نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: نمایش تاریخ شمسی در DevExpress Date Edit

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mofid.m
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مازندران-تنکابن
    پست
    393

    نمایش تاریخ شمسی در DevExpress Date Edit

    با سلام خدمت همه دوستان
    توی فرمم از کامپوننت Dev Express برای نمایش تاریخ استفاده کردم و تاریخ شمسی رو هم نشون میده
    اما مشکل من اینه که وقتی میخوام تاریخ رو تغییر بده میلادی نشون میده.
    یعنی وقتی کامپوننت Date Edit فوکوس میشه تاریخ میلادی میشه اما در حالت عادی تاریخ شمسیه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mofid.m
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مازندران-تنکابن
    پست
    393

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در DevExpress Date Edit

    یعنی هیچ راهی نداره دوستان
    من CultureInfo رو هم رو fa-IR گذاشتم بازم نشد
    هر چی هم تو اینترنت سرچ کردم بازم پیداش نشد.
    مگه میشه کامپوننت قدرتمندی مثل DevExpress چنین ویژگی نداشته باشه!؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در DevExpress Date Edit

    منم همین مشکل را دارم.راه حلی نیست؟

  4. #4

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در DevExpress Date Edit

    سلام این کامپوننت بصورت پیشفرض از تاریخ شمسی پشتیبانی نمیکنه
    اقای اسکندری زحمت تاریخ شمسی رو کشیدن من هم با نسخه های آخر هماهنگ کردم البته خودتون باید کامپایل کنید.
    آخرین نسخه سازگار 17.2.4 هستش
    https://github.com/ghost1372/FarsiLibrary

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در DevExpress Date Edit

    بله
    ممنون از همین نسخه اقای اسکندری استفاده کردم و به نسخه 18.1.5 کامپایل کردم.
    درست شد

  6. #6

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در DevExpress Date Edit

    نقل قول نوشته شده توسط aliramazani مشاهده تاپیک
    بله
    ممنون از همین نسخه اقای اسکندری استفاده کردم و به نسخه 18.1.5 کامپایل کردم.
    درست شد

    سلام و ادب من هم مشکل دارم کلیه فایل هایی که لازم بود دانلود کردم حالا چه بایدکنم یکم دقیق توضیح بفرمایید مبتدی هستم.
    ورژن 18.1.6 دارم
    الان نمیدونم چه چیزی را باید کمپایل کنم

  7. #7

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در DevExpress Date Edit

    نقل قول نوشته شده توسط sadeghza مشاهده تاپیک
    سلام و ادب من هم مشکل دارم کلیه فایل هایی که لازم بود دانلود کردم حالا چه بایدکنم یکم دقیق توضیح بفرمایید مبتدی هستم.
    ورژن 18.1.6 دارم
    الان نمیدونم چه چیزی را باید کمپایل کنم
    پیشنهاد میکنم این ویدئو رو ببینید مطمئناً مشکلتون حل میشه

  8. #8

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در DevExpress Date Edit

    نقل قول نوشته شده توسط aliramazani مشاهده تاپیک
    بله
    ممنون از همین نسخه اقای اسکندری استفاده کردم و به نسخه 18.1.5 کامپایل کردم.
    درست شد
    توضیح بدید چطور از نسخه 16.1 یا 17.2 به نسخه 18.2 کامپایل کنیم؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در DevExpress Date Edit

    لطفا اگه می تونید توضیح بدید فایل های آقای اسکندری رو چه طوری میشه جایگزین کرد برای وینفرم کدام باید استفاده بشه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار piroozman
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    48
    پست
    217

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در DevExpress Date Edit

    نقل قول نوشته شده توسط BAHAR1394 مشاهده تاپیک
    پیشنهاد میکنم این ویدئو رو ببینید مطمئناً مشکلتون حل میشه
    من فیلم رو دیدم اما مشکلی از من حل نشد. اصلا توضیح نداده که چطوری از تقویم فارسی در GridControl Devexpress استفاده کرده. درضمن لینک مربوط به Github هم خرابه. ممنون میشم بیشتر توضیح بدید. اگر هم حوصله اش رو ندارید الکی پست نزنید. ممنون

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار piroozman
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    48
    پست
    217

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در DevExpress Date Edit

    لطفا واضحتر توضیح بدید. لینک هم درست کار نمیکنه. ممنون

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار piroozman
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    48
    پست
    217

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در DevExpress Date Edit

    نقل قول نوشته شده توسط piroozman مشاهده تاپیک
    لطفا واضحتر توضیح بدید. لینک هم درست کار نمیکنه. ممنون
    هیچ كس نیست جواب بده؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار piroozman
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    48
    پست
    217

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در DevExpress Date Edit

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    سلام این کامپوننت بصورت پیشفرض از تاریخ شمسی پشتیبانی نمیکنه
    اقای اسکندری زحمت تاریخ شمسی رو کشیدن من هم با نسخه های آخر هماهنگ کردم البته خودتون باید کامپایل کنید.
    آخرین نسخه سازگار 17.2.4 هستش
    https://github.com/ghost1372/FarsiLibrary
    لطفا در مورد نحوه کامپایل بیشتر توضیح بدید که سایر کاربران هم بتونند استفاده کنند. ممنون میشم.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار piroozman
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    48
    پست
    217

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در DevExpress Date Edit

    میشه لطفا توضیح بدید که دقیقاً چه کاری انجام دادید؟ چطوری به نسخه بالاتر کامپایل کردید و در گرید Devepress چطور از اون استفاده می کنید؟
    من نسخه 16.1 آقای اسکندری را از GitHub دانلود کردم و اون رو به نسخه 17.1 Devexpress ارتقاء دادم. ولی توی گرید نمیتونم از اون استفاده کنم و خطای زیر را می دهد:

    Severity Code Description Project File Line Suppression State
    Error CS0012 The type 'RepositoryItemPopupContainerEdit' is defined in an assembly that is not referenced. You must add a reference to assembly 'DevExpress.XtraEditors.v16.1, Version=16.1.5.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b88d1754d700e49a'
    لطفا مراحل کار رو دقیقتر توضیح می دهید؟ ممنون میشم.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار piroozman
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    48
    پست
    217

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در DevExpress Date Edit

    سلام. امیدوارم با این پست (یا پاسخ) پرونده استفاده از تقویم فارسی در GridControl شرکت Devexpress بسته بشه. مراحل رو به صورت زیر طی کنید:

    1- اول از همه کل پروژه مربوط به Farsilibraray آقای اسکندری رو از GitHub دانلود کنید.
    2- بعد از Extract کرد پروژه، Solution رو باز کنید (فایل FarsiLibrary.sln). برنامه در VS باز میشه.
    3- از منوی Devexpress گزینه Project Converter را انتخاب کرده و کل پروژه را به نسخه مورد نظر خود تبدیل کنید.
    4- بعد از این کار روی تک تک پروژه های مربوطه کلیک راست کرده، آنرا Clean و سپس Build کنید.
    5- Dll های ساخته شده ی مورد نظر خود را از پوشه Bin پیدا کرده و به پروژه خود اضافه کنید.
    6- یکی از پروژه ها به نام FarsiLibrary.Win.DevExpress.16.1 هستش. مراحل فوق را روی این پروژه نیز اجرا کنید و از پوشه مورد نظر DLL اون رو بردارید و به پروژه مورد نظر خود اضافه کنید.
    7- یادتون باشه که باید Culture سیستم رو به fa-IR تغییر بدید. برای این کار باید در فایل Program.cs کدهای زیر رو اضافه کنید:
    using System;using System.Globalization;
    using System.Threading;
    using System.Windows.Forms;


    namespace DevFarsiGrid
    {
    static class Program
    {
    /// <summary>
    /// The main entry point for the application.
    /// </summary>
    [STAThread]
    static void Main()
    {
    // Create a new object, representing the Farsi culture.
    CultureInfo culture = CultureInfo.CreateSpecificCulture("fa-IR");

    // The following line provides localization for the application's user interface.
    Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = culture;

    // The following line provides localization for data formats.
    Thread.CurrentThread.CurrentCulture = culture;

    // Set this culture as the default culture for all threads in this application.
    // Note: The following properties are supported in the .NET Framework 4.5+
    CultureInfo.DefaultThreadCurrentCulture = culture;
    CultureInfo.DefaultThreadCurrentUICulture = culture

    Application.EnableVisualStyles();
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(fals e);
    Application.Run(new Form1());
    }
    }
    }

    در تصویر زیر مشاهده می کنید که با استفاده از همین روش و افزودن dll ذکر شده تونستم تقویم فارسی رو به راحتی به یک GridControl نسخه 17.1 و حتی نسخه 19.1 بایند کنم.
    Untitled.jpg

    امیدوارم به کارتون بیاد. یا علی
    آخرین ویرایش به وسیله piroozman : چهارشنبه 02 مرداد 1398 در 18:45 عصر

  16. #16

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در DevExpress Date Edit

    نقل قول نوشته شده توسط piroozman مشاهده تاپیک
    سلام. امیدوارم با این پست (یا پاسخ) پرونده استفاده از تقویم فارسی در GridControl شرکت Devexpress بسته بشه. مراحل رو به صورت زیر طی کنید:

    1- اول از همه کل پروژه مربوط به Farsilibraray آقای اسکندری رو از GitHub دانلود کنید.
    2- بعد از Extract کرد پروژه، Solution رو باز کنید (فایل FarsiLibrary.sln). برنامه در VS باز میشه.
    3- از منوی Devexpress گزینه Project Converter را انتخاب کرده و کل پروژه را به نسخه مورد نظر خود تبدیل کنید.
    4- بعد از این کار روی تک تک پروژه های مربوطه کلیک راست کرده، آنرا Clean و سپس Build کنید.
    5- Dll های ساخته شده ی مورد نظر خود را از پوشه Bin پیدا کرده و به پروژه خود اضافه کنید.
    6- یکی از پروژه ها به نام FarsiLibrary.Win.DevExpress.16.1 هستش. مراحل فوق را روی این پروژه نیز اجرا کنید و از پوشه مورد نظر DLL اون رو بردارید و به پروژه مورد نظر خود اضافه کنید.
    در تصویر زیر مشاهده می کنید که با استفاده از همین روش و افزودن dll ذکر شده تونستم تقویم فارسی رو به راحتی به یک GridControl نسخه 17.1 بایند کنم.
    Untitled.jpg
    امیدوارم به کارتون بیاد. یا علی
    از تقویم استانداردش استفاده نمی کنید.
    نحوه ارتقا اسمبلی هارو توی ویدئو نشون دادم
    https://www.aparat.com/v/0uzka

  17. #17

    نقل قول: نمایش تاریخ شمسی در DevExpress Date Edit

    کسی این کامپوننت رو برای وب نداره؟
    می شه همینو برای وب تغییر داد؟

تاپیک های مشابه

  1. خبر: فارسی ساز DevExpress
    نوشته شده توسط pad_kay در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 10 اردیبهشت 1392, 10:53 صبح
  2. سوال: تغییر Date Format < Short Date در ویندوز 7
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 04 خرداد 1390, 21:22 عصر
  3. کمک در مورد فارسی کردن کامپوننت Devexpress 10.1.7
    نوشته شده توسط mehdi_9009 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 آذر 1389, 16:29 عصر
  4. حرفه ای: فارسی کردن اعداد در DevExpress
    نوشته شده توسط afsoon_k77 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 01 آذر 1388, 09:55 صبح
  5. Last date edit weblog 12/16/2004
    نوشته شده توسط delphi77 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آذر 1383, 07:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •