نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: راهنمایی در مورد چند دستور در زبان سی

  1. #1

    Question راهنمایی در مورد چند دستور در زبان سی

    با سلام لطفا بگید این دستورات دقیقا چکاری را انجام میدهند؟ دستورات: ftoa و itoa و strlen: توی دستور ftoa : ان عدد 1 وسط یعنی چی؟ و....



    ftoa(feshar,1,data1);
    itoa(zaraban,data2);
    size=strlen(data1);
    size2=strlen(data2);
    size=size+size2;
    size=size+21;
    itoa(size,size_data);
    feshar=feshar+0.7;
    zaraban=zaraban+8;






    سپاس

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی در مورد چند دستور در زبان سی

    خط اول یک عدد اعشاری float را تبدیل به رشته میکند
    خط دوم هم مانند خط بالاست فقط عدد صحیح را تبدیل به رشته میکند

    تابع strlen هم طول رشته را برمیگرداند یعنی طول رشته data1 , data2 را برمیگرداند

    دیگه فکر میکنم بقیه خطوط هم مشخص باشند

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی در مورد چند دستور در جاوا
    نوشته شده توسط arash.gh در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1390, 09:27 صبح
  2. سوال: راهنمایی در مورد تبدیل دستور sql به linq to sql
    نوشته شده توسط mahsa.n در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 شهریور 1389, 01:17 صبح
  3. سوال: راهنمایی در مورد چند یک برنامه در اسمبلی
    نوشته شده توسط mahmoodtaherinia در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 09 خرداد 1388, 23:35 عصر
  4. راهنمایی در مورد چند تا سوال
    نوشته شده توسط reza10203045 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 فروردین 1388, 00:40 صبح
  5. راهنمایی در مورد یک دستور SQL
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 مرداد 1384, 17:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •