نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تشخیص حرف فارسی از انگلیسی

  1. #1

    تشخیص حرف فارسی از انگلیسی

    سلام
    من یه ورودی دارم که میخوام کدی بنویسم که اون ورودی رو بررسی کنه اگه توش حرف انگلیسی داشت بهش یه استایل خاصی بده اگر هم نداشت که هیچی
    چجوری میتونم همچین کاری بکنم؟؟
    مثلا فرض کنید ورودی من اینه : "سلام hi"
    بعد میخوام مثلا اون "hi" یه استایل خاصی بهش بدم
    لطفا کمک کنید
    من خودم فقط تونستم با تابع ord تشخیص بدم که توش حرف انگلیسی هست یا نه اما بقیه کار رو نتونستم !!

  2. #2

    نقل قول: تشخیص حرف فارسی از انگلیسی

    UP ....

  3. #3

    نقل قول: تشخیص حرف فارسی از انگلیسی

    نقل قول نوشته شده توسط imdeveloper مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه ورودی دارم که میخوام کدی بنویسم که اون ورودی رو بررسی کنه اگه توش حرف انگلیسی داشت بهش یه استایل خاصی بده اگر هم نداشت که هیچی
    چجوری میتونم همچین کاری بکنم؟؟
    مثلا فرض کنید ورودی من اینه : "سلام hi"
    بعد میخوام مثلا اون "hi" یه استایل خاصی بهش بدم
    لطفا کمک کنید
    من خودم فقط تونستم با تابع ord تشخیص بدم که توش حرف انگلیسی هست یا نه اما بقیه کار رو نتونستم !!

    <?php


    $text = 'سلام hi - bye خداحافظ';


    $styledText = preg_replace_callback('/[a-zA-Z]+/', function($matches) {
    return '<b>' . $matches[0] . '</b>';
    }, $text);


    echo $styledText . PHP_EOL;



    ورودی:

    سلام hi - bye خداحافظ


    خروجی:

    سلام <b>hi</b> - <b>bye</b> خداحافظ


    اطلاعات بیشتر:
    http://php.net/manual/en/function.pr...e-callback.php

    برای حالت های مختلف میتونید عبارت regex رو تغییر بدید.

  4. #4

    نقل قول: تشخیص حرف فارسی از انگلیسی

    مرسی از راهنماییتون
    الان یه چیزه دیگه ای که مشکل دارم این هستش که من میخوام یه لیست رو بگیرم و بررسی کنم اگر توش حرف انگلیسی داشت استایل بدم
    اینو چی کنم؟؟
    مثلا یه لیست اینجوری :
    کد HTML:
    <li>tst تست </li>
    <li>تست</li>
    <li>test</li><li>tst تست </li>
    <li>تست</li>
    <li>test</li>

  5. #5

    نقل قول: تشخیص حرف فارسی از انگلیسی

    نقل قول نوشته شده توسط imdeveloper مشاهده تاپیک
    مرسی از راهنماییتون
    الان یه چیزه دیگه ای که مشکل دارم این هستش که من میخوام یه لیست رو بگیرم و بررسی کنم اگر توش حرف انگلیسی داشت استایل بدم
    اینو چی کنم؟؟
    مثلا یه لیست اینجوری :
    کد HTML:
    <li>tst تست </li>
    <li>تست</li>
    <li>test</li><li>tst تست </li>
    <li>تست</li>
    <li>test</li>
    فقط بازی با regex هست! میتونید از regexr استفاده کنید عبارت هاتون رو تست کنید:
    http://www.regexr.com/

    برای مثالتون (البته راه حل های دیگه هم ممکنه باشه باید تست کنید!)


    <?php


    $text = '<li>tst تست </li>
    <li>تست</li>
    <li>test</li><li>tst تست </li>
    <li>تست</li>
    <li>test</li>';


    $styledText = preg_replace_callback('/<li>(.*?)<\/li>/sim', function($matches) {


    if(preg_match('/[a-zA-Z]+/', $matches[1])){
    return '<li class="en">' . $matches[1] . '</li>';
    }


    return $matches[0];


    }, $text);


    echo $styledText . PHP_EOL;


    خروجی:


    <li class="en">tst تست </li>
    <li>تست</li>
    <li class="en">test</li><li class="en">tst تست </li>
    <li>تست</li>
    <li class="en">test</li>


    در بعضی موارد از جاوا اسکریپت هم میتونید استفاده کنید! باید ببینید چه نیازی دارید.

تاپیک های مشابه

  1. تشخیص حرف فارسی
    نوشته شده توسط aleas2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1392, 09:24 صبح
  2. آموزش: برنامه تشخیص کلمات فارسی از انگلیسی
    نوشته شده توسط asghar2008 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 26 آبان 1391, 11:29 صبح
  3. تشخیص متن فارسی از انگلیسی
    نوشته شده توسط micro24 در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 03 بهمن 1388, 11:23 صبح
  4. تشخیص متن فارسی با انگلیسی
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 04 شهریور 1387, 00:48 صبح
  5. تشخیص متن فارسی و انگلیسی
    نوشته شده توسط OlympicTelecom در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 14:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •