نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نصب سایلت .net framework 4 با استفاده از سی شارپ(نه برنامه های ساپ ساز با کد سی شارپ)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نصب سایلت .net framework 4 با استفاده از سی شارپ(نه برنامه های ساپ ساز با کد سی شارپ)

    سلام دوستان من یه برنامه نصاب نوشتم میخواسم بدونم چطور میتونم این کار یعنی نصب مخفی .net رو انجام بدم

  2. #2

    نقل قول: نصب سایلت .net framework 4 با استفاده از سی شارپ(نه برنامه های ساپ ساز با کد سی شارپ)

    با سویچ /passive نصب میشه فقط پیشرفت عملیات نشون میده سوال از کاربر نمیپرسه
    با /q یا /quiet همون پیشرفت عملیات هم نمایش داده نمیشه
    دومی فکر کنم تو فریم ورک 2 کار می کرد برای نسخه های بعدی امتحان کن
    اسم فایل اجرائی فریم ورک /؟ بزنی همه سویچ هاشو نشون میده
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 02 آبان 1394 در 12:15 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: نصب سایلت .net framework 4 با استفاده از سی شارپ(نه برنامه های ساپ ساز با کد سی شارپ)

    میشه راجب راه حل اولی توضیح بیشتری بدی که چطور باید استفاده کنم یعنی کمپوننتی چیزی داره؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 02 آبان 1394 در 12:17 عصر

  4. #4

    نقل قول: نصب سایلت .net framework 4 با استفاده از سی شارپ(نه برنامه های ساپ ساز با کد سی شارپ)

    همش یک روش بود دوتا سویچ با عملکردهای مختلف هست
    شما وقتی فریم ورک رو میخوای نصب کنی یک فایل اجرایی داری مثلاً dotNetFx40_Full_x86_x64.exe
    حالا شما در کامند بزن dotNetFx40_Full_x86_x64.exe /?
    کل سویچ هاشو بهت نشون میده
    بزن dotNetFx40_Full_x86_x64.exe /passive
    شروع به نصب میکنه بدون اینکه از کاربر سوال بپرسه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 02 آبان 1394 در 12:16 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: نصب سایلت .net framework 4 با استفاده از سی شارپ(نه برنامه های ساپ ساز با کد سی شارپ)

    اهان یعنی ستاپ رو run کنم بعد تو کامند cmd اینارو بزنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 02 آبان 1394 در 12:17 عصر

  6. #6

    نقل قول: نصب سایلت .net framework 4 با استفاده از سی شارپ(نه برنامه های ساپ ساز با کد سی شارپ)

    این مواردی که عرض کردم برای command prompt هست
    با کلاس Process و متد Start شما میتونی توی برنامت این دستور رو اجرا کنی

    Process.Start("D:\\dotNetFx40_Full_x86_x64.exe", "/passive");

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: نصب سایلت .net framework 4 با استفاده از سی شارپ(نه برنامه های ساپ ساز با کد سی شارپ)

    نقل قول نوشته شده توسط am_al_59 مشاهده تاپیک
    این مواردی که عرض کردم برای command prompt هست
    با کلاس Process و متد Start شما میتونی توی برنامت این دستور رو اجرا کنی

    Process.Start("D:\\dotNetFx40_Full_x86_x64.exe", "/passive");
    شما گفتین راهی هس که بشه روند اجرای پروسرو دید میشه راجب اونم یه مثال بدبد چون میخوام بدونم دات نت کی نصبش تموم میشه ا برم سراغ روند بعدی ممنون

  8. #8

    نقل قول: نصب سایلت .net framework 4 با استفاده از سی شارپ(نه برنامه های ساپ ساز با کد سی شارپ)

    همین روند رو نشون میده برای مشخص شدن اتمام نصب دستور رو این شکلی کن

    Process.Start("D:\\dotNetFx40_Full_x86_x64.exe", "/passive").WaitForExit();
    برنامه صبر میکنه تا Process کارش تموم بشه بعد به ادامه اجراش میرسه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: به دست آوردن ورژن نسخه نصب شده .net Framework
    نوشته شده توسط forodo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 19 اسفند 1392, 10:36 صبح
  2. استفاده از پرینت لیزری در برنامه های Foxpro تحت Dos
    نوشته شده توسط دلفی آی آر در بخش Foxpro
    پاسخ: 89
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1387, 07:47 صبح
  3. استفاده از پرینت لیزری در برنامه های Foxpro
    نوشته شده توسط BPROD_ASLANI در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 01 شهریور 1386, 00:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •