نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: 2 سوال: تابع بازگشتی در متلب و تکه تکه کردن تصویر به اشیا درونی

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار haniyeh.ghassami
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    پست
    46

    Lightbulb 2 سوال: تابع بازگشتی در متلب و تکه تکه کردن تصویر به اشیا درونی

    سلام
    من دو سوال داشتم:
    1 - من یه تصویر باینری دارم که میخوام اونو ابجکت ابجکت کنم. مثلا حرف چ را در نظر بگیرید. می خوام به دو قسمت تقسیم بشه ( جداسازی براساس اتصال پیکسل ها باشه) که میشه حرف ح و سه نقطه ها که هر یک در یک cell array جا بگیره که بعد از پردازش دوباره به حالت اول برگردونمش

    2 - همان تصویر بالا در نظر بگیرید. (حرف چ) می خواهم نقطه مرکز بر اساس قوانین که داشتم را پیدا کند ( این تابع را نوشتم=FindCenter) حال خط عمود میکشیم تا از نقطه مرکزمان عبور کند. پس تصویر به دوقسمت تقسیم میشه. حال در هر قسمت دوباره تایع بالا را صدا میزنیم تا مرکز های جدید را در مختصات های جدید پیدا کند. پس از یافتن مرکز های جدید( دوتا مرکز ) حال خط افقی میکشیم و تصویر های ما هر کدام دوقسمت تقسیم میشه. و.باره در مختصات های جدید مرکز را پیدا میکنیم و خط افقی می کشیم و ... تا جایی که کار معین کند این پروسه پیش میرود. طبق شکل زیر
    ftPSh.jpg
    این تابع بازگشتی است . اما چگونه باید در متلب تعریف شود؟

  2. #2

    نقل قول: 2 سوال: تابع بازگشتی در متلب و تکه تکه کردن تصویر به اشیا درونی

    سلام
    راه حل پیشنهادی شما چیه؟ یه تکه کد یه چیزی
    واسه سوال اول می تونید از bwconncomp استفاده کنید
    واسه سوال دوم هم مثلا مثل زیر می تونید عمل کنید:

    function split_img(img , DIRECTION)
    [row , col] = find_center(img);
    if row <= 1 || col <= 1
    return;
    end
    switch DIRECTION
    case 'Horizontal'
    left_img = img(:, 1:col);
    right_img = img(:, col+1:end);
    split_img(left_img, 'Vertical');
    split_img(right_img, 'Vertical');
    case 'Vertical'
    top_img = img(1:row, :);
    bottom_img = img(row+1:end, :);
    split_img(top_img, 'Horizontal');
    split_img(bottom_img, 'Horizontal');
    otherwise
    error('Error: DIRECTION should be Horizontal or Vertical.');
    end
    end

تاپیک های مشابه

  1. سوال درباره تابع بازگشتی
    نوشته شده توسط tooka123 در بخش CodeIgniter
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 21 آذر 1393, 12:09 عصر
  2. سوال نمودار درختی تابع بازگشتی(کنکوری)
    نوشته شده توسط babakgm در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 15 آذر 1387, 10:32 صبح
  3. چجوری متنهای طولانی تکه تکه بشن؟(فوری)
    نوشته شده توسط nokhod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 17 دی 1384, 07:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •