نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: ارور در ارتباط با cassandra

  1. #1

    ارور در ارتباط با cassandra

    سلام من میخوام با دستور cqlsh به cassandra متصل بشم ولی این ارور رو میده:


    Connection error: ('Unable to connect to any servers', {'127.0.0.1': error(10061, "Tried connecting to [('127.0.0.1', 9042)]. Last error: No connection could be made because the target machine actively refused it")})


    کسی میدونه مشکل چیه؟

  2. #2

    نقل قول: ارور در ارتباط با cassandra

    نقل قول نوشته شده توسط kiani2012 مشاهده تاپیک
    سلام من میخوام با دستور cqlsh به cassandra متصل بشم ولی این ارور رو میده:


    Connection error: ('Unable to connect to any servers', {'127.0.0.1': error(10061, "Tried connecting to [('127.0.0.1', 9042)]. Last error: No connection could be made because the target machine actively refused it")})


    کسی میدونه مشکل چیه؟
    سرور کاساندرا رو راه اندازی کردید؟

    با دستور زیر(سیستم عامل لینوکس):

    ./cassandra -f
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  3. #3

    نقل قول: ارور در ارتباط با cassandra

    نقل قول نوشته شده توسط Lsass.CRC32 مشاهده تاپیک
    سرور کاساندرا رو راه اندازی کردید؟

    با دستور زیر(سیستم عامل لینوکس):

    ./cassandra -f

    سلام این ارور رو میده :
    Could not find or load main class org.apache.cassandra.service.CassandraDaemon

  4. #4

    نقل قول: ارور در ارتباط با cassandra

    نقل قول نوشته شده توسط kiani2012 مشاهده تاپیک
    سلام این ارور رو میده :
    Could not find or load main class org.apache.cassandra.service.CassandraDaemon
    بسته دودویی کاسانرا را دانلود کردید یا کد منبع آن؟
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  5. #5

    نقل قول: ارور در ارتباط با cassandra

    نقل قول نوشته شده توسط Lsass.CRC32 مشاهده تاپیک
    بسته دودویی کاسانرا را دانلود کردید یا کد منبع آن؟

    دودویی
    thrift را هم نصب کردم

  6. #6

    نقل قول: ارور در ارتباط با cassandra

    نقل قول نوشته شده توسط kiani2012 مشاهده تاپیک
    دودویی
    thrift را هم نصب کردم
    این ارور زمانی رخ می دهد که شما کدمنبع کاساندرا را دانلود کرده باشید و قبل از کامپایل بخواهید آنرا اجرا کنید. ولی فرض میکنیم که شما بسته binary را دانلود کرده اید. متغیر CASSANDRA_HOME را مقداردهی کنید.
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  7. #7

    نقل قول: ارور در ارتباط با cassandra

    نقل قول نوشته شده توسط Lsass.CRC32 مشاهده تاپیک
    این ارور زمانی رخ می دهد که شما کدمنبع کاساندرا را دانلود کرده باشید و قبل از کامپایل بخواهید آنرا اجرا کنید. ولی فرض میکنیم که شما بسته binary را دانلود کرده اید. متغیر CASSANDRA_HOME را مقداردهی کنید.
    توی cmd این ارور رو میده:

    C:\Evaluate\apache-cassandra-2.2.3>bin\cqlshConnection error: ('Unable to connect to any servers', {'127.0.0.1': error(10061, "Tried connecting to [('127.0.0.1', 9042)]. Last error: No connection could be made because the target machine actively refused it")})
    C:\Evaluate\apache-cassandra-2.2.3>bin\cassandra -f


    C:\Evaluate\apache-cassandra-2.2.3>f@REM
    'f@REM' is not recognized as an internal or external command,
    operable program or batch file.
    WARNING! Powershell script execution unavailable.
    Please use 'powershell Set-ExecutionPolicy Unrestricted'
    on this user-account to run cassandra with fully featured
    functionality on this platform.
    Starting with legacy startup options
    Starting Cassandra Server
    INFO 16:13:37 Loading settings from file:/C:/Evaluate/apache-cassandra-2.2.3/conf/cassandra.yaml
    INFO 16:13:38 Node configuration:[authenticator=AllowAllAuthenticator; authorizer=AllowAllAuthorizer; auto_snapshot=true; batch_size_fail_threshold_in_kb=50; batch_size_warn_threshold_in_kb=5; batchlog_replay_throttle_in_kb=1024; cas_contention_timeout_in_ms=1000; client_encryption_options=<REDACTED>; cluster_name=Test Cluster; column_index_size_in_kb=64; commit_failure_policy=stop; commitlog_segment_size_in_mb=32; commitlog_sync=periodic; commitlog_sync_period_in_ms=10000; compaction_large_partition_warning_threshold_mb=10 0; compaction_throughput_mb_per_sec=16; concurrent_counter_writes=32; concurrent_materialized_view_writes=32; concurrent_reads=32; concurrent_writes=32; counter_cache_save_period=7200; counter_cache_size_in_mb=null; counter_write_request_timeout_in_ms=5000; cross_node_timeout=false; disk_failure_policy=stop; dynamic_snitch_badness_threshold=0.1; dynamic_snitch_reset_interval_in_ms=600000; dynamic_snitch_update_interval_in_ms=100; enable_scripted_user_defined_functions=false; enable_user_defined_functions=false; endpoint_snitch=SimpleSnitch; gc_warn_threshold_in_ms=1000; hinted_handoff_enabled=true; hinted_handoff_throttle_in_kb=1024; hints_flush_period_in_ms=10000; incremental_backups=false; index_summary_capacity_in_mb=null; index_summary_resize_interval_in_minutes=60; inter_dc_tcp_nodelay=false; internode_compression=all; key_cache_save_period=14400; key_cache_size_in_mb=null; listen_address=localhost; max_hint_window_in_ms=10800000; max_hints_delivery_threads=2; max_hints_file_size_in_mb=128; memtable_allocation_type=heap_buffers; native_transport_port=9042; num_tokens=256; partitioner=org.apache.cassandra.dht.Murmur3Partit ioner; permissions_validity_in_ms=2000; range_request_timeout_in_ms=10000; read_request_timeout_in_ms=5000; request_scheduler=org.apache.cassandra.scheduler.N oScheduler; request_timeout_in_ms=10000; role_manager=CassandraRoleManager; roles_validity_in_ms=2000; row_cache_save_period=0; row_cache_size_in_mb=0; rpc_address=localhost; rpc_keepalive=true; rpc_port=9160; rpc_server_type=sync; seed_provider=[{class_name=org.apache.cassandra.locator.SimpleSee dProvider, parameters=[{seeds=127.0.0.1}]}]; server_encryption_options=<REDACTED>; snapshot_before_compaction=false; ssl_storage_port=7001; sstable_preemptive_open_interval_in_mb=50; start_native_transport=true; start_rpc=false; storage_port=7000; thrift_framed_transport_size_in_mb=15; tombstone_failure_threshold=100000; tombstone_warn_threshold=1000; tracetype_query_ttl=86400; tracetype_repair_ttl=604800; trickle_fsync=false; trickle_fsync_interval_in_kb=10240; truncate_request_timeout_in_ms=60000; windows_timer_interval=1; write_request_timeout_in_ms=2000]
    Exception (org.apache.cassandra.exceptions.ConfigurationExce ption) encountered during startup: Invalid yaml. Please remove properties [concurrent_materialized_view_writes, enable_scripted_user_defined_functions, optional, hints_flush_period_in_ms, max_hints_file_size_in_mb] from your cassandra.yaml
    org.apache.cassandra.exceptions.ConfigurationExcep tion: Invalid yaml. Please remove properties [concurrent_materialized_view_writes, enable_scripted_user_defined_functions, optional, hints_flush_period_in_ms, max_hints_file_size_in_mb] from your cassandra.yaml
    at org.apache.cassandra.config.YamlConfigurationLoade r$MissingPropertiesChecker.check(YamlConfiguration Loader.java:162)
    at org.apache.cassandra.config.YamlConfigurationLoade r.loadConfig(YamlConfigurationLoader.java:115)
    at org.apache.cassandra.config.YamlConfigurationLoade r.loadConfig(YamlConfigurationLoader.java:85)
    at org.apache.cassandra.config.DatabaseDescriptor.loa dConfig(DatabaseDescriptor.java:135)
    at org.apache.cassandra.config.DatabaseDescriptor.<cl init>(DatabaseDescriptor.java:119)
    at org.apache.cassandra.service.CassandraDaemon.activ ate(CassandraDaemon.java:488)
    at org.apache.cassandra.service.CassandraDaemon.main( CassandraDaemon.java:622)
    ERROR 16:13:38 Exception encountered during startup
    org.apache.cassandra.exceptions.ConfigurationExcep tion: Invalid yaml. Please remove properties [concurrent_materialized_view_writes, enable_scripted_user_defined_functions, optional, hints_flush_period_in_ms, max_hints_file_size_in_mb] from your cassandra.yaml
    at org.apache.cassandra.config.YamlConfigurationLoade r$MissingPropertiesChecker.check(YamlConfiguration Loader.java:162) ~[apache-cassandra-2.2.3.jar:2.2.3]
    at org.apache.cassandra.config.YamlConfigurationLoade r.loadConfig(YamlConfigurationLoader.java:115) ~[apache-cassandra-2.2.3.jar:2.2.3]
    at org.apache.cassandra.config.YamlConfigurationLoade r.loadConfig(YamlConfigurationLoader.java:85) ~[apache-cassandra-2.2.3.jar:2.2.3]
    at org.apache.cassandra.config.DatabaseDescriptor.loa dConfig(DatabaseDescriptor.java:135) ~[apache-cassandra-2.2.3.jar:2.2.3]
    at org.apache.cassandra.config.DatabaseDescriptor.<cl init>(DatabaseDescriptor.java:119) ~[apache-cassandra-2.2.3.jar:2.2.3]
    at org.apache.cassandra.service.CassandraDaemon.activ ate(CassandraDaemon.java:488) [apache-cassandra-2.2.3.jar:2.2.3]
    at org.apache.cassandra.service.CassandraDaemon.main( CassandraDaemon.java:622) [apache-cassandra-2.2.3.jar:2.2.3]



    زمان اجرای بر روی git bash هم آخر ارور اینه:
    Error: Could not find or load main class org.apache.cassandra.service.CassandraDaemon


  8. #8

    نقل قول: ارور در ارتباط با cassandra

    نقل قول نوشته شده توسط kiani2012 مشاهده تاپیک
    توی cmd این ارور رو میده:

    C:\Evaluate\apache-cassandra-2.2.3>bin\cqlshConnection error: ('Unable to connect to any servers', {'127.0.0.1': error(10061, "Tried connecting to [('127.0.0.1', 9042)]. Last error: No connection could be made because the target machine actively refused it")})
    C:\Evaluate\apache-cassandra-2.2.3>bin\cassandra -f


    C:\Evaluate\apache-cassandra-2.2.3>f@REM
    'f@REM' is not recognized as an internal or external command,
    operable program or batch file.
    WARNING! Powershell script execution unavailable.
    Please use 'powershell Set-ExecutionPolicy Unrestricted'
    on this user-account to run cassandra with fully featured
    functionality on this platform.
    Starting with legacy startup options
    Starting Cassandra Server
    INFO 16:13:37 Loading settings from file:/C:/Evaluate/apache-cassandra-2.2.3/conf/cassandra.yaml
    INFO 16:13:38 Node configuration:[authenticator=AllowAllAuthenticator; authorizer=AllowAllAuthorizer; auto_snapshot=true; batch_size_fail_threshold_in_kb=50; batch_size_warn_threshold_in_kb=5; batchlog_replay_throttle_in_kb=1024; cas_contention_timeout_in_ms=1000; client_encryption_options=<REDACTED>; cluster_name=Test Cluster; column_index_size_in_kb=64; commit_failure_policy=stop; commitlog_segment_size_in_mb=32; commitlog_sync=periodic; commitlog_sync_period_in_ms=10000; compaction_large_partition_warning_threshold_mb=10 0; compaction_throughput_mb_per_sec=16; concurrent_counter_writes=32; concurrent_materialized_view_writes=32; concurrent_reads=32; concurrent_writes=32; counter_cache_save_period=7200; counter_cache_size_in_mb=null; counter_write_request_timeout_in_ms=5000; cross_node_timeout=false; disk_failure_policy=stop; dynamic_snitch_badness_threshold=0.1; dynamic_snitch_reset_interval_in_ms=600000; dynamic_snitch_update_interval_in_ms=100; enable_scripted_user_defined_functions=false; enable_user_defined_functions=false; endpoint_snitch=SimpleSnitch; gc_warn_threshold_in_ms=1000; hinted_handoff_enabled=true; hinted_handoff_throttle_in_kb=1024; hints_flush_period_in_ms=10000; incremental_backups=false; index_summary_capacity_in_mb=null; index_summary_resize_interval_in_minutes=60; inter_dc_tcp_nodelay=false; internode_compression=all; key_cache_save_period=14400; key_cache_size_in_mb=null; listen_address=localhost; max_hint_window_in_ms=10800000; max_hints_delivery_threads=2; max_hints_file_size_in_mb=128; memtable_allocation_type=heap_buffers; native_transport_port=9042; num_tokens=256; partitioner=org.apache.cassandra.dht.Murmur3Partit ioner; permissions_validity_in_ms=2000; range_request_timeout_in_ms=10000; read_request_timeout_in_ms=5000; request_scheduler=org.apache.cassandra.scheduler.N oScheduler; request_timeout_in_ms=10000; role_manager=CassandraRoleManager; roles_validity_in_ms=2000; row_cache_save_period=0; row_cache_size_in_mb=0; rpc_address=localhost; rpc_keepalive=true; rpc_port=9160; rpc_server_type=sync; seed_provider=[{class_name=org.apache.cassandra.locator.SimpleSee dProvider, parameters=[{seeds=127.0.0.1}]}]; server_encryption_options=<REDACTED>; snapshot_before_compaction=false; ssl_storage_port=7001; sstable_preemptive_open_interval_in_mb=50; start_native_transport=true; start_rpc=false; storage_port=7000; thrift_framed_transport_size_in_mb=15; tombstone_failure_threshold=100000; tombstone_warn_threshold=1000; tracetype_query_ttl=86400; tracetype_repair_ttl=604800; trickle_fsync=false; trickle_fsync_interval_in_kb=10240; truncate_request_timeout_in_ms=60000; windows_timer_interval=1; write_request_timeout_in_ms=2000]
    Exception (org.apache.cassandra.exceptions.ConfigurationExce ption) encountered during startup: Invalid yaml. Please remove properties [concurrent_materialized_view_writes, enable_scripted_user_defined_functions, optional, hints_flush_period_in_ms, max_hints_file_size_in_mb] from your cassandra.yaml
    org.apache.cassandra.exceptions.ConfigurationExcep tion: Invalid yaml. Please remove properties [concurrent_materialized_view_writes, enable_scripted_user_defined_functions, optional, hints_flush_period_in_ms, max_hints_file_size_in_mb] from your cassandra.yaml
    at org.apache.cassandra.config.YamlConfigurationLoade r$MissingPropertiesChecker.check(YamlConfiguration Loader.java:162)
    at org.apache.cassandra.config.YamlConfigurationLoade r.loadConfig(YamlConfigurationLoader.java:115)
    at org.apache.cassandra.config.YamlConfigurationLoade r.loadConfig(YamlConfigurationLoader.java:85)
    at org.apache.cassandra.config.DatabaseDescriptor.loa dConfig(DatabaseDescriptor.java:135)
    at org.apache.cassandra.config.DatabaseDescriptor.<cl init>(DatabaseDescriptor.java:119)
    at org.apache.cassandra.service.CassandraDaemon.activ ate(CassandraDaemon.java:488)
    at org.apache.cassandra.service.CassandraDaemon.main( CassandraDaemon.java:622)
    ERROR 16:13:38 Exception encountered during startup
    org.apache.cassandra.exceptions.ConfigurationExcep tion: Invalid yaml. Please remove properties [concurrent_materialized_view_writes, enable_scripted_user_defined_functions, optional, hints_flush_period_in_ms, max_hints_file_size_in_mb] from your cassandra.yaml
    at org.apache.cassandra.config.YamlConfigurationLoade r$MissingPropertiesChecker.check(YamlConfiguration Loader.java:162) ~[apache-cassandra-2.2.3.jar:2.2.3]
    at org.apache.cassandra.config.YamlConfigurationLoade r.loadConfig(YamlConfigurationLoader.java:115) ~[apache-cassandra-2.2.3.jar:2.2.3]
    at org.apache.cassandra.config.YamlConfigurationLoade r.loadConfig(YamlConfigurationLoader.java:85) ~[apache-cassandra-2.2.3.jar:2.2.3]
    at org.apache.cassandra.config.DatabaseDescriptor.loa dConfig(DatabaseDescriptor.java:135) ~[apache-cassandra-2.2.3.jar:2.2.3]
    at org.apache.cassandra.config.DatabaseDescriptor.<cl init>(DatabaseDescriptor.java:119) ~[apache-cassandra-2.2.3.jar:2.2.3]
    at org.apache.cassandra.service.CassandraDaemon.activ ate(CassandraDaemon.java:488) [apache-cassandra-2.2.3.jar:2.2.3]
    at org.apache.cassandra.service.CassandraDaemon.main( CassandraDaemon.java:622) [apache-cassandra-2.2.3.jar:2.2.3]



    زمان اجرای بر روی git bash هم آخر ارور اینه:
    Error: Could not find or load main class org.apache.cassandra.service.CassandraDaemon

    فایل cassandra.yaml مشکل دارد. مقادیر زیر را در فایل cassandra.yaml حذف یا ویرایش نمایید:

    concurrent_materialized_view_writes
    enable_scripted_user_defined_functions
    optional
    hints_flush_period_in_ms
    max_hints_file_size_in_mb
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  9. #9

    نقل قول: ارور در ارتباط با cassandra

    الان این ارور رو میده:
    نیاز به jmx و یا nodtool داره درسته؟

    INFO  02:23:04 Using Netty Version: [netty-buffer=netty-buffer-4.0.23.Final.208198c, netty-codec=netty-codec-4.0.23.Final.208198c, netty-codec-http=netty-codec-http-4.0.23.Final.208198c, netty-codec-socks=netty-codec-socks-4.0.23.Final.208198c, netty-common=netty-common-4.0.23.Final.208198c, netty-handler=netty-handler-4.0.23.Final.208198c, netty-transport=netty-transport-4.0.23.Final.208198c, netty-transport-rxtx=netty-transport-rxtx-4.0.23.Final.208198c, netty-transport-sctp=netty-transport-sctp-4.0.23.Final.208198c, netty-transport-udt=netty-transport-udt-4.0.23.Final.208198c]INFO  02:23:04 Starting listening for CQL clients on localhost/127.0.0.1:9042...
    INFO 02:23:04 Not starting RPC server as requested. Use JMX (StorageService->startRPCServer()) or nodetool (enablethrift) to start it

  10. #10

    نقل قول: ارور در ارتباط با cassandra

    نقل قول نوشته شده توسط kiani2012 مشاهده تاپیک
    الان این ارور رو میده:
    نیاز به jmx و یا nodtool داره درسته؟

    INFO  02:23:04 Using Netty Version: [netty-buffer=netty-buffer-4.0.23.Final.208198c, netty-codec=netty-codec-4.0.23.Final.208198c, netty-codec-http=netty-codec-http-4.0.23.Final.208198c, netty-codec-socks=netty-codec-socks-4.0.23.Final.208198c, netty-common=netty-common-4.0.23.Final.208198c, netty-handler=netty-handler-4.0.23.Final.208198c, netty-transport=netty-transport-4.0.23.Final.208198c, netty-transport-rxtx=netty-transport-rxtx-4.0.23.Final.208198c, netty-transport-sctp=netty-transport-sctp-4.0.23.Final.208198c, netty-transport-udt=netty-transport-udt-4.0.23.Final.208198c]INFO  02:23:04 Starting listening for CQL clients on localhost/127.0.0.1:9042...
    INFO 02:23:04 Not starting RPC server as requested. Use JMX (StorageService->startRPCServer()) or nodetool (enablethrift) to start it
    این خطا نیست. در نسخه های جدید کاساندرا thrift rpc server به صورت پیش فرض غیرفعال شده است. در فایل cassandra.yaml مقدار start_rpc را برابر true قرار دهید. به این صورت: start_rpc: true
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  11. #11

    نقل قول: ارور در ارتباط با cassandra

    نقل قول نوشته شده توسط Lsass.CRC32 مشاهده تاپیک
    این خطا نیست. در نسخه های جدید کاساندرا thrift rpc server به صورت پیش فرض غیرفعال شده است. در فایل cassandra.yaml مقدار start_rpc را برابر true قرار دهید. به این صورت: start_rpc: true
    باشه تغییر میدم
    برای تغییر مقادیر مسیر پوشه های commitlog و data در فایل cassandra.yaml توی داکیومنت ها نوشتن به مقدار cassandra/data و cassandra/commitlog تغییر دهید
    ولی هر دوی این پوشه ها خودشون توی پوشه data هستن یعنی : cassandra/data/commitlog
    کدوم مقادیر درست هستن؟

  12. #12

    نقل قول: ارور در ارتباط با cassandra

    نقل قول نوشته شده توسط kiani2012 مشاهده تاپیک
    باشه تغییر میدم
    برای تغییر مقادیر مسیر پوشه های commitlog و data در فایل cassandra.yaml توی داکیومنت ها نوشتن به مقدار cassandra/data و cassandra/commitlog تغییر دهید
    ولی هر دوی این پوشه ها خودشون توی پوشه data هستن یعنی : cassandra/data/commitlog
    کدوم مقادیر درست هستن؟
    الزامی به تغییر نیست.
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  13. #13

    نقل قول: ارور در ارتباط با cassandra

    هیچ جور اجرا نمیشه
    این ارور دستور cassandra -f
    1.PNG
    این ارور دستور cqlsh
    2.PNG

    اینم فایل cassandra.yaml
    لینک فایل

  14. #14

    نقل قول: ارور در ارتباط با cassandra

    نقل قول نوشته شده توسط kiani2012 مشاهده تاپیک
    هیچ جور اجرا نمیشه
    این ارور دستور cassandra -f
    1.PNG
    این ارور دستور cqlsh
    2.PNG

    اینم فایل cassandra.yaml
    لینک فایل
    داخل پرانتز عرض کردم که دستور cassandra -f برای لینوکس هست. شما بسته پیش فرض کاساندرا که مربوط به سیستم عامل گنو/لینوکس هست رو دانلود کردید. برای استفاده از کاساندرا در ویندوز می بایست بسته DataStax را دانلود کنید:

    http://www.planetcassandra.org/cassandra/
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  15. #15

    نقل قول: ارور در ارتباط با cassandra

    نقل قول نوشته شده توسط Lsass.CRC32 مشاهده تاپیک
    داخل پرانتز عرض کردم که دستور cassandra -f برای لینوکس هست. شما بسته پیش فرض کاساندرا که مربوط به سیستم عامل گنو/لینوکس هست رو دانلود کردید. برای استفاده از کاساندرا در ویندوز می بایست بسته DataStax را دانلود کنید:

    http://www.planetcassandra.org/cassandra/

    حتی توی محیط پایتون هم نمیشه از این دستور استفاده کرد؟

  16. #16

    نقل قول: ارور در ارتباط با cassandra

    نقل قول نوشته شده توسط kiani2012 مشاهده تاپیک
    حتی توی محیط پایتون هم نمیشه از این دستور استفاده کرد؟
    منظورتون رو متوجه نشدم.
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  17. #17

    نقل قول: ارور در ارتباط با cassandra

    نقل قول نوشته شده توسط Lsass.CRC32 مشاهده تاپیک
    منظورتون رو متوجه نشدم.
    منظورم اینه که بدون datastax توی ویندوز نمیشه از cassandra استفاده کرد؟
    دستور cassandra -f در پایتون هم اجرا نمیشه؟

  18. #18

    نقل قول: ارور در ارتباط با cassandra

    نقل قول نوشته شده توسط kiani2012 مشاهده تاپیک
    منظورم اینه که بدون datastax توی ویندوز نمیشه از cassandra استفاده کرد؟
    دستور cassandra -f در پایتون هم اجرا نمیشه؟
    خیر امکانش نیست.بعد از نصب سرور کاساندرا به صورت خودکار شروع به کار خواهد کرد. چه نیازی به اجرای این دستور در پایتون دارید؟
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

  19. #19

  20. #20

    نقل قول: ارور در ارتباط با cassandra

    اصلاح میکنم بر روی ویندوز میشود بدون DataStax از کاساندرا استفاده کرد ولی همه چیز باید به صورت دستی تنظیم شود. در بسته کاساندرا هر فایلی نسخه ویندوزی Batch فایل آن با پسوند .bat موجود است که در ویندوز می توانید استفاده کنید.
    Mobin Ranjbar

    Software Engineer, Big Data Evangelist and Startup Guy

    www.linkedin.com/in/mobinranjbar

    www.MobinRanjbar.com
    www.Hadoop.ir
    www.BigDataWatcher.com

    < به سوالات و درخواست هایی مبنی بر ارسال سورس کد ، نوشتن برنامه و ... از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود >

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •