نمایش نتایج 1 تا 38 از 38

نام تاپیک: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    Question اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    سلام دوستان
    من یه پروژه ی مهم برای سر کار دارم انجام میدم که قراره دیتابیس پروژه روی یک سرور قرار بگیره و نرم افزار روی کلاینت ها نصب بشن.
    من توی نرم افزار برای اتصال به دیتابیس و همچنین برای اتصال گرید ویوها به جداول از Linq استفاده میکنم.
    همونطور که میدونید جهت استفاده از Linq اول که باید از طریق منوی Toolsو سپس انتخاب Connect To Database به دیتابیس وصل شد و بعد از اون آیتم Linq To SQL Classes را به پروژه اضافه کرد و...
    حالا چیزی که برام خیلی مهمه اینه که ضمن توجه به استفاده از Linq موقع پیاده سازی نرم افزار جهت اتصال به دیتابیسی که روی سرور هستش و IP و... داره باید چکار کنم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین

  2. #2

    نقل قول: اتصال به دیتابیس موقع پیاده سازی در پروژه ای که از Linq استفاده شده


    خدا اول از همه google و بعدش stackoverflow و codeproject و سرچ انجمن رو از ما نگیره نمیدونم چرا هیچکی استفاده نمیکنه

    شما بطور عادی پروژت رو تعریف کن بعدش هم دستی هم توی برنامت میتونی connectionString رو تغییر بدی
    Linq همه کدهایی که ایجاد میکنه بر اساس دیتابیسی هست که شما بهش میدی وقتی کارش انجام شد شما میتونی هرزمانی که خواستی کانکشن استرینگ رو تغییر بدی و کلاً آدرس دیتابیس روی WAN یا LAN بدی به جای local دیتابیس هم ممکنه با نسخه ای که شما از روش linq رو ساختی فرق کنه که اینم مهم نیست
    اگر جدول و توابع زیاد تر داشته باشه که مشکلی نیست نه برای اتصال نه برای کار
    اگر کمتر داشته باشه بازهم مشکلی نیست فقط برای اتصال اما در این حالت تا زمانی برای کار مشکلی نیست که ارجاعی به قسمت ناقص یا معیوب نباشه

    اینها توضیحات اضافه بود که ممکنه الان سوالش برای شما پیش نیومده که در لینک زیر گفته نشده بود بقیه کامل در لینک زیر شرح داده شده

    این بنده خدا هم زمان عید بود سوال شما رو داشت آخر سر هم به جواب رسید
    https://barnamenevis.org/showthread.php?490797-پایگاه-داده-آنلاین-برای-سی-شارپ&highlight=آنلاین+linq

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اتصال به دیتابیس موقع پیاده سازی در پروژه ای که از Linq استفاده شده

    am_al_59 عزیز،اول که ممنون زحمت کشیدی.آخه تو گوگل و... سرچم که بزنی بازم این منظور من رو نمیشه پیدا کرد!
    در مورد لینکی که گذاشتین آخرین پست شما تو همون لینک خیلی به جواب من نزدیکتره چون من سر کار دیدم که شرکتای دیگه خیلی راحت میان روی سرور ما دیتابیسشون را attach میکنن و توی برنامشون(که روی کلاینتای ما نصبه) توی یک فرم خیلی راحت آی پی سرور و نام دیتابیس،نام یوزر دیتابیس و پسورد اون رو میگیرن و راحت به دیتابیسشون وصل میشن.
    من حتی این موضوع رو توی لینک زیر مطرح کردم ولی هنوز کسی جواب قطعی نداده:

    https://barnamenevis.org/showthread.p...87#post2273587

    ضمن اینکه اگه جوابی برای لینک فوق دارین بگین که ممنون میشم ،
    بحث دیگه اینه که خب حالا چطوری میتونیم تگ connection string موجود در فایل app.config رو براساس ورودی های یک فرم تنظیم کنیم؟
    به خاطر همه چی ممنون

  4. #4

    نقل قول: اتصال به دیتابیس موقع پیاده سازی در پروژه ای که از Linq استفاده شده

    بفرمایید دوست عزیز
    https://barnamenevis.org/showthread.p...AF%D9%88%D9%84

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اتصال به دیتابیس موقع پیاده سازی در پروژه ای که از Linq استفاده شده

    آقا خداییش یکی که اطلاعاتش کامله جوابی بده که منو بقیه به یه نتیجه ای برسیم.
    من مدتهاست گیر این موضوعم.
    توی لینکی که دوستان گذاشتن فقط فهمیدم توی فایل app.config کانکشن استرینگ هست.
    خب حالا چند تا سوال پیش میاد:
    1.اولا اینکه این کانکشن استرینگی که اینجا هست حالا به هر طریقی که ستش کنیم توی تمام پروژه اعمال میشه؟مثلا وقتی که ما یه گرید ویو رو به صورت ویزارد به جدول وصل میکنیم تو یکی از مراحل ویزارد کانکشن استرینک میپرسه(یا نشون میده).آیا برا اونجا هم ست میشه؟
    2.خب چطوری میشه مقدار این کانکشن استرینگ موجود توی app.config رو با استفاده از کد تغییر داد.منظورم اینه که یه فرم طراحی کنیم که اسم دیتابیس،آی پی سرور،یوزر و پسورد دیتابیس و... رو از کاربر بگیره و بعد توی همین app.config ست کنه؟
    خدا خیرش بده اونی رو که یه جواب درست به ما بده تا ما هم بفهمیم!!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: اتصال به دیتابیس موقع پیاده سازی در پروژه ای که از Linq استفاده شده

    کانکشن استرینگ فایل ریشه app.config در تمام پروژه قابل استفاده هست حتی در ویزاردها
    نمونه یک فایل ریشه


    <configuration>
    <configSections>
    <!-- For more information on Entity Framework configuration, visit http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=237468 -->
    <section name="entityFramework" type="System.Data.Entity.Internal.ConfigFile.Entit yFrameworkSection, EntityFramework, Version=6.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" requirePermission="false"/>
    </configSections>
    <startup>
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0,Profile=Client"/>
    </startup>
    <connectionStrings>
    <add name="CnnString" connectionString="Data Source=192.168.50.22;
    Persist Security Info=True;
    User ID=a;Password=a;
    Initial Catalog=mydb"/>

    </connectionStrings>
    <entityFramework>
    <defaultConnectionFactory type="System.Data.Entity.Infrastructure.SqlConnect ionFactory, EntityFramework"/>
    <providers>
    <provider invariantName="System.Data.SqlClient" type="System.Data.Entity.SqlServer.SqlProviderServ ices, EntityFramework.SqlServer"/>
    </providers>
    </entityFramework>
    </configuration>

    اگر نام رشته اتصال ما CnnStringباشد جهت دسترسی در کد سی شارپ بدینصورت هست

    using (var cnn = new SqlConnection(ConfigurationManager.ConnectionStrin gs["CnnString"].ConnectionString))
    {
    }

    این نکته مهم که فضای نام که در اسمبلی System.Configoration هست باید به برنامه رفرنس داده بشود
    تغییر کانکشن استرینگ فایل کانفیگ در کدها
    کانگشن استرینگ یک رشته هست و باید تکه های اون رشته رو از هم جدا کرد و مقدار دهی کرد
    میتونیم از یک کلاس برای نگهداری اجزای زشته اتصال استفاده کنیم
    و یک کلاس دیگه برای جدا کردن رشته
    در کدهایی که در زیر فرستادم این کار انجام شده


    SplitString SplitData { get; set; }
    IList<SplitString> SplitStringList { get; set; }
    private void LoadConnectionStrings()
    {
    var cnSection = ConfigurationManager.OpenExeConfiguration(Configur ationUserLevel.None);
    String connString = cnSection.ConnectionStrings.ConnectionStrings["CnnString"].ConnectionString;
    SplitStringList = new List<SplitString>();
    string[] split = connString.Split(new[] { ';'});
    var counter = 0;
    foreach (var s in split)
    {
    if (s.Trim() != "")
    {
    counter = counter + 1;
    SplitData = new SplitString(counter, s.Split(new[] { '=' })[1]);
    SplitStringList.Add(SplitData);

    }
    }
    txtServerName.Text = SplitStringList.Single(x => x.Counter == 1).Value;
    txtID.Text = SplitStringList.Single(x => x.Counter == 3).Value;
    txtPass.Text = SplitStringList.Single(x => x.Counter == 4).Value;
    txtDB.Text= SplitStringList.Single(x => x.Counter == 5).Value;

    }
    private void ChangeConnectionSettings(ConnectionStringItem cp)
    {
    var cnSection = ConfigurationManager.OpenExeConfiguration(Configur ationUserLevel.None);
    String connString = cnSection.ConnectionStrings.ConnectionStrings[cp.Name].ConnectionString;
    connString = ChangeConnectionStringItems(connString, "Data Source", cp.DataSource);
    //connString = ChangeConnectionStringItems(connString, "provider connection string=\"server", cp.DataSource);
    connString = ChangeConnectionStringItems(connString, "User ID", cp.Username);
    connString = ChangeConnectionStringItems(connString, "Password", cp.Password);
    connString = ChangeConnectionStringItems(connString, "Initial Catalog", cp.InitCatalogue);
    //connString = ChangeConnectionStringItems(connString, "Database", cp.InitCatalogue);
    cnSection.ConnectionStrings.ConnectionStrings[cp.Name].ConnectionString = connString;
    cnSection.Save();
    ConfigurationManager.RefreshSection("connectionStr ings");
    }
    private String ChangeConnectionStringItems(string connString, string option, string value)
    {
    String[] conItems = connString.Split(';');
    String result = "";
    foreach (String item in conItems)
    {
    if (item.StartsWith(option))
    {
    result += option + "=" + value + ";";
    }
    else
    {
    result += item + ";";
    }
    }
    return result;
    }

    public class SplitString
    {
    public SplitString(int counter, string value)
    {
    Counter = counter;
    Value = value;
    }

    public int Counter { get; set; }
    public string Value { get; set; }

    }
    public class ConnectionStringItem
    {
    public String Name { get; set; }
    public String DataSource { get; set; }
    public String Username { get; set; }
    public String Password { get; set; }
    public String InitCatalogue { get; set; }

    public ConnectionStringItem(String name, String dataSource, String username, String password,
    String initCat)
    {
    Name = name;
    DataSource = dataSource;
    Username = username;
    Password = password;
    InitCatalogue = initCat;
    }
    }

    private void btnSave_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var csc = new ConnectionStringItem("CnnString", txtServerName.Text.Trim(),
    txtID.Text.Trim(), txtPass.Text.Trim(), txtDB.Text.Trim());
    ChangeConnectionSettings(csc);
    }



  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اتصال به دیتابیس موقع پیاده سازی در پروژه ای که از Linq استفاده شده

    ممنون دوست عزیز.حالا با توجه به کدی که توی دکمه save نوشتین این کد برای کل پروژه کافیه؟منظورم اینه که مثلا من اگر یه گرید رو خواستم به صورت ویزارد به یک جدول وصل کنم(میدونید که یکی از مراحل این ویزارد تعریف کانکشن استرینگ هست)اون رو باید چکار کنم؟

  8. #8

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    برای ساخت کانکشن از کلاس SqlConnectionStringBuilder و برای ذخیره در app.config از رفرنس و فضای نام System.Configuration استفاده کنید:

    private void SaveConnection(string connectionName, string dataSource, string initialCatalog, string username, string password)
    {
    SqlConnectionStringBuilder csb = new SqlConnectionStringBuilder
    {
    DataSource = dataSource,
    NetworkLibrary = "DBMSSOCN",
    InitialCatalog = initialCatalog,
    UserID = username,
    Password = password
    };
    Configuration config = ConfigurationManager.OpenExeConfiguration(Configur ationUserLevel.None);
    ConnectionStringSettings dbConnString = config.ConnectionStrings.ConnectionStrings[connectionName];
    if (dbConnString == null)
    {
    config.ConnectionStrings.ConnectionStrings.Add(new ConnectionStringSettings(connectionName,
    csb.ConnectionString));
    }
    else
    {
    dbConnString.ConnectionString = csb.ConnectionString;
    }
    config.Save(ConfigurationSaveMode.Modified, true);
    ConfigurationManager.RefreshSection("connectionStr ings");
    }

    از اونجایی که LinqToSql کانکشن خودش رو از setting میخونه بایست حتما کانکشن جدید رو از فایل app.config خونده و به سازنده مدل context ارسال کنید.

    ConnectionStringSettings dbConnection = System.Configuration.ConfigurationManager.Connecti onStrings[connectionName];
    DataClasses1DataContext db = new DataClasses1DataContext(dbConnection.ConnectionStr ing);

  9. #9

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    برای ساخت کانکشن از کلاس SqlConnectionStringBuilder و برای ذخیره در app.config از رفرنس و فضای نام System.Configuration استفاده کنید:

    private void SaveConnection(string connectionName, string dataSource, string initialCatalog, string username, string password)
    {
    SqlConnectionStringBuilder csb = new SqlConnectionStringBuilder
    {
    DataSource = dataSource,
    NetworkLibrary = "DBMSSOCN",
    InitialCatalog = initialCatalog,
    UserID = username,
    Password = password
    };
    Configuration config = ConfigurationManager.OpenExeConfiguration(Configur ationUserLevel.None);
    ConnectionStringSettings dbConnString = config.ConnectionStrings.ConnectionStrings[connectionName];
    if (dbConnString == null)
    {
    config.ConnectionStrings.ConnectionStrings.Add(new ConnectionStringSettings(connectionName,
    csb.ConnectionString));
    }
    else
    {
    dbConnString.ConnectionString = csb.ConnectionString;
    }
    config.Save(ConfigurationSaveMode.Modified, true);
    ConfigurationManager.RefreshSection("connectionStr ings");
    }

    از اونجایی که LinqToSql کانکشن خودش رو از setting میخونه بایست حتما کانکشن جدید رو از فایل app.config خونده و به سازنده مدل context ارسال کنید.

    ConnectionStringSettings dbConnection = System.Configuration.ConfigurationManager.Connecti onStrings[connectionName];
    DataClasses1DataContext db = new DataClasses1DataContext(dbConnection.ConnectionStr ing);
    سلام
    یه سوال برای من پیش اومده وقتی که linq to sql رو اد می کنم بصورت اتوماتیک خودش کانکشن رو ایجادمیکنه مثله شکل زیر که از نوع application هستش و قابل تغییر توسط کاربر نیست درسته آیا1.png؟؟؟؟؟؟

  10. #10

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    نقل قول نوشته شده توسط Yanehsar مشاهده تاپیک
    سلام
    یه سوال برای من پیش اومده وقتی که linq to sql رو اد می کنم بصورت اتوماتیک خودش کانکشن رو ایجادمیکنه مثله شکل زیر که از نوع application هستش و قابل تغییر توسط کاربر نیست درسته آیا1.png؟؟؟؟؟؟
    بله ، اونجایی که bold کردم همینو گفتم. به خاطر همین کانکشن جدید رو توی app.config ذخیره و موقع نمونه سازی از مدل، کانکشن رو خونده و به سازنده ارسال میکنیم.
    میتونید پراپرتی connection از datacontext رو بزارید روی none (با این کار کانکشن از settings حذف میشه)
    و
    application settings رو هم false کنید (با این کار در صورتی که کانکشن none نباشه ، کانکشن به کلاس context منتقل میشه)
    البته اگر تغییری روی مدل context ایجاد کنید دوباره کانکشن پیشفرض ایجاد خواهد شد


  11. #11
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    Mahmood.Afrad جان هدف از پست اولتو من نفهمیدم منظورت اینه که روش Ali_md110 اشتباهه؟؟
    ضمنا جواب پست من(اونی که بعد از پست Ali_md110 اومده)رو که ندادین،حداقل جواب اون رو بدین!!!
    آخرین ویرایش به وسیله hahaie : سه شنبه 03 آذر 1394 در 06:53 صبح

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    یه مسلمون پیدا نمیشه این تاپیک مفید رو به انتها برسونه و جواب منو بده؟؟
    فقط اگه امکانش هست بی دلیل کد جدید نگذارین....

    خود Mahmood_Afrad اگه جواب سوالی که از پستش رو پرسیدم بده خیلی بهتره
    Mahmood Afrad جان این سوال هم جواب بدی ممنون میشم:
    1.اینکه تکه کد دومی که 3 خط هستش این رو کجا باید نوشتش؟داخل همون تابع؟
    2.توی پست بعدترت گفتی که یه سری پروپرتی باید ست کنیم.این پروپرتی ها مال چی هستش؟من dataclasses ی که با انتخاب Link to Sql ایجاد کردم رو انتخابش کردم ولی همچین پروپرتی هایی نداره؟(از ویژوال 2013)استفاده میکنم.
    ضمنا من توی خیلی از پروژه ها دیدم از Data Link Properties استفاده میکنن،اون چطوریه؟(ضمیمه رو ببینید)
    1.JPG

    2.JPG
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله hahaie : شنبه 07 آذر 1394 در 17:12 عصر

  13. #13

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    متد SaveConnection ای که من گذاشتم کانکشن ایجاد میکنه و اونو توی app.config ذخیره میکنه. همون کاری که کد ali_md110 انجام میده ، منتها از کلاس خود دات نت استفاده کردم.
    برای ایجاد و ذخیره کانکشن میتونی یک فرم طراحی کنی و توسط یکی از متدهایی که من یا ali_md110 قرار دادیم، برای ذخیره در فایل استفاده کنی. و یا اینکه از فایل .udl که خودت گفتی استفاده کنی. در این حالت دیگه نیازی به طراحی فرم برای گرفتن آی پی و یوزر و پسورد نداری .
    مهم این هست که موقعی که میخواهی از روی dataclasses نمونه بسازی (new کنی) باید کانکشن رو هر جا ذخیره کردی ، بخونی و به متد سازنده dataclasses ارسال کنی تا از اون کانکشن استفاده کنه(همون کاری که توی اون سه خط کردم. برای اینکه بتونم کانکشن رو از app.config بخونم از Configuration استفاده کردم. اگر کانکشن رو در جایی غیر از app.config ذخیره کنی نیازی به استفاده از Configuration نداری)

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    ممنون دوست عزیز.
    1.اگه زحمتی نیست میشه طرز استفاده از فایل udl رو هم بگین؟
    2.ضمنا اگه میشه پارامترهای اون تابع رو بجز یوزر و پسورد یه توضیح مختصری بدین.
    3.همچنین موفقیت آمیز بودن اتصال رو کجا باید چک کرد و چطوری؟
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله hahaie : یک شنبه 08 آذر 1394 در 09:39 صبح

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    کسی نیست جواب بده؟؟؟
    Mahmood_Afrad کجایی؟؟؟؟؟

  16. #16

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    فایل udl در sqlclient قابل استفاده نیست.
    It is possible to supply connection information for an OleDbConnection in a Universal Data Link (UDL) file; however you should avoid doing so. UDL files are not encrypted, and expose connection string information in clear text. Because a UDL file is an external file-based resource to your application, it cannot be secured using the .NET Framework. UDL files are not supported for SqlClient.
    منبع
    https://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms254500.aspx

    پس کانکشن باید در جایی مثل app.config ، setting ، فایل xml ، فایل معمولی و یا رجیستری ذخیره بشه.

    اون متدی که من نوشتم کانکشن رو در app.config ذخیره میکنه.
    connectionName نامی هست که کانکشن به این نام ذخیره خواهد شد. برای خواندن کانکشن هم از همین نام استفاده میشه. میتونید حذفش کنید و یک مقدار پیشفرض به جاش استفاده کنید.
    dataSource شامل IP و port
    initialCatalog نام دیتابیس

    https://www.connectionstrings.com/sq...-an-ip-address


    بعد از دریافت اطلاعات و ساختن کانکشن، اونو به datacontext ارسال و یکبار open کنید

    DataClasses1DataContext db = new DataClasses1DataContext("whatever");
    try
    {
    db.Connection.Open();
    MessageBox.Show(@"Connection is correct!");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    Mahmood_Afrad عزیز ممنون از جوابتون.چند تایی سوال دیگه
    1.whatever که نوشتین همون پارامتر connectionname هست؟
    2.برای اینکه توی هر فرم بتونم به جداول دسترسی پیدا کنم از DataContext یه new ساختم(توی هر فرم).بنابراین طبق پست بالایی شما اگه قرار باشه توی هر فرم که من new میکنم کانکشن رو open کنم که منطقی نیست.بنابراین لازمه که این کار فقط یکبار انجام بشه.نظرتون چیه و باید چکار کرد؟
    3.برا تست باید از پروژه setup ساخت و در حالت exe این کار رو کرد؟آخه توی ویژوال استادیو وقتی بخوایم این کد رو تست کنیم چون اومدیم از طریق پنجره ی connect to database(منوی tools اگه اشتباه نکنم) به دیتابیس لوکال متصل شدیم یه مشکلی نیست اینجا؟؟؟ !!!

  18. #18

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    بله ، whatever همون کانکشن هست.

    اونجایی که open استفاده شده برای تست کانکشن در زمانی هست که ip و یوزر و پسورد رو از کاربر میگیرید. اونجا بعد از ایجاد کانکشن ، یکبار open میکنید که ببینید آیا اطلاعات درست هست یا نه. اگر بود کانکشن رو ذخیره میکنید.

    میتونید یک پراپرتی static در یک کلاس ایجاد کنید و در متد main کانکشن رو بخونید و در این پراپرتی قرار بدید. هر جا DataContext را new میکنید کافیه اون پراپرتی رو بهش ارسال کنید.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    ممنون دوست عزیز.فعلا دسترسی به پروژه ندارم که ببینم میشه یا نه انشاءالله چند روز دیگه.
    مهندس جان کاش جواب سوال سومم رو هم میدادین...
    فکر میکنم این تاپیک یکی از مفیدترین تاپیک ها از آب در اومد!واقعا جای تشکر از Mahmoud.Afrad داره.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    Mahmoud.Afrad جواب سوال سوال سوم چی شد؟منتظرم

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    کسی نیست؟.......

  22. #22

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    نقل قول نوشته شده توسط hahaie مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من یه پروژه ی مهم برای سر کار دارم انجام میدم که قراره دیتابیس پروژه روی یک سرور قرار بگیره و نرم افزار روی کلاینت ها نصب بشن.
    من توی نرم افزار برای اتصال به دیتابیس و همچنین برای اتصال گرید ویوها به جداول از Linq استفاده میکنم.
    همونطور که میدونید جهت استفاده از Linq اول که باید از طریق منوی Toolsو سپس انتخاب Connect To Database به دیتابیس وصل شد و بعد از اون آیتم Linq To SQL Classes را به پروژه اضافه کرد و...
    حالا چیزی که برام خیلی مهمه اینه که ضمن توجه به استفاده از Linq موقع پیاده سازی نرم افزار جهت اتصال به دیتابیسی که روی سرور هستش و IP و... داره باید چکار کنم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    دوست عزیز من یک روش بهتر سراغ دارم برای شما هم سرعت کار شما بیشتر میشه برای ارتباط با دیتابیس هم مشکل شبکه کردن داشته نمیشید من تا الان هم با ای اف و هم با لینکیو و ADO کد نویسی کردم ولی در این روش ADO بهترین روش هستش امدم دیتابیس رو به صورت مجازی ساختم بدون نیاز به DataSet یا پروسیجیر و امدم به وسیله یه کلاس به دیتابیس اسکیول سرور وصل شدم همه به صورت LAN,WAN,Wireless وصل شدم قشنک جواب داده تنها کاری که من انجام دادم این بود مقدار اتصال رو IP تعریف کردم و چون تو اتصال دهی IP عوض میشه امدم تو تنظیمات برنامه گفتم IP تو تنظیمات برنامه ذخیره بشه و تو تنظیمات برنامه گفتم وقتی طرف روی کادر متن زد IP سیستم رو بگیر و بریز داخل سیستم و شما IP که اسکیول سرور هستش رو ورمیدارید به تمام برنامه های سرور میدید با IP سیستمی که دیتاببیس وصل هستش شخص به دیتابیس اصلی وصل میشه. بدون مشکل هر گند تا سیستم باشه با دادن IP به برنامه وصل میشید. و دیگه مشکل APP.config رو ندارید چون اصلا با App.config کار ندارید کار اتصال با دیتابیس با یک کد 7 خطی کلاس انجام میشه
    https://barnamenevis.org/showthread.p...%A7-SQL-Server
    این سورس من هستش فقط کافی هستش در قسمت ادرس دهی به این صورت ادرسی دهی با IP کنید.
    به این نو کانکشن میگن کانکشن با تنظیمات که IP رو از تنظیمات برنامه میگیره
    @"Data Source=" +Properties.Settings.Default.IPSystem+ ";Initial Catalog=master;User ID=SayyehBan;Password=destory1991"; 

    به این میگن گرفتن IP دستی
    @"Data Source=192.168.110.1;Initial Catalog=master;User ID=SayyehBan;Password=destory1991"; 
    آخرین ویرایش به وسیله davidrobert : شنبه 14 آذر 1394 در 15:14 عصر

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    davidrobert عزیز، من و Mahmood.Afrad این همه رو اون موضوع بحث کردیم حالا بخوام روش رو عوض کنم و تازه بیام ببینم شما چی گفتین یکم سخته



    Mahmood.Afrad جواب سوال 3 (از من رو)ندادی منم خواستم ببینم میشه توی VS از طریق سرور به دیتابیس وصل شد یا نه.برا همین اومدم دیتابیس رو از توی Server Explorer (که قبلا از طریق connect to database و بصورت local)حذف کردم.بعد دوباره خواستم از طریق پنجره Connect to Database به دیتابیس روی سرور کانکت بشم که نشد دوباره اومدم به صورت local وصل بشم که وصل شد اما حالا که پروژه را اجرا میکنم خطا میده:
    به این کد که توی فایل Designer مربوط به DataContext هستش ایراد میگیره:

    public DataBaseClassesDataContext(string connection) :

    base(connection, mappingSource)

    {

    OnCreated();

    }



    متن خطا :
    An unhandled exception of type 'system.ArgumentNullException' occured in system.Data.Linq.dll
    بی زحمت هم جواب سوال 3 رو بگین هم رفع این مشکل رو
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله hahaie : شنبه 14 آذر 1394 در 15:37 عصر

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    جالبه اومدم تمام اونجاهایی که DataContext را new کرده بودم و بعد از این تاپیک اومده بودم آون رو به شکل زیر تغییر دادم:

    dataclassesdatacontext1 da=new dataclaseesdatacontext1(string connection);

    تغییری که دادم این بود که متغیر ورودی یعنی connection رو برداشتم و دیگه خطا نداد.
    Mahmood.Afrad تو رو خدا بیا بگو چرا اینطور شده؟؟؟

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    آقا یه کارایی کردم (البته خودمم نفهمیدم باید فردا بشینم همه چیز رو مرتب کنم)ولی موقع اجرا که آدرس سرور و دیتابیس و ... رو بهش دادم این خطا رو نشون داد:
    error.jpg

  26. #26

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    نقل قول نوشته شده توسط hahaie مشاهده تاپیک
    آقا یه کارایی کردم (البته خودمم نفهمیدم باید فردا بشینم همه چیز رو مرتب کنم)ولی موقع اجرا که آدرس سرور و دیتابیس و ... رو بهش دادم این خطا رو نشون داد:
    error.jpg
    دوست عزیز میدونید اشکال کار در چی هستش. من میگم.
    اول هر دستگاه یک IP مخصوص به خود را دارا می باشد. یعنی چه
    یعنی اگه اسکیول سرور روی یک سیستم قرار داشته باشه و دیتابیس هم روی اون سیستم قرار داشته باشه اگه به صورت LAN به LAN وصل بشید به شما یک IP میده به شما اگه به صورت LAN و WAN وصل بشید یک IPدیگه میده و اگه به صورت LAN و Wireles وصل بشید یک IP دیگه سیستم به شما میده و در آخر اگه به صورت Wireless و Wirelss وصل بشید یک IP دیگه میده همین طور که مشاهده کردید 4 تا IP مختلف دریافت کردید از روی یک سیستم . ولی App.config رو نمی تونید کاری باهاش انجام بدید اون کانکشن ثابت خودش رو داره برای ارتباط یعنی app.config برای تغییر دادن محتواش کار رو سخت کرده و هتا این عمل باعث آسیب رساندن به برنامه میشه که اصلاً خوب نیست ولی تو روش من اصلا شما نیازی به app.configندارید فقط یه کادر متن قرار میدید و میگید بیاد برنامه IP سیستم رو داخل کادر متن نشان بده . حالا ما با این فرض که در نظر میگیریم میگیم 5 تا کامپیوتر داریم از اون 5 تا کامپیوتر اسکیول سرور روی یکی نصب هستش و باقی سیستم ها اسکیول سرور رو ندارن به همین دلیل ما تو رویداد دابل کلیک کادر متن میگیم اگه دوبار روی کادر متن خورد IP جدید رو بده اگه دوبار کلیک نکردید تو تنظیمات برنامه امدید مقدار IP رو تعریف کردید.
    این تصویر رو مشاهده کنید این تصویر برنامه من هستش

    قسمت لطفا IP رو وارد کنید در کادر متن IP پیش فرض از تنظیمات برنامه داره میخونه.

    این هم قسمت تعریف Setting برای برنامه که تو وبلاگ خودم اموزش دادم.
    http://www.sayyehban.blogfa.com/post/23
    شما به این وسیله میاد IP رو پیش فرض تعریف میکنی و با زدن روی کادر متن IP جدید رو دریافت میکنید IP سیستم که روش اسکیول سرور هستش و به تمام سیستم های دیگه هم این IP رو میدی و سیستم شما به دیتابیس وصل میشه بدون هیچ مشکلی این که گفتم اثر تجربه خودم هستش و اون اموزشی ADO که دادم بخاطر این هستش که سرعت در برنامه نویسی خیلی مهم هستش که برنامه سریع به دیتابیس وصل بشه و اطلاعات رو بخونه بیاره برای نمایش LINNQ و EF هم تکنولوژِی خیلی خوبی هستش ولی یه ایراد داره وقتی تعداد جداول بیشتر بشه سرعت ارتباط با دیتابیس عفت پیدا میکنه و وقتی اطلاعات برنامه بیشتر بشه باز اطلاعات بیشتر عفت پیدا میکنه و این برای مشتری نارضایتی داره و مشتری بخاطر کدی سرعت برنامه شاکی میشه از برنامه شما به همین دلیل من این فایل آموزشی رو درست کردم به کمک استادام آقا مرباغی و برای شما قرار اددم تا برنامه رو طوری درست کنید ایراد نداشته باشه و سرعت برنامه زیاد باشه http://www.sayyehban.blogfa.com/post/24

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    دوست عزیز من راهمو رفتم و linq رو در پیش گرفتم بنابراین برگشت به عقب برام سخته.سورسی هم که گذاشته بودین من نفهمیدم دیتابیسش کجا هست!!
    بعدشم شما توی این پیغام خطا از کجا فهمیدین من 4 تا IP مختلف دریافت کردم؟؟

    خیلی ممنون از جواب دادنت ولی بهتره MahmoudAfrad بیاد بحثش رو تموم کنه.تا بعد اگه جواب نداد ببینم میتونم برگردم عقب و از راهنماییای شما استفاده کنم.
    ای خدااااا MahmoudAfrad چرا جواب نمیدی؟؟؟؟

  28. #28

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    نقل قول نوشته شده توسط hahaie مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من راهمو رفتم و linq رو در پیش گرفتم بنابراین برگشت به عقب برام سخته.سورسی هم که گذاشته بودین من نفهمیدم دیتابیسش کجا هست!!
    بعدشم شما توی این پیغام خطا از کجا فهمیدین من 4 تا IP مختلف دریافت کردم؟؟

    خیلی ممنون از جواب دادنت ولی بهتره MahmoudAfrad بیاد بحثش رو تموم کنه.تا بعد اگه جواب نداد ببینم میتونم برگردم عقب و از راهنماییای شما استفاده کنم.
    ای خدااااا MahmoudAfrad چرا جواب نمیدی؟؟؟؟
    چون برنامه خودم من به صورت شبکه هستش و هر بار اینترنتم قطع میشه یه IP به هم میده اینترنت وصل میشه یه IP دیگه به هم میده و با وای فا وصل میشم یه IP دیگه بهم میده برای اینکه با مشکل بر خورد نکم تو تنظیمات هر وقت IP عوض بشه به IP جدید وصل میشم دوم دیتابیس قرار ندادم اسکریپت دیتابیسم رو قرار دادم برای کار کردن.

  29. #29

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    اول اینکه در sqlserver ای که روی کامپیوتر سرور هست باید user جدید بسازید و نحوه لاگین به sqlserver را هم روی mixed mode قرار بگیره
    http://www.dbsimplified.com/2011/10/...-to-mixed.html

    دوم اینکه باید تنظیمات سرور انجام شده و همچنین اجازه استفاده از پورت در فایروال ویندوز صادر شود
    https://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb909712.aspx
    http://support.webecs.com/kb/a868/ho...port-1433.aspx
    https://www.blackbaud.com/files/supp...onnections.htm
    هر پورتی انتخاب میکنید باید همون پورت رو در فایروال ویندوز allow کنید.

    یکبار سرویس sql را restart کنید.


    پروسه بالا برای آماده سازی sqlserver هست که روی کامپیوتر سرور باید انجام بشه. برای اینکه تست کنید میتونید همین کارها را روی کامپیوتر خودتون انجام بدید. اگر فرض کنیم نام instance نصب شده روی سیستم sqlexpress هست و پورت را روی 1433 (طبق لینکهای بالا) تنظیم کردیم، کاربری به نام abc و پسورد 123 ایجاد کردیم و نام دیتابیس TestDB هست ، کانکشن برای اتصال به sqlexpressای که روی کامپیوتر خودتون نصب شده به صورت زیر خواهد بود
    Data Source=127.0.0.1,1433\SQLEXPRESS;Initial Catalog=TestDB;User ID=abc;Password=123;

    برای اینکه در visualstudio بتونید از طریق ip وصل بشید باید ip را به همراه port و نام instance وارد کادر server name کنید. برای مثال بالا 127.0.0.1,1433\SQLEXPRESS نام سرور محلی خواهد بود.


    همونطوریکه گفتم برای اتصال به سرور در سیستم دیگر باید ip و پورت رو مطابق ip پورت سرور اصلاح کنید.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    Mahmoud.Afrad عزیز من با استفاده از متدی که توی پست 8 همین تاپیک گذاشتین سعی کردم به دیتابیس وصل بشم ولی همون پیغامی که توی پست 25 گذاشتم رو نشون میده.ضمن اینکه پورتی که بهش میدم درسته چون یه نرم افزار دیگه که دقیقا از همین آی پی و پورت استفاده میکنه از رو سیستمم وصل میشه مشکلی هم نداره.
    همچنین با همون یوزر و پسوردها میتونم از طریق sql server managment لاگین کنم.
    جهت تست اون پارامتر NetworkLibrary رو هم برش داشتم(نمیدونستم چیه)ولی جواب نداد.
    connection string رو هم از csb.connectionstring چک کردم درست هستش
    تو رو خدا آخرای کارم راهنمایی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله hahaie : یک شنبه 15 آذر 1394 در 14:51 عصر

  31. #31

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    نقل قول نوشته شده توسط hahaie مشاهده تاپیک
    Mahmoud.Afrad عزیز من با استفاده از متدی که توی پست 8 همین تاپیک گذاشتین سعی کردم به دیتابیس وصل بشم ولی همون پیغامی که توی پست 25 گذاشتم رو نشون میده.ضمن اینکه پورتی که بهش میدم درسته چون یه نرم افزار دیگه که دقیقا از همین آی پی و پورت استفاده میکنه از رو سیستمم وصل میشه مشکلی هم نداره.
    همچنین با همون یوزر و پسوردها میتونم از طریق sql server managment لاگین کنم.
    جهت تست اون پارامتر NetworkLibrary رو هم برش داشتم(نمیدونستم چیه)ولی جواب نداد.
    connection string رو هم از csb.connectionstring چک کردم درست هستش
    تو رو خدا آخرای کارم راهنمایی کنید.
    بفرما دادش این فیلم اموزشی http://s6.picofile.com/file/82266970...Twork.swf.html توضیحات آقای Mahmoud.Afrad رو کامل میکنه به وسیله این فیلم اموزشی میتونید تنظیمات شبکه تون رو انجام بدید و برنامه شما به صورت شبکه کار میکنه و به صورت شبکه به برنامه خودتون وصل میشید.

  32. #32

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    کانکشن قبلی و کانکشن جدید رو بزار.

    اگر میتونی پروژه رو پیام خصوصی کن یه نگاه بندازم.

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    کانکشن قبلی که از طریق local به دیتابیس وصل میشدم اینه:

    <connectionStrings>
    <add name="RewardSoftware.Properties.Settings.RewardDBC onnectionString" connectionString="Data Source=.;Initial Catalog=RDB;Integrated Security=True" providerName="System.Data.SqlClient"/>
    </connectionStrings>


    ولی کانکشنی که الان از تابع شما میگیرم اینه:

    Data Source=192.168.76.2\sql2008,1433;Initial Catalog=RDB;User ID=reward;Password=abcd@12345

    ببینید از این میشه چیزی فهمید؟
    ممنون

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا
    آقا حل شد.
    Mahmoud.Afrad جان عزیز ای ول داری بخدا.گفتی پروژه رو برات بفرستم نشستم سبکش کردم(بعضی فرم ها و کدهایی که نیاز نبود رو حذف کردم) که بفرستم وقتی سبک شد دیدم اتصالشم درست شد.
    واقعا جای تشکر داره از Mahmoud.Afrad حتی ساعت پست ها رو که میدیدم می فهمیدم صبح های خیلی زود جواب منو داده.
    خیلی ازت ممنونم کمک بزرگی بهم کردی
    Mahmoud.Afrad فقط میگم ایت تاپیک خیلی بدرد بخور شد چون توی سایت هم دیدم خیلی سوال شده بود که یا جواب داده نشده بود یا نصفه رها شده بود....
    هر طور که میدونی این پست(34) و 33 و 32 رو حذف کن و یه جایی توی سایت اگه صلاح میدونی معرفیش کن.
    بازم از همه دوستانی که تو این تاپیک راهنمایی کردن ممنونم...
    موفق باشید

  35. #35

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    در سرور از طریق SQL server management studio سعی کنید با نام سرور .\sql2008 به همراه یوزر پسورد وارد بشید. اگر پیغام خطای A network-related ... داد به معنی اینه که نام instance یعنی sql2008 اشتباه هست. ولی اگر وارد شد، یعنی تنظیمات مربوط به پورت و ip که در SQL Server Configuration Manager انجام دادید ناقص هست. تست کنید و نتیجه رو بگید.

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    نه عزیز حل شد.....
    توی سرور و حتی توی سیستم خودم به دیتابیس از طریق Sql Sertver وصل میشم.
    فقط میمونه یه مشکل:
    در مورد کدی که توی پست 16 گذاشتین:
    چون قراره از DataClasses1DataContext یه نمونه جدید ساخته بشه و در همه جای فرم(منظورم همه رویداد های اشیاء فرم هستش)ازش استفاده بشه پس باید به صورت متغیر سراسری در کدهای مربوط به یک فرم تعریف بشه.حالا این مشکل پیش میاد که چون قراره connectionString ی که ایجاد میشه موقع تعریف نمونه به آن ارسال بشه خطا میده که Connectionstring هنوز null هستش چون کدهای مربوط به ایجاد connectionstring رو در رویداد login فرم نوشتم.
    حالا نظرتون چیه؟

  37. #37

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    کد پست 16 فقط برای تست بود که ببینید ip و یوزر و پسوردی که کاربر وارد میکنه درست هست یا نه. از این کد فقط در فرمی که ip و یوزر پسورد رو میگیرید برای test connection استفاده کنید نه جای دیگر.


    در متد main در کلاس program کانکشن(لوکال یا دارای ip فرقی نداره) رو بخونید و در متغیر استاتیک قرار بدید. هر جا(از جمله در فرم لاگین) کانکشن رو به سازنده ارسال کنید.

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار hahaie
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    هنوز ازدواج نکردم!
    پست
    465

    نقل قول: اتصال به database موقع پیاده سازی در پروژه ای که از LinqToSql استفاده شده

    آقا درست شد ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله hahaie : دوشنبه 16 آذر 1394 در 11:41 صبح دلیل: رفع مشکل

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از تراکشن در LinqToSql
    نوشته شده توسط mrali.jalali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 18 آذر 1394, 09:46 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1394, 15:37 عصر
  3. سوال: نحوه نمایش تصاویر ذخیره شده در database sql با استفاده از linq
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 29 مرداد 1390, 10:34 صبح
  4. نحوه پیاده سازی اتصال چند بانک SQLServer به دلفی
    نوشته شده توسط saeed_82 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 29 تیر 1390, 22:01 عصر
  5. مشکل ذخیره سازی datagridview در database با استفاده از transaction
    نوشته شده توسط khatoon.net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 09:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •