نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دانلود نشدن صفحات وب با WebClient

  1. #1

    دانلود نشدن صفحات وب با WebClient

    با سلام

    بنده با استفاده از کلاس WebClient صفحات وب رو دانلود کرده و با کلاس HtmlNode اطلاعاتی که لازم دارم رو دریافت میکنم.

    روی لوکال هاست همه چیز درست کار میکنه و حتی صفحاتی که فیـــــلتر شده اند رو میشه با راه اندازی سایفون دانلود کرد.

    مشکل اینجا که وقتی برنامه رو روی هاست قرار دادم فقط صفحاتی که فیـــــلتر نشده اند رو دانلود میکنه و صفحات فیـــــلتر شده دانلود نمی شوند.

    برای حل این مشکل باید چیکار کنم؟

    لازم به ذکره که هاست بنده اشتراکی هست و دسترسی ها هم محدوده. همچنین سایت بنده با پروتکل ssl اجرا میشه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Roia_del
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    178

    نقل قول: دانلود نشدن صفحات وب با WebClient

    هاست شما ایرانیه یا خارجی. اگه ایرانی باشه صفحات فیلتر شده رو نمیتونی بارگذاری کنی ، چون به هرحال از فیلترینگ مخابرات رد میشه.

  3. #3

    نقل قول: دانلود نشدن صفحات وب با WebClient

    هاست توی ایران هست.

    هیچ راهی نداره؟ نمیشه یک پروکسی براش تعریف کرد؟

  4. #4

    نقل قول: دانلود نشدن صفحات وب با WebClient

    این کد بعد از ساخت webclient زیاد کن باعث میشه سایت مقصد خیال کنه تو داری با فایرفاکس سایت باز می کنی
    client.Headers.Add("user-agent","Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.2; .NET CLR 1.0.3705;)");

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره نشدن صفحات روی سیستم کاربر
    نوشته شده توسط babak869 در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 04 فروردین 1386, 15:33 عصر
  2. کش نشدن صفحات HTML
    نوشته شده توسط kashkiva در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 دی 1385, 17:45 عصر
  3. اجرا نشدن صفحات در IE
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1383, 09:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •