نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خواندن اطلاعات از دو جدول در دیتابیس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار merfi1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    سن
    34
    پست
    60

    خواندن اطلاعات از دو جدول در دیتابیس

    سلام من دو تا جدول دارم تو دیتا بیسم
    یه جدول اسم استان ها
    جدول دوم اسم شهر ها
    یه اسپینر گذاشتم اطلاعات استانها داخلش میاد
    حالا میخوام به انتخاب هر استان از اسپینر
    تولیست ویو شهرهای مربوط به اون استان بیاد باید چیکار کنم لطفا کمکم کنید
    لطفا با کد توضیح بدید.مرسی
    فوریه لطفا.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار merfi1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    سن
    34
    پست
    60

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دو جدول در دیتابیس

    بچه ها لطفا کمک کنید که موندم تو این پروژه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار NeoFighT
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    teh
    پست
    295

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دو جدول در دیتابیس

    سلام ،دقیقا کجاش مشکل داری؟
    رو Spinner استان ها یک setOnItemSelectedListener ست کن و هر استانی که انتخاب شد میتونی id ایشو بگیری و تو جدول دوم query بزنی شهر های این استان رو بگیری و داخل Spinner دوم ست کنی دیگه ، به همین سادگی :)

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار merfi1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    سن
    34
    پست
    60

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دو جدول در دیتابیس

    من شهرم تو لیست ویو نشونشون میدم حالا یه دستور میخوام که اگه از تو اس\ینر انتخاب شدن لیست ویوم ابدیت بشه وفقط شهر های مربوط به اون استان باشن کدشو نمیدونم چطوری بنویسم

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار merfi1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    سن
    34
    پست
    60

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دو جدول در دیتابیس

    کجایین عزیزان کسی نمیتونه کمک کنه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار NeoFighT
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    teh
    پست
    295

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دو جدول در دیتابیس

    یه توضیحی دادم دیگه ،
    خوندینش؟؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار merfi1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    سن
    34
    پست
    60

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دو جدول در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط NeoFighT مشاهده تاپیک
    یه توضیحی دادم دیگه ،
    خوندینش؟؟
    اره خوندم ولی نفهمیدم کد یا مثالی میتونی بزنی؟

  8. #8

    نقل قول: خواندن اطلاعات از دو جدول در دیتابیس

    سلام
    توضیحی که NeoFighT داد کاملا درسته و باید همونجوری عمل کنی.
    با استفاده از اون Listener شما id مربوط به استان رو به دست میارید. بعدشم در query که میخواین شهرستان ها رو به دست بیارین استفاده میکنین.
    حالا اینکه میخواین کجا نمایششون بدین دیگه فرقی نمیکنه. اگه تو ListView هم باشه با اجرا شدن query و صدا زدن متد
     your_adapter_name.notifyDataSetChanged(); 

    ListView آپدیت میشه.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در خواندن اطلاعات از دو جدول
    نوشته شده توسط vbkaar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1391, 09:11 صبح
  2. خواندن اطلاعات از یه جدول تو اکسس
    نوشته شده توسط Andy در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 23 آبان 1391, 14:42 عصر
  3. خواندن اطلاعات دیتاگرید و ذخیره در دیتابیس
    نوشته شده توسط generic در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 17 دی 1390, 19:12 عصر
  4. خواندن اطلاعات از چند جدول
    نوشته شده توسط esmahdi در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آبان 1390, 11:30 صبح
  5. ساخت marque و خواندن اطلاعات آن از جدول در اكسس
    نوشته شده توسط sara_mp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 06 اردیبهشت 1390, 11:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •