نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Replace Database

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdidanesh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جایی زیر سقف آسمون
    پست
    143

    Replace Database

    با سلام
    می خوام بعد از اینکه اپم رو انتشار دادم بانک اطلاعات اون را چند وقت یکی آپدیت کنم یا به عبارتی کلا دیتابیس جدید با قبلیه جایگزین بشه
    روشی برای اینکار می خوام کسی میدونه؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehdidanesh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جایی زیر سقف آسمون
    پست
    143

    نقل قول: Replace Database

    تاپیک این همه بازدید داشته یعنی کسی نیست جواب بده!!!!؟؟

  3. #3

    نقل قول: Replace Database

    اگر شما تو اپ از طریق SQLiteOpenHelper با بانک اطلاعاتی ارتباط برقرار کردید یک مقدار داریم به نام DATABASE_VERSION که نسخه دیتابیس رو مشخص می‌کنه.
    وقتی که در دیتابیس تیبلی اضافه یا کم یا تغییرات در دیتابیس ایجاد می‌کنید، شما می‌تونید مقدار DATABASE_VERSION رو اضافه کنید (مثلا از نسخه ۱ به نسخه ۲ تغییر بدید)
    هروقت این مقدار تغییر کنه (تغییرش فقط می‌تونه اضافه کردن نسخه باشه) به صوورت اتوماتیک متد onUpgrade اجرا میشه.
    وظیفه onUpgrade هم اینه که دیتابیس فعلی رو از بین ببره، و دیتابیس با مشخصات جدید رو جایگزین کنه.
    حتما این نکته پیش میاد که پس دیتاهای کاربر چی میشه؟ که نکته سخت ماجرا همینجاست. شما باید این دیتاهارو موقع اجرای onUpgrade بخونید و در جدول جدید کپی کنید!
    همین :)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehdidanesh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    یه جایی زیر سقف آسمون
    پست
    143

    نقل قول: Replace Database

    یعنی ما در apk می تونیم دسترسی به asset داشته باشیم؟!
    توجه داشته باشید که من می خواهم کلا دیتابیس رو بردارم و یک دیتابیس دیگر بذارم!
    اگه کد مربوطشم دارید بذارید.
    ممنون از لطفتون

  5. #5

    نقل قول: Replace Database

    نقل قول نوشته شده توسط mehdidanesh مشاهده تاپیک
    یعنی ما در apk می تونیم دسترسی به asset داشته باشیم؟!
    توجه داشته باشید که من می خواهم کلا دیتابیس رو بردارم و یک دیتابیس دیگر بذارم!
    اگه کد مربوطشم دارید بذارید.
    ممنون از لطفتون
    آره دیگه دسترسی داریم. assets تو خود پکیج برنامه‌ست. وقتی نسخه دیتابیس رو اضافه می‌کنید خودش خودکار تشخیص میده و نسخه جدید رو از assets‌ میگیره و جایگزین دیتابیس تو گوشی کاربر میکنه.
    اگر شما نگرانی بابت دیتای کاربر ندارید که مشکلی نیست. DATABASE_VERSION رو یه شماره اضافه کن و فایل دیتابیس رو جایگزین قبلی کن.
    البته اینم بگم این یه تیکه کد به تنهایی فایده نداره شما باید کار با SQLiteOpenHelper رو بلد باشی. اینم کد:


     public class NoteDbOpenHelper extends SQLiteOpenHelper {

    public static final String DATABASE_NAME = "database.db";
    private static final int DATABASE_VERSION = 1;

    public static final String TABLE_NOTE = "note";
    public static final String NOTE_ID = "id";
    public static final String NOTE_TITLE = "title";
    public static final String NOTE_TEXT = "text";
    public static final String NOTE_DATE = "date";

    private static final String TABLE_CREATE =
    "CREATE TABLE " + TABLE_NOTE + " (" +
    NOTE_ID + " INTEGER PRIMARY KEY AUTOINCREMENT, " +
    NOTE_TITLE + " VARCHAR, " +
    NOTE_TEXT + " TEXT, " +
    NOTE_DATE + " TEXT " +
    ")";

    public NoteDbOpenHelper(Context context) {
    super(context, DATABASE_NAME, null, DATABASE_VERSION);
    }


    @Override
    public void onCreate(SQLiteDatabase db) {
    db.execSQL(TABLE_CREATE);
    }

    @Override
    public void onUpgrade(SQLiteDatabase db, int oldVersion, int newVersion) {
    db.execSQL("DROP TABLE IF EXISTS" + TABLE_NOTE);
    onCreate(db);
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله aliireza : چهارشنبه 20 آبان 1394 در 20:44 عصر

  6. #6

    نقل قول: Replace Database

    سلام دوستان منم همین مشکل رو دارم دقیقا میخوام دیتابیس جدیدم از طرق سرور جایگزین دیتابیس قبلی بشه دیتابیس منم تو پوشه asset هست چطوری باید اینکار رو انجام بدم. مثلا یه دکمه هم قرار بدم و بعد از فشردن رو این دکمه آپدیت انجام بشه

تاپیک های مشابه

  1. error in Restore database with replace
    نوشته شده توسط Naghibi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1389, 17:25 عصر
  2. asp-database-send email
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 تیر 1386, 21:26 عصر
  3. مسیر database
    نوشته شده توسط ario در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 03 خرداد 1382, 09:05 صبح
  4. database (sql) and progress bar؟
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 فروردین 1382, 19:19 عصر
  5. Search and Replace
    نوشته شده توسط رحمانیان در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 فروردین 1382, 21:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •