نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: auto_now_add=True ؟؟؟

  1. #1

    auto_now_add=True ؟؟؟

    سلام ...

    توي django توي models.py و توي بعضي از فيلدها
    auto_now_add=True دقيقا كارش چيه؟(منظور از اتوماتيك بودنش چيه)

  2. #2

    نقل قول: auto_now_add=True ؟؟؟

    مثلا اگر توی فیلد DateField بیایم و auto_now_add=True رو استفاده کنیم، به این صورت:
    from django.db import models

    class User(models.Model):
    name = models.CharField(max_length=100)
    join_date = models.DateField(auto_now_add=True)

    def __str__(self):
    return self.name


    توی کد بالا با اضافه کردن رکورد جدید، به صورت اتوماتیک فیلد join_date رو تاریخ فعلی قرار میده.
    در این حالت حتی اگر شما توی رکورد جدید join_date رو معین کرده باشید مقداری که شما معین کردید رو در نظر نمی‌گیره و به جاش توی فیلد join_date تاریخ فعلی رو قرار میده.

    مثلا تو کد زیر من برای کاربر masoud فیلد join_date رو مقداردهی کردم که درنظر گرفته نشده و به جای اون تاریخ امروز رو قرار داده.
    و برای کاربر iman فیلد رو مقداری ندادم که بازم برای فیلد join_date تاریخ امروز رو قرار داده.
    >>> u1 = User.objects.create(name='masoud', join_date=datetime.date(2011, 3, 11))
    >>> u1.join_date
    datetime.date(2015, 11, 11)
    >>> u2 = User.objects.create(name='iman')
    >>> u2.join_date
    datetime.date(2015, 11, 11)

تاپیک های مشابه

  1. درباره BatchMove ........؟؟؟
    نوشته شده توسط behrooz در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 دی 1382, 14:40 عصر
  2. لرزاندن فرم .....؟؟؟!!
    نوشته شده توسط Andy در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 13 مهر 1382, 08:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •