نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: گوگل مپ خوشگل

  1. #1

    گوگل مپ خوشگل

    سلام
    نمونه کد هایی که توی w3school و سایت های دیگه دیدم بعد از کلیک روی نقطه مورد نظر یه پنجره سفید ساده باز میشه و یه متن ساده توشه
    ولی یه سری از سایت ها دیدم که خیلی قشنگه.... ابزارآلاتی چیزی داره برای کار کردن با google map؟؟؟؟
    مثلا اینا رو ببینین؛ توشون عکس داره و فونت هاش رنگیه... این عکس آخریه هم که برای هوا شناسیه خیلی خوبه

  2. #2

    نقل قول: گوگل مپ خوشگل

    از InfoWindow استفاده شده. میتونید به صورت html هرچی خواستید طراحی کنید و به عنوان محتوای infoWindow قرار بدید:


    var infowindow = new google.maps.InfoWindow({
    content: '<div class="info"> <!-- SOMETHING ... --> </div>'
    });

    marker.addListener('click', function() {
    infowindow.open(map, marker);
    });




    مستندات:
    https://developers.google.com/maps/d...pt/infowindows
    https://developers.google.com/maps/d...nce#InfoWindow

    سمپل:
    https://developers.google.com/maps/d...owindow-simple

  3. #3

    نقل قول: گوگل مپ خوشگل

    ممنونم؛ اگه بخوایم گوشه گرد باشه باید چی کنیم؟؟؟ توی کلاس info تگ div از خاصیت border-radius استفاده کنیم؟؟؟؟؟
    با دکمه ضربدرش نمیشه کاری کرد؟؟؟ مثلا دایره قرمز رنگ با فونت سفید bold بشه؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: گوگل مپ خوشگل

    نقل قول نوشته شده توسط milad_d993 مشاهده تاپیک
    ممنونم؛ اگه بخوایم گوشه گرد باشه باید چی کنیم؟؟؟ توی کلاس info تگ div از خاصیت border-radius استفاده کنیم؟؟؟؟؟
    با دکمه ضربدرش نمیشه کاری کرد؟؟؟ مثلا دایره قرمز رنگ با فونت سفید bold بشه؟؟؟
    این کادری که میتونید بهش تخصصی بدین رو استایلش رو خودتون بهش میدین هرچی خواستید بدین فرقی نداره اون فقط نمایش میده...

تاپیک های مشابه

  1. زمان اعجاب‌آور جست‌و‌جو در گوگل از کجا ناشی می‌شود؟
    نوشته شده توسط Best Programmer در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 07 اردیبهشت 1383, 03:55 صبح
  2. PageRank گوگل چگونه محاسبه می شود
    نوشته شده توسط Best Programmer در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 03 بهمن 1382, 01:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •