نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: form validation

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    یزد
    پست
    210

    form validation

    سلام , در قسمت form validation اگه برای set_rules مقدار required تنظیم نکنیم کار نمی کنه , مثلا valid_email بذاریم ولی required نباشه ایمیل رو چک نمی کنه و مقدار true بر می گردونه باید چه طوری این مشکل رو حل کنم .

  2. #2

    نقل قول: form validation

    required به معنی isset هست یعنی عملکردش اینه . خوب اگر فیلدی برای ایمیل نباشد یا در اصل

    !isset($_POST['email'])


    چیو بسنجه؟

    required با trim فرق داره.

    با این حال اگر نیاز دارید :

    if(isset($_POST['email']) && trim($this->input->post('email'))){
    $this -> form_validation -> set_rules('email', 'ایمیل', 'required|valid_email');
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Error دادن هنگام استفاده از Form Validator
    نوشته شده توسط Alireza.imani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 تیر 1393, 18:50 عصر
  2. form validation
    نوشته شده توسط mhd.ghavam در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مهر 1390, 13:05 عصر
  3. مبتدی: form validation
    نوشته شده توسط IceBoomBoom در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 10 تیر 1390, 11:58 صبح
  4. راهنمایی برای ساخت کلاس برای Form Validation
    نوشته شده توسط sargardoon در بخش PHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 09 فروردین 1390, 02:26 صبح
  5. تو ضیح form validation در php
    نوشته شده توسط فرشته صحرا در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 01 اردیبهشت 1386, 10:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •