نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ارور موقع بکاپ گرفتن

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mehdi.b
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    29

    ارور موقع بکاپ گرفتن

    سلام
    موقعی که می خوام بکاپ بگیرم این ارور رو میده
    دیتابیس هم با اسکیو ال سرور ساختم
    123.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ارور موقع بکاپ گرفتن

    مسیر دیتابیس رو بررسی کنید.

    خطای نبود فایل در مسیر داده شده هست.

  3. #3
    کاربر جدید آواتار mehdi.b
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    29

    نقل قول: ارور موقع بکاپ گرفتن

    دیتابیس رو با اسکیوال ساختم
    توی این مسیر (کنار فایل exe) نیستش
    توی مسیر پیش فرض هستش (C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10_50.MSSQLSERVER\MSSQL\DATA)
    باید چی کار کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: ارور موقع بکاپ گرفتن

    خب در این صورت باید از این کانشکن استفاده کنید:
    @"Data Source =.; Initial Catalog = dbName ; Integrated Security=True"

  5. #5
    کاربر جدید آواتار mehdi.b
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    29

    نقل قول: ارور موقع بکاپ گرفتن

    کانکشن استرینگم همینه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: ارور موقع بکاپ گرفتن

    کد بکاپ را قرار بدید

  7. #7
    کاربر جدید آواتار mehdi.b
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    29

    نقل قول: ارور موقع بکاپ گرفتن

     private void گرفتنپشتیبانToolStripMenuItem_Click(ob  ject sender, EventArgs e)        {
    SaveFileDialog savefiledialog = new SaveFileDialog();
    savefiledialog.FileName = DateTime.Now.ToString("ddMMyyyy_HHmm");
    savefiledialog.Filter = "*BackupFile(*.Bak)|*.Bak";
    if (savefiledialog.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    try
    {
    this.Refresh();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = new SqlConnection(@"Data Source=.;Initial Catalog=DbAnbar;Integrated Security=True");
    cmd.Connection.Open();
    string dbname = cmd.Connection.Database;
    cmd.Connection.Close();
    SqlConnection.ClearAllPools();
    string query = "BACKUP DATABASE [" + Application.StartupPath + @"\DbAnbar.mdf] TO DISK ='" + savefiledialog.FileName + "'";
    cmd.Connection = new SqlConnection(@"Data Source=.;Initial Catalog=DbAnbar;Integrated Security=True");
    cmd.Connection.Open();
    cmd.CommandText = query;
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.Connection.Close();
    this.Refresh();


    MessageBox.Show("پایگاه داده با موفقیت پشتیبان گیری شد");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message, "Error");


    }
    }
    }



  8. #8
    کاربر جدید آواتار mehdi.b
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    29

    نقل قول: ارور موقع بکاپ گرفتن

    این اشتباه نیست ؟
     cmd.Connection = new SqlConnection(@"Data Source=.;Initial Catalog=DbAnbar;Integrated Security=True");

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار abdullah20
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,211

    نقل قول: ارور موقع بکاپ گرفتن

    دوست عزیز.................................
    کانکشن شما میگه وصل بشه به سرور و دیتابیس اتچ شده
    انوقت دوباره شما اومدید مسیر دادید

    این 2 مورد اخه با هم جور در میان:

    @"Data Source=.;Initial Catalog=DbAnbar;Integrated Security=True"


    "BACKUP DATABASE [" + Application.StartupPath + @"\DbAnbar.mdf] TO DISK ='" + savefiledialog.FileName + "'";

  10. #10
    کاربر جدید آواتار mehdi.b
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    29

    نقل قول: ارور موقع بکاپ گرفتن

    من این دستور بکاپ رو از برنامه دیگه برداشتم
    توی یه برنامه دیگه که دیتابیسم اکسپرس بود جواب داد گفتم شاید با تغییر کانکشن استرینگ برای این برنامه هم جواب بده
    حالا باید چه کار کنم ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: permission denied موقع بکاپ گرفتن
    نوشته شده توسط mdanger در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 17 مرداد 1393, 13:13 عصر
  2. مشکل با VS2005 در موقع بکاپ گرفتن از دیتابیس
    نوشته شده توسط mohsen_metn در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 01 آبان 1388, 22:28 عصر
  3. ارور موقع ارتباط با بانک اکسس
    نوشته شده توسط jamalm در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 دی 1387, 21:54 عصر
  4. فارسی ثبت شده در فیلد موقع کوئری گرفتن
    نوشته شده توسط dreamer در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 آذر 1386, 01:25 صبح
  5. بکاپ گرفتن از DBISAM
    نوشته شده توسط امیر-نا در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 فروردین 1383, 01:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •