نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: چطوری میشه سطر جاری در DevExpress GridControl رو بدست آورد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mofid.m
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مازندران-تنکابن
    پست
    393

    چطوری میشه سطر جاری در DevExpress GridControl رو بدست آورد؟

    من دارم روی یه برنامه کار میکنم که میخوام سطر جاری رو در DevExpress Grid Control بدست بیارم و مقادیر توی سلول هاشو تو textbox بریزم.
    با دیتا گرید خود VS خیلی ساده میشه چنین کاری رو انجام داد.
    کسی با Grid Control کامپوننت های DevExpress کار کرده؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: چطوری میشه سطر جاری در DevExpress GridControl رو بدست آورد؟

    سلام
    private void gridView1_RowCellClick(object sender, DevExpress.XtraGrid.Views.Grid.RowCellClickEventAr  gs e)
    {
    txtbox.Text = gridView1.GetRowCellValue(gridView1.FocusedRowHand le , field1).ToString();
    txtbox2.text = gridView1.GetRowCellValue(gridView1.FocusedRowHand le , field2).ToString();
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mofid.m
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مازندران-تنکابن
    پست
    393

    نقل قول: چطوری میشه سطر جاری در DevExpress GridControl رو بدست آورد؟

    سلام
    ممنون از شما
    راستش اینو میدونم
    اما نمیاره
    یعنی تابع GetRowCellValue رو نداه

    عکس زیر رو ببینید

    problem.png

  4. #4

    نقل قول: چطوری میشه سطر جاری در DevExpress GridControl رو بدست آورد؟

    اسم کنترل grid که استفاده میکنی gridView3 هست نه grdJobs !

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چطوری میشه سطر جاری در DevExpress GridControl رو بدست آورد؟

    نقل قول نوشته شده توسط mehrdad_totti مشاهده تاپیک
    اسم کنترل grid که استفاده میکنی gridView3 هست نه grdJobs !
    این پست مربوط به سال 94 هست!
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: چطوری میشه سطر جاری در DevExpress GridControl رو بدست آورد؟

    درسته تایپیک قدیمیه نخواستم تایپیک جدید ایجاد بشه. برامنم متد
    GetRowCellValue وجود نداره!! دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: چطوری میشه سطر جاری در DevExpress GridControl رو بدست آورد؟

    برای استفاده از GetRowCellValue باید RowHandle اون ردیف رو هم داشته باشید و در واقع باید شماره ردیف و نام ستون رو تعیین کنید ولی راحترین کار استفاه از GetFocusedRowCellValue هستش که فقط کافیه نام ستون مورد نظر را بهش بدید.
    آخرین ویرایش به وسیله mmbguide : یک شنبه 26 اسفند 1397 در 22:33 عصر دلیل: اصلاح غلط املایی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: چطوری میشه سطر جاری در DevExpress GridControl رو بدست آورد؟

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    برای استفاده از GetRowCellValue باید RowHandle اون ردیف رو هم داشته باشید و در واقع باید شماره ردیف و نام ستون رو تعیین کنید ولی راحترین کار استفاه از GetFocusedRowCellValue هستش که فقط کافیه نام ستن مورد نپر را بهش بدید.
    خب مشکل اصلی اینه که هیچ متدی وجود نداره برا گرفتن سطر انتخاب شده یا کلیک شده. این متد هم وجود ندارهGetFocusedRowCellValue . من از نسخه 18.1 استفاده میکنم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: چطوری میشه سطر جاری در DevExpress GridControl رو بدست آورد؟

    من از نسخه 17 استفاده میکنم و این متد وجود داره. مطمئنید که متد وجود نداره؟ نکته پست #4 رو هم چک کنید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: چطوری میشه سطر جاری در DevExpress GridControl رو بدست آورد؟

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    من از نسخه 17 استفاده میکنم و این متد وجود داره. مطمئنید که متد وجود نداره؟ نکته پست #4 رو هم چک کنید
    دیگه در این حد نیستم

    اینجا متدهای مورد نظر رو شما میبینید؟
    1111.png

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: چطوری میشه سطر جاری در DevExpress GridControl رو بدست آورد؟

    دوست عزیز در GridControl نمیتونید به این متد دسترسی داشته باشید. هر شیء GridControl یک GridView به همراه داره که شما باید به متدهای GridView دسترسی پیدا کنید. همون مطلبی که در پست #4 گفته شده صحیح می باشد.
    یدا

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: چطوری میشه سطر جاری در DevExpress GridControl رو بدست آورد؟

    Untitled.png

    زمانی که یک GridControl به فرم اضافه میکنید این امکان وجود داره که Viewهای متفاوتی رو در یک GridControl نمایش بدید. پس باید ابتدا به خود View ارجاع داشته باشید و بعد بتونید از متدهای اون استفاده کنید. به تصویر بالا دقت کنید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: چطوری میشه سطر جاری در DevExpress GridControl رو بدست آورد؟

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    دوست عزیز در GridControl نمیتونید به این متد دسترسی داشته باشید. هر شیء GridControl یک GridView به همراه داره که شما باید به متدهای GridView دسترسی پیدا کنید.
    ممنون جمله رو اینجور بگید متوجه میشم. پست 4 یه مدل دیگه گفته. اولین باره با این کامپوننت کار میکنم و سبکشو نمیدونستم.


    مدبر بخش محترم لطفا عنوان تایپیکو بزارید حل شده. برا جستجوی بقیه کارو راحت کنه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطوری میشه مک آدرس کاربر رو با php بدست آورد؟
    نوشته شده توسط hamidhassas در بخش PHP
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 15 خرداد 1393, 16:54 عصر
  2. چطوری میشه نام فیلد کلید یه Table را بدست آورد؟
    نوشته شده توسط حسین شهریاری در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 15 مهر 1391, 07:17 صبح
  3. سوال: چطوری میشه دیتا گرید رو از حالت انتخاب در آورد؟
    نوشته شده توسط neda_dela در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 02 بهمن 1388, 23:03 عصر
  4. چطوری میشه خروجی Html یک گرید ویو رو بدست آورد
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 تیر 1387, 12:54 عصر
  5. چطور میشه آدرس فولدرهای ویندوز مثل System32 را بدست آورد؟
    نوشته شده توسط MSK در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 مرداد 1383, 12:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •