = 2
    adoPrimaryRS.Requery
    Karkard.Show
    End With


    مشکلی وجود نداره اما وقتی دیتابیس و فیلتر میکنم و چاپ و میزنم در دیتارپورت از ردیف 2 شروع میکنه به نمایش و ردیف اول نشون نمیده

    مشکلش چیه؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در نمایش ردیف در دیتاریپورت

    سلام
    در ظاهر این قسمت برنامتون مشکلی نداره، باید اون قسمت پروژتون رو بزارید تا بیشتر بررسی بشه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: مشکل در نمایش ردیف در دیتاریپورت

    شما به جای این کار بیا یه حلقه For بزار مقدار i رو از یک بگیر تا recordcount بعدش مقدار i رو در ردیف نشون بده در ضمن از Vsflexgrid استفاده انعطاف پذیره نه دیتاگرید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amiralex
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    192

    نقل قول: مشکل در نمایش ردیف در دیتاریپورت

    با سلام و تشکر میشه بیشتر توضیح بدید که یعنی چی مقدار i رو از یک بگیرم؟
    الانم همینطوره فکر میکنم من این کار رو هم کردم جواب نداد.

    Dim i As DoubleadoPrimaryRS.MoveFirst
    For i = 1 To adoPrimaryRS.RecordCount
    adoPrimaryRS.Fields(0) = i)
    adoPrimaryRS.Update
    adoPrimaryRS.MoveNext
    Next i


    در ضمن تو حالت چاپ میخوام ردیف داشته باشه
    یعنی الان با این شرایط چاپ و میزنم از ردیف 2 در دیتاریپورت نشون میده

    دیگه حتی چه فیلتر کنم چه نکنم فرقی نداره
    آخرین ویرایش به وسیله amiralex : جمعه 24 مهر 1394 در 20:06 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amiralex
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    192

    نقل قول: مشکل در نمایش ردیف در دیتاریپورت

    با سلام خدمت دوستان بزرگوار

    مشکل و حل کردم

    اشتباه از من بود که موقع فیلتر کردن از این کد استفاده کردم
    adoPrimaryRS.Requery


    وقتی برداشتم درست شد

    یعنی نباید موقعی که دیتابیس و فیلتر میکنم از این کد استفاده کنم

    البته دلیلش و نمیدونم چرا ولی وقتی برداشتم درست شد.

    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با نمایش متون چند سطری در DataGrid
    نوشته شده توسط MFCGalaxy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 27 فروردین 1383, 09:06 صبح
  2. مشکل در نمایش اطلاعات grid
    نوشته شده توسط naderigh در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 اسفند 1382, 09:14 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 دی 1382, 09:29 صبح
  4. مشکل در نمایش چند ستونی در FastReport
    نوشته شده توسط jirjirakk در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 21 دی 1382, 17:02 عصر
  5. مشکل در نمایش Time
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •