نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: برد های جایگزین برای لیست من

  1. #1

    Question برد های جایگزین برای لیست من

    سلام.
    این لیستی است که سایت منبع برای ساخت وسیله گذاشته:
    Arduino UNO R3
    Velleman Motor Controller Shield KA03
    SparkFun Bluetooth Modem - BlueSMiRF Silver

    می خواستم بدونم بجای این بردها چه بردی می تونم استفاده کنم؟ هدف اصلیم کاهش هزینه به حداقل ممکن است.

    نکته: در توضیحات موتور کنترلر این رو نوشته:
    This shield comes in a kit (must be fully assembled). You can use any motor shield that (preferably) uses digital and analog write to control it. This one was chosen for the high amp capabilities (although the motors don't even get close to the limit).
    نکته: اگر با USB باشه که بهتر ولی اگر نیاز به پروگرامر داره اونم معرفی کنید.
    ترجیحا توی این سایت موجود باشند.
    با تشکر

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: برد های جایگزین برای لیست من

    برد آردوینو UNO CH340G
    http://shop.aftabrayaneh.com/Arduino...H340G_UNO.html


    شیلد موتور درایور L298P آردوینو به همراه بازر
    http://shop.aftabrayaneh.com/Arduino...e_Arduino.html


    ماژول بلوتوث سریال HC-05 همراه با برد کمکی
    http://shop.aftabrayaneh.com/HC-05_B...l?search=hc-05

  3. #3

    نقل قول: برد های جایگزین برای لیست من

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    شیلد موتور درایور L298P آردوینو به همراه بازر
    http://shop.aftabrayaneh.com/Arduino...e_Arduino.html
    این کد ها را برای کار با این شیلد گذاشتند، امکانش هست توضیحاتی پیرامون این کدها بدهید؟
    void setup() {
    pinMode(8,OUTPUT);
    pinMode(10,OUTPUT);
    pinMode(11,OUTPUT);
    pinMode(12,OUTPUT);
    }

    void forWard(){
    digitalWrite(12,HIGH);
    digitalWrite(8,HIGH);
    digitalWrite(10,HIGH);
    digitalWrite(11,HIGH);
    }

    void reVerse(){
    digitalWrite(10,HIGH);
    digitalWrite(11,HIGH);
    digitalWrite(12,LOW);
    digitalWrite(8,LOW);
    }

    void right_F(){
    digitalWrite(12,HIGH);
    digitalWrite(8,LOW);
    digitalWrite(11,HIGH);
    digitalWrite(10,HIGH);
    }

    void left_F(){
    digitalWrite(12,HIGH);
    digitalWrite(8,HIGH);
    digitalWrite(11,HIGH);
    digitalWrite(10,HIGH);
    }
    void loop() {
    forWard();
    delay(2000);
    reVerse();
    delay(2000);
    right_F();
    delay(2000);
    left_F();
    delay(2000);
    }

  4. #4

    نقل قول: برد های جایگزین برای لیست من

    سلام
    این شیلد میتونه 2 تا موتور رو کنترل کنه
    پین های 10 و 11 مربوط به سرعت موتور ها میباشند که با pwm کنترل میشند (اینجا HIGH به معنی حد اکثر قدرت شده)
    پین های 8 و 12 هم جهت چرخش موتور ها رو مشخص میکنه
    در صورت High بودن به جلو و Low بودن موتور به عقب میچرخه
    بخشی از کد هم اشکال تایپی داره که صحیحش رو نوشتم


    void left_F(){
    digitalWrite(12,LOW]);
    digitalWrite(8,HIGH);
    digitalWrite(11,HIGH);
    digitalWrite(10,HIGH);
    }

  5. #5

    نقل قول: برد های جایگزین برای لیست من

    نقل قول نوشته شده توسط نیما عطایی مشاهده تاپیک
    سلام
    این شیلد میتونه 2 تا موتور رو کنترل کنه
    پین های 10 و 11 مربوط به سرعت موتور ها میباشند که با pwm کنترل میشند (اینجا HIGH به معنی حد اکثر قدرت شده)
    پین های 8 و 12 هم جهت چرخش موتور ها رو مشخص میکنه
    در صورت High بودن به جلو و Low بودن موتور به عقب میچرخه
    بخشی از کد هم اشکال تایپی داره که صحیحش رو نوشتم


    void left_F(){
    digitalWrite(12,LOW]);
    digitalWrite(8,HIGH);
    digitalWrite(11,HIGH);
    digitalWrite(10,HIGH);
    }
    سلام؛
    تشکر بابت توضیحات عالیتون. الان درک کردم کد رو.
    همین طور تشکر در مورد تصحیح کد.
    اما متد آخر چیست؟ سرعت تکرار دستورات؟! بر حسب چه واحد زمانی هست؟!
    با احترام.

  6. #6

    نقل قول: برد های جایگزین برای لیست من

    سلام
    اردیونو 2 تا تابع اصلی داره که تو همه برنامه ها باید باشه
    اولی setup که تنها موقع بوت شدن یک بار اجرا میشه
    و دومی loop که بصورت پیوسته و بی نهایت اجرا میشود
    هرگاه به پایان دستورات تابع loop برسیم دستورات از اول شروع میشود
    همچنین در اردیونو نیاز به محاسبه زمان بر اساس کریستال و ... نمیباشد و تابع delay مقدار بر حسب میلی ثانیه دریافت کرده و تاخیر مینماید.
    در این کد جهت نمایش امکانات ماژول بعد از فراخانی هر تابع 2 ثانیه تاخیر کرده تا خروجی را مشاهده نمایید.
    به زودی مجموعه مقالات آموزش اردیونو در همین بخش قرار خواهد گرفت

  7. #7

    نقل قول: برد های جایگزین برای لیست من

    نقل قول نوشته شده توسط نیما عطایی مشاهده تاپیک
    سلام

    به زودی مجموعه مقالات آموزش اردیونو در همین بخش قرار خواهد گرفت
    سلام؛ امیدوارم هر چه سریعتر شاهد این مقالات باشیم.

  8. #8

    نقل قول: برد های جایگزین برای لیست من

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    برد آردوینو UNO CH340G
    http://shop.aftabrayaneh.com/Arduino...H340G_UNO.html


    شیلد موتور درایور L298P آردوینو به همراه بازر
    http://shop.aftabrayaneh.com/Arduino...e_Arduino.html


    ماژول بلوتوث سریال HC-05 همراه با برد کمکی
    http://shop.aftabrayaneh.com/HC-05_B...l?search=hc-05
    الان بسته به دستم رسید!!
    نمی دونم از کجا باید شروع کنم
    فعلا برای شروع:
    بجای باتری می تونم از یک پاوربانک 5ولت - 2 آمپری استفاده کنم؟! 1 آمپری چطور؟!
    یا از USB استاندارد لپ تاپ؟!
    یک تاپیک جدا بزنم یا همین تاپیک رو میشه لطفا با موضوعی مرتبط مثل : "پروژه مبتدی ماشین RC بلوتوث" تغییر بدید؟!
    چون اولین پروژه ام هست فکر کنم زیاد سوال داشته باشم!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مهر 1394, 21:30 عصر
  2. آموزش: جایگزین برای نوشته های چند خطی دستور echo
    نوشته شده توسط Pedram77 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 12 فروردین 1394, 01:51 صبح
  3. یک تقویم ، جایگزین کامپوننت های Xcalndar برای اجرا در Xe به بعد
    نوشته شده توسط hadisalahi2 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 24
    آخرین پست: پنج شنبه 25 دی 1393, 19:25 عصر
  4. سوال: بهترین جایگزین برای تگ های <p></p>
    نوشته شده توسط javadth در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 30 شهریور 1391, 11:25 صبح
  5. جایگزین های مناسب برای نرم افزار های ویندوزی
    نوشته شده توسط simorg در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مهر 1386, 12:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •