نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جلوگیری از درخواست غیرمجاز

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    www.pcenter.ir
    پست
    18

    Question جلوگیری از درخواست غیرمجاز

    سلام


    آیا راهی هست که درخواست از یه سایت (مثلا از فرم html یا توسط ajax ) طوری انجام بشه که در سمت سرور مقدار

    $_SERVER['HTTP_REFERER']


    هاست خود اون سایت رو برگردونه نه هاست درخواست کننده ؟؟


    و سوال بعدی اینکه به جز گذاشتن محدودیت

    $_SERVER['HTTP_REFERER']


    برای جلوگیری از درخواست های غیر مجاز راهی بهتر و مطمئن تر برای عدم اجرای درخواست های ورودی از هاست های دیگه هست یا نه؟

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    www.pcenter.ir
    پست
    18

    نقل قول: جلوگیری از درخواست غیرمجاز

    کسی نیست به این تاپیک زبون بسته یه نگاهی کنه ...

  3. #3

    نقل قول: جلوگیری از درخواست غیرمجاز

    شاید کسی منظورتون را نفهمیده باشد!

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    www.pcenter.ir
    پست
    18

    نقل قول: جلوگیری از درخواست غیرمجاز

    باز خوبه از این بیابان برهوت یکی پیداش شد ممنون از شما
    تاپیک های دیگه معمولا جواب های سریع داشتن .....

    نقل قول نوشته شده توسط pbm_soy مشاهده تاپیک
    شاید کسی منظورتون را نفهمیده باشد!
    آخه چرا ... کجای حرفای من گنگ گفته شده ؟؟
    سوال اینه که نوسط فرم HTML و یا درخواست توسط ajax میشه HTTP_REFERER رو جعلش کرد ؟ اگه میشه از چه طریقی ؟

    آیا میشه به ایجاد محدودیت توسط HTTP_REFERER در سمت سرور مطمئن بود و نگرانی از بابت request به سایت از یه سایت دیگه رو نداشته باشیم و مطمئن باشیم که درخواست از خود هاست سایت انجام شده ؟
    چون سشن هم کافی نیست و HTTP_REFERER محدودیت خوبیه و نیاز من رو تامین میکنه ولی تو بعضی تاپیک ها اشاره ای به غیر مطمئن بودن آن اشاره کردن ولی هیچ دلیلی و یا لینکی برای پیگری موضوع ندارن

    حتما developer های عزیز درگیر این مسئله بودن و در جریان اهمیت اون هستن متاسفانه این عزیزان اطلاعات عمومی در مورد دستورات PHP و ... در این سایت گذاشتن که در سایتهای مرجع اونها کاملترش وجود داره ولی در مورد نکات برنامه نویسی که باید هدف اصلی انجمن همین مهم باشه توجه زیادی نشده و دوستان که مطمئنا درگیر چنین موضوعاتی بودن ظاهرا به ارائه تجربه شون در این زمینه ها علاقه ای ندارن ...

    واقعا دیگه نمیدونم بیشتر از این چطور توضیح بدم ... از نظر من سوال کاملا واضح هستش .... شاید بیشتر از ندوستن منظور سوال ، دلیل دیگه ای برای عدم پاسخگویی باشه .... برهر حال ممنون از دوستان فعال سایت

  5. #5

    نقل قول: جلوگیری از درخواست غیرمجاز

    بله امکان دستکاری گکردن و جعل http-referer وجود دارد! وقابل اعتماد نیست!
    این چیزی است که خود سایت php.net گفته!
    برای جعل کردن و تغییر آن هم میتوانید سرچ کنید که هم با javascript و php روشهایی را مطرح کرده اند!

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    97

    نقل قول: جلوگیری از درخواست غیرمجاز

    دو نکته مهم :

    1_ مقدار HTTP_REFERER از سمت کاربر ، توسط مرورگر مقداردهی میشهو براحتی قابل جعل و دستکاری هست


    2_ تازمانیکه اسکریپت php شما اجازه نداده باشه
    هیچ هاست یا دامنه دیگه ای نمیتونه از طریق ajax درخواستی بفرسته
    هر درخواستی که ارسال بشه بی پاسخ میمونه
    مگراینکه از همان دامنه باشد


    یعنی مثلا test.ir فقط میتونه درخواست آجاکس بفرسته به دامنه test.ir


    حتی از دامنه login.test.ir نمیشه درخواستی ارسال کرد به test.ir (نمیشه)






    اگر اسکریپت شما در دامنه test.ir باشه
    و بخواهید به login.test.ir اجازه بدید
    که درخواست آجاکس بتونه بفرسته
    باید از این کد استفاده کنید :


    header('Origin: http://login.test.ir');



    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 اردیبهشت 1392, 17:02 عصر
  2. سوال: درخواست جلوگیری از هدر رفتن BandWide در شبکه های ADSL
    نوشته شده توسط mamadkhan در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1390, 03:39 صبح
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1387, 11:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •