نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه ایجاد زیرمنو با Repeater در Asp

  1. #1

    نحوه ایجاد زیرمنو با Repeater در Asp

    سلام
    من یه سایت کامل نوشتم که همه چیز رو از دیتابیس میخونه و حالا میخوام برای منو ها زیرمنو بذارم
    Table مربوط به منو توی دیتابیس 7 تا سطر داره :
    Mnu_Title = نام منو
    Mnu_Link = آدرس منو
    Mnu_PosID = کد محل قرارگیری منو
    Mnu_PID = کد پدر (جهت دسترسی در پنل مدیر یا منشی)
    Mnu_Order = ترتیب منو
    حالا من توی فایل Main.aspx داخل div مربوط به منو کد زیر رو نوشتم :
    <ul>
    <asp:repeater ID="Repeater1" runat ="server" >
    <ItemTemplate>
    <li>
    <"a href='<%# Eval ("Mnu_Link) %) '>
    <%# Eval ("Mnu_Title )
    <a\>
    <li\>
    <ItemTemplate\>
    <asp:repeater \>
    <ul\>
    حالا داخل فایل Main.aspx.cs یک public void تعریف کردم و داخلش دستور select رو نوشتم و به دیتابیس اتصال دادم. دستور select رو هم به صورت زیر نوشتم :
    select * from tbl_menu where mnu_posid=1 order by mnu_order asc
    و تا اینجای کار درسته و هیچ مشکلی نداره اما مشکل اصلیم اینجاس که نمیتونم به منو ها زیرمنو بدم. برای زیر منو قاعدتا باید یک ul داخل Li باز کنم و دوباره داخلش با Li زیرمنو هارو بذارم اما نمیدونم چه دستوری باید بنویسم.
    من کد زیر رو تست کردم اما وقتی خروجی گرفتم متوجه شدم زیر منو به همه منو ها اضافه شده:
    <ul>
    <asp:repeater ID="Repeater1" runat ="server" >
    <ItemTemplate>
    <li>
    <"a href='<%# Eval ("Mnu_Link) %) '>
    <%# Eval ("Mnu_Title )
    <a\>
    <ul>
    <asp:repeater ID="Repeater2" runat ="server" >
    <ItemTemplate>
    <li>
    <"a href='<%# Eval ("Mnu_Link) %) '>
    <%# Eval ("Mnu_Title )
    <a\>
    <li\>
    <ItemTemplate\>
    <asp:repeater \>
    <ul\>
    <li\>
    <ItemTemplate\>
    <asp:repeater \>
    <ul\>

    لطفا راهنمایی کنیدبگید چچجوری زیر منو بذارم و چه کدی بنویسم واقعا گیج شدم.
    شرمنده اگه کد هارو نا مرتب گذاشتم و بد نوشتم چون با گوشی تاپیک زدم بهتر از این نشد بنویسم. همین هم به سختی نوشتم
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله moonfa1392 : جمعه 15 آبان 1394 در 07:27 صبح دلیل: اشتباه تایپی

  2. #2

    نقل قول: نحوه ایجاد زیرمنو با Repeater در Asp

    واقعا هیچکس نیست راهنمایی کنه؟
    وقتی نتونم مشکلمو تو جامعه برنامه نویس حل کنم ینی هیچ جا نمیتونم دیگه

  3. #3

    نقل قول: نحوه ایجاد زیرمنو با Repeater در Asp

    نقل قول نوشته شده توسط moonfa1392 مشاهده تاپیک
    واقعا هیچکس نیست راهنمایی کنه؟
    وقتی نتونم مشکلمو تو جامعه برنامه نویس حل کنم ینی هیچ جا نمیتونم دیگه
    سلام دوست عزیز

    پیشنهاد می کنم سوالاتون رو تو بخش "برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework" زیر گروه "asp.net" مطرح کنید .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ایجاد و نمایش MessageBox در Asp.net Ajax
    نوشته شده توسط farzadsmc در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 خرداد 1392, 09:58 صبح
  2. نحوه ی ایجاد جداول بانک اطلاعاتی در ASP
    نوشته شده توسط pisha70 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 28 اردیبهشت 1392, 19:27 عصر
  3. نحوه ایجاد گالری عکس با ASP.NET
    نوشته شده توسط kamran_dev در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 27 شهریور 1391, 20:20 عصر
  4. نحوه ایجاد فرمهای Modal در ASP.NET 2.0
    نوشته شده توسط habedijoo در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1391, 13:38 عصر
  5. سوال: نحوه ایجاد خروجی html در asp.net
    نوشته شده توسط mahallat در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 اردیبهشت 1388, 17:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •