نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چاپ مستقیم در fast Report

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035

    چاپ مستقیم در fast Report

    من یک فایل در fast Repor دارم Packat.frf می خواهم مستقیم بدون دیدن گزارش به روی چاپگر برود چه دستوری بنویسم

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    ابتدا:
    frReport1.PrepareReport;

    سپس:
    frReport1.PrintPreparedReportDlg;

    و یا
    frReport1.PrintPreparedReport;

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,035
    من دستور بالا را دادم بصورت زیر

    frReport1.LoadFromFile('Packat.frf');
    frReport1.PrintPreparedReportDlg;

    اما خط دوم پارامتر می خواهد
    به این صورت هم نوشتم

    frReport1.LoadFromFile('Packat.frf');
    frReport1.PrintPreparedReport('1',1);

    باز هم error dad

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    شما در خط 2 دارید به FastReport میگید که گزارش آماده شده رو چاپ کن: PrintPreparedReportDlg، اما این گزارش کجا آماده شده؟

    شما دستور PrepareReport رو تو کد تون جا انداخته‌اید. سری کامل دستورات شما میبایست بدین شکل باشد:

    frReport1.LoadFromFile('Packat.frf'); 
    frReport1.PrepareReport;
    frReport1.PrintPreparedReportDlg;

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360
    با سلام خدمت دوستان گرامی
    fast report در هنگام یکسری مشخصات مانند چاپگر و تعداد کپی بایستی توسط کار هر با وارد شود .چگونه میتوان آنها را بطور پیش فرض وارد کرد
    من خودم خواستم از روش زیر استفاده کنم با خطا روبرو شدم
    frReport1.PrintPreparedReport('1',1,trur);

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    من خودم خواستم از روش زیر استفاده کنم با خطا روبرو شدم
    راه صحیح استفاده از دستور PrintPreparedReport است. شما با چه خطایی برخورد کرده‌اید؟

    این یک مثال از فراخوانی دستور فوق است:

    frReport1.PrintPreparedReport('',2,false,frAll  );

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل quickk report به Fast Report
    نوشته شده توسط reza1351 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 شهریور 1386, 07:40 صبح
  2. Fast Report و گزارشگری تحت وب
    نوشته شده توسط فرزاد دلفی باز در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 09 دی 1385, 21:43 عصر
  3. کمک در fast report
    نوشته شده توسط taha2005 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1385, 12:31 عصر
  4. گزارشگیرFAST REPORT %%%
    نوشته شده توسط reza_moridi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 فروردین 1383, 19:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •