نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: جابجایی رشته

  1. #1

    جابجایی رشته

    سلام دوستان. من دنبال یه تابع میگردم که رشته 12%45*78541@789$56 را تبدیل کنه به 56$789@78541*45%12 . ممنون میشم کمکم کنید. خیلی هنگ کردم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: جابجایی رشته

    تابع reverse کلاس string استفاده کن

    string str="12%45*78541@789$56";
    str=str.Revers();
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 05 آبان 1394 در 23:04 عصر

  3. #3

    نقل قول: جابجایی رشته

    دوست گلم ممنون اما من نمیخوام رشته م برعکس بشه. میخوام رشته از محل کاراکترهای خاص تفکیک بشه و بعد از آخر به اول چیده بشه. خیلی تلاش کردم اما نشد. ممنون میشم اساتید وقت بذارن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: جابجایی رشته

    خوب اینم با یه حلقه کاملا راحته منتها شما بگین مبنای جدا سازی چی باید باشه؟

  5. #5

    نقل قول: جابجایی رشته

     string mystr = "12%45*78541@789$56";
    string str = "%*@$";

    foreach (char c in str)
    {
    int i = 0;
    while ((i = mystr.IndexOf(c, i)) != -1)
    {
    // Print out the substring.
    textBox1.Text += (mystr.Substring(i))+"-";
    textBox2.Text += mystr.IndexOf(mystr.Substring(i), i) + "-";
    // Increment the index.
    i++;
    }
    }


    محل رشته های غیر مجاز معلوم میشه تو text2 حالا میتونی رشته ها رو برداری و برعکسش کنی

  6. #6

    نقل قول: جابجایی رشته

    جداسازی مبنای خاصی نداره دوستم. ممنون که کد نوشتین اما من خنگ بازم نتونستم با وجود مشخص کردن اندیس کاراکترهای خاصُ به خروجی مناسب برسم. ممنون میشم کد کامل بذارید

  7. #7

    نقل قول: جابجایی رشته

    دوست من ببین اندیس هارو میدونی الان درسته؟
    مثلا فرض کنیم اندیس اولین کاراکتر غیر مجاز تو 4 هست.
    حالا تو میتونی به صورت زیر به رشته وسط این کاراکتر غیرمجاز دست یابی.
    اگر اسم رشته اصلی mystr باشه

    mystr.Substring(0, 4);

    که صفر نقطه شروع و 4 تعداد کاراکتری که میخوای خوانده شه.
    الان میخوای رشته سوم رو بخونی یعنی میشه اندیس کاراکتر غیر مجاز سوم ،نقطه شروع و نقطه پایان ،(اندیس کاراکتر غیر مجاز چهارم - اندیس کاراکتر غیر مجاز سوم(که میشه طول رشته)).
    الان رشته هارو داری هر کاری میخوای باهاش بکن .مثلا برعکسش کن .که سرچ کنی معکوس کردن رشته میاره واست
    موفق باشی

  8. #8

    نقل قول: جابجایی رشته

    سلام
    به این صورت ، یک بار اعداد رو در یک آرایه ذخیره میکنی و یک بار جدا کننده ها رو ، بعد آرایه ها رو Reverse میکنی و نهایتا نتیجه رو در یک رشته قرار میدی (مثل متدی که نوشتم)

    public String ReverseString(string input)
    {
    string output = string.Empty;

    string[] numbers = Regex.Split(input, @"\D+");
    string[] seprators = Regex.Split(input, @"\d+");

    seprators = seprators.Where(x => !string.IsNullOrEmpty(x)).ToArray();

    Array.Reverse(numbers);
    Array.Reverse(seprators);

    for (int i = 0; i < numbers.Count(); i++)
    {
    output += (i < seprators.Length) ? numbers[i] + seprators[i] : numbers[i];
    }

    return output;
    }


    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  9. #9

    نقل قول: جابجایی رشته

    سلام جناب آشتیانی و سایر دوستان. ممنون بابت جواب ها
    جناب آشتیانی رشته من الزاما عددی نیست و ممکنه کلمات فارسی و انگلیسی و یا ترکیبی از اونا باشه که با یه الگوی نامرتب کنار هم نشستن و جای کاراکترهای خاص هم اصلا مشخص نیست. توراخدا کمک

  10. #10

    نقل قول: جابجایی رشته

    سلام
    چرا هیچی مشخص نیست پس؟ بالاخره یه قاعده‌ای باید داشته باشه ، کاراکترهای جداکننده مشخص هستن آیا؟ یعنی چه کاراکتر هایی بعنوان جداکننده عبارت ها استفاده میشوند
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: جابجایی رشته

    نقل قول نوشته شده توسط محمد آشتیانی مشاهده تاپیک
    سلامچرا هیچی مشخص نیست پس؟ بالاخره یه قاعده‌ای باید داشته باشه ، کاراکترهای جداکننده مشخص هستن آیا؟ یعنی چه کاراکتر هایی بعنوان جداکننده عبارت ها استفاده میشوند
    همین دیگه منم پرسیدم میگن مبنا نداره ایشون هنوز سوالشون مشخص نیس ظاهرن البته مشخصه ظاهرن نمیتونن سوال و تحلیل کنن

  12. #12

    نقل قول: جابجایی رشته

    کاراکترهای جداکننده هر کاراکتر خاصی میتونه باشه. طول رشته ها مشخص نیست و عبارت های بین کاراکترها هم مشخص نیست. راستش من دارم روی فیلد شرح کالا توی همکاران سیستم یه سرچ خاص مینویسم. کاربر کاراکترهای خاص وارد کرده و بعضی عبارت هابرعکس شده. حالا من میخوام همه اونها را به حالت درستشون تبدیل کنم

  13. #13

    نقل قول: جابجایی رشته

    کاراکترهای جداکننده همه کاراکترهای خاص مثه !@#$%^&*()_- میتونه باشه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: جابجایی رشته

    نقل قول نوشته شده توسط code_project مشاهده تاپیک
    کاراکترهای جداکننده همه کاراکترهای خاص مثه !@#$%^&*()_- میتونه باشه
    خوب اینارو بریز تو یه لیست بعدشم فکر نکنم دیگه متد Split کلاس رشته جواب بده ولی الان از یه حلقه استفاده کن هر وقت کارکاتر تو لیست کاراکتر های خاص بود از اخرین جستحو تا جدید رو بردار

  15. #15

    نقل قول: جابجایی رشته

    سلام
    متد بالا رو به اینصورت تغییر بدید

    public String ReverseString(string input)
    {
    string output = string.Empty;

    string[] expressions = Regex.Split(input, @"[!@#$%^&*()\-_]");
    string[] seprators = Regex.Split(input, @"[^\.!@#$%^&*()\-_\s]");

    seprators = seprators.Where(x => !string.IsNullOrEmpty(x)).ToArray();

    Array.Reverse(expressions);
    Array.Reverse(seprators);

    for (int i = 0; i < expressions.Count(); i++)
    {
    output += (i < seprators.Length) ? expressions[i] + seprators[i] : expressions[i];
    }

    return output;
    }


    استفادش هم به اینصورت میشه ، فرض کن رشته ورودی در textbox1 هست و خروجی رو در textbox2 نمایش میدی
    textBox2.Text = ReverseString(textBox1.Text);



    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  16. #16

    نقل قول: جابجایی رشته

    عالی بود آقای آشتیانی . ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جابجایی کاراکتر در رشته
    نوشته شده توسط hidden68 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 03 تیر 1393, 09:01 صبح
  2. جابجایی رشته در اسمبلی
    نوشته شده توسط ansaralghaem در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 خرداد 1391, 18:44 عصر
  3. سوال: مشکل جابجایی در رشته های فارسی و انگلیسی درهم
    نوشته شده توسط behnam263 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1390, 20:37 عصر
  4. سوال: جابجایی در رشته
    نوشته شده توسط sinaprog در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 19:24 عصر
  5. رشته ها
    نوشته شده توسط سجاد در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اردیبهشت 1382, 11:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •