نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تفاوت اندروید استودیو و اکلیپس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار H120:D
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    محل چیه؟D:
    پست
    49

    تفاوت اندروید استودیو و اکلیپس

    سلام ؛
    من از کدِ زیر برای سایز دهی توویِ اکلیپس استفاده کردم و مشکلی نداشتم ولی وقتی برنامم رو بردم توویِ اندروید استودیو همه چی بهم خورد !!!



    private int dp2px(int dp) {
    return (int) TypedValue.applyDimension(TypedValue.COMPLEX_UNIT_ DIP, dp,
    getResources().getDisplayMetrics());
    }

    //و به روش زیر ازش استفاده کردم



    openItem.setWidth(dp2px(50));

  2. #2

    نقل قول: تفاوت اندروید استودیو و اکلیپس

    خوب یعنی چی به هم ریخت؟ کدی که نوشتی dp رو به px تبدیل میکنه. در کل کار اشتباهی هستش برای سایز دهی ولی در کل ربطی نداره

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار H120:D
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    محل چیه؟D:
    پست
    49

    نقل قول: تفاوت اندروید استودیو و اکلیپس

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    خوب یعنی چی به هم ریخت؟ کدی که نوشتی dp رو به px تبدیل میکنه. در کل کار اشتباهی هستش برای سایز دهی ولی در کل ربطی نداره

    یعنی تویِ سایز دهی مشکل دارن توویِ اکلیپس 90 درست بود ولی توویِ اندروید استودیو یکیش همین 50 بود و بقیه 35 !!

    حالا اون قابل حله ولی اینُ ببینید توویِ اکلیپس نوشتم :

    Screenshot_2015-11-12-09-38-30.png

    حالا همین کُدُ بردم توو اکلیپس اینجوری شد یعنی آیتم هایِ لیست اندازشون دو برابر شد !!! و توویِ اون قسمت اضافه هم جزء اون آیتمِ !!!!

    Screenshot_2015-11-12-09-52-06.png
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: تفاوت اندروید استودیو و اکلیپس

    اگه روی امولاتورهایی با رزولوشن های متفاوت تست کرده باشی اینجوری خواهد شد مگر اینکه روی امولاتور با رزولوشن یکسان تست کرده باشی.

  5. #5

    نقل قول: تفاوت اندروید استودیو و اکلیپس

    سلام دوستان عزیز
    یه سواله که برام پیش اومده.
    eclips و anddroid studio خیلی باهم فرق دارن؟
    برای شروع برنامه نویسی اندروید کدوم یک از اینا بهترن.
    ممنون

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار H120:D
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    محل چیه؟D:
    پست
    49

    نقل قول: تفاوت اندروید استودیو و اکلیپس

    نقل قول نوشته شده توسط msroid مشاهده تاپیک
    اگه روی امولاتورهایی با رزولوشن های متفاوت تست کرده باشی اینجوری خواهد شد مگر اینکه روی امولاتور با رزولوشن یکسان تست کرده باشی.
    نه رویِ موبایل خودم تست کردم ! هر دو نسخه رو همزمان نصب دارم این طوری هستن !
    حالا مگه رزولوشن فرق داشته باشه بهم میریزه ؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار H120:D
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    محل چیه؟D:
    پست
    49

    نقل قول: تفاوت اندروید استودیو و اکلیپس

    نقل قول نوشته شده توسط olampiad مشاهده تاپیک
    سلام دوستان عزیز
    یه سواله که برام پیش اومده.
    eclips و anddroid studio خیلی باهم فرق دارن؟
    برای شروع برنامه نویسی اندروید کدوم یک از اینا بهترن.
    ممنون

    راستش من تازه اومدم اندروید استودیو و یکم طول میکشه بهش عادت کنم از نظر من که اکلیپس روون ترُ راحت تر بوود که نظر من بر عکس بقیس : D

    شما از اندروید استودیو شروع کن .

تاپیک های مشابه

  1. خواندن فایل متنی txt در اندروید(اکلیپس)
    نوشته شده توسط nargesjooon در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 22 آبان 1394, 17:22 عصر
  2. آموزش: آموزش های ویدیوئی کار با پایگاه داده در ویژوال استودیو
    نوشته شده توسط alimanam در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 41
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1391, 12:35 عصر
  3. تفاوت های ویژوال استودیو 2010 و 2008
    نوشته شده توسط conter در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 29 بهمن 1389, 17:46 عصر
  4. دانلود اکلیپس برای اندروید (نسخه ۳۲ بیتی)
    نوشته شده توسط hesamy2004 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 بهمن 1389, 16:01 عصر
  5. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 04:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •