نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اعتبار سنجی خالی نبودن فیلد فایل در جاوا اسکریپت؟؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    136

    اعتبار سنجی خالی نبودن فیلد فایل در جاوا اسکریپت؟؟؟

    سلام و احترام

    دوستان من میخوام واسه فیلد آپلود فایل در جاوا اسکریپت اعتبار سنجی بزارم که کاربر اگر فایلی را انتخاب نکرده بود اخطار بده ؟ چند تا سایت خارجی هم دنبالش گشتم و کدهایی رو پیدا کردم اما کار نکردن ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    نقل قول: اعتبار سنجی خالی نبودن فیلد فایل در جاوا اسکریپت؟؟؟

    سلام.
    توی کلیک دکمه ای که کار آپلود رو انجام میده کد زیر رو بنویس. (قسمتهای با حروف بزرگ رو با چیزهایی که میخوای جایگزین کن)
    if( document.getElementById('INPUT_FILE_ID').value == '' ){
    // SHOW ERROR
    }
    else{
    // DO STUFF
    }

    آخرین ویرایش به وسیله arenaw : شنبه 09 آبان 1394 در 08:14 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل ارور جاوا اسکریپت در اعتبار سنجی
    نوشته شده توسط Slytherin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 26
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1398, 16:41 عصر
  2. گفتگو: کنترل تکراری بودن و خالی نبودن فیلد ها با استفاده از DataSet
    نوشته شده توسط SayeyeZohor در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 20
    آخرین پست: چهارشنبه 14 خرداد 1393, 14:31 عصر
  3. سوال: اعتبار سنجی فیلد ها برای insert در دیتابیس
    نوشته شده توسط reza4359 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 10 تیر 1389, 13:45 عصر
  4. سوال: شرط خالی نبودن فیلد در دستور select
    نوشته شده توسط sysman_20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 27 خرداد 1388, 14:14 عصر
  5. خالی نبودن فیلد
    نوشته شده توسط .:KeihanCPU:. در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 11 مرداد 1387, 13:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •