نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل با DataSnap هنگامی که از 2 یا چند جدول انتخاب داریم

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    70

    مشکل با DataSnap هنگامی که از 2 یا چند جدول انتخاب داریم

    با سلام
    من این مشکل عجیب رو 2 روزه که بهش برخوردم، دوستان کسی این مورد رو نداشته؟
    برنامه با Delphi XE4 نوشته شده و دیتا اسنپ اون به صورت سرویس ویندوزی هست
    بانک اطلاعاتی هم Sql2008R2 و SP هایی که برای کار با بانک هم نوشته شده است

    با استفاده از Unidac 6 به بانک اطلاعاتی وصل میشم و اطلاعات رو به کلاینت های مورد نظر میفرستم.

    اگه در داخل SP ها از 1 جدول Select شده باشه مشکل نیست ولی اگه از بیش از 1 جدول سلکت داشته باشه ارور میده


    Argument Out Of Range


    این درصورتی که اگه join رو برداری مشکل نداره
    البته انگار باز هم به این مشکل برخوردن
    http://blog.devart.com/using-dac-pro...velopment.html
    (آحرین کامنت)
    Untitled.jpg

    اینم قسمت کدی که Sp رو اجرا میکنه

    function TServerMethods1.get(a:integer): TDataset;
    var
    Ts:TDataSet;
    begin
    Ts:=TDataSet.Create(nil);

    DataModule3.UniStoredProc1.Execute;
    Ts:=DataModule3.UniStoredProc1;

    Result:=Ts;

    end;



    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: مشکل با DataSnap هنگامی که از 2 یا چند جدول انتخاب داریم

    سلام

    پیشنهاد میدم یه نگاهی به TMS RemoteDB
    بندازین و از اون استفاده کنید(البته برای کارهایی در حد 100 کاربر و کاربادیتابیس)

    موفق باشیم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: مشکل با DataSnap هنگامی که از 2 یا چند جدول انتخاب داریم

    باتشکر از دوست عزیزمون
    بله اول به TMS Remote DB نگاه بکن.
    بعد در موقع کار SP ها اگر انتی ویروس وصل باشه ارور های عجیبی به من میداد.(اگر انتی ویروس داری قطع کن.)من خودم با 3 جدول همزمان کار میکنم به چنین پیغامی برنخوردم
    البته بانک من SQLite هستش.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    70

    نقل قول: مشکل با DataSnap هنگامی که از 2 یا چند جدول انتخاب داریم

    ظاهرا فقط با unidac مشكل داره ، با Ado مشكل نداره و كار ميكنه،
    دوستان كسي تجربه كاركردن unidac در datasnap با چند جدول را نداره؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: مشکل با DataSnap هنگامی که از 2 یا چند جدول انتخاب داریم

    دوست عزیز از FireDac استفاده کن
    FireDac از بانک Sql هم پشتیبانی میکنه من خودم برای datasnap از FireDac استفاده میکنم،خودم براساس تجربه سرعتش از Ado بیشتر در datasnap
    حالا ببین میتونی از FireDac استفاده کنی یا نه اگر آشنا نبودی کمکت میکنیم(خودم کل زیر و بم FireDac میگم کاملا شبیه ado هست اما با کمی تفاوت)

تاپیک های مشابه

  1. مقاله: ایجاد برنامه پایگاه داده چند ردیفی با DataSnap XE
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1390, 14:49 عصر
  2. مقاله: ایجاد سرویس ماشین حساب ساده با DataSnap XE
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 02 اردیبهشت 1390, 16:48 عصر
  3. مشکل DB Express در DataSnap 2009
    نوشته شده توسط mehdi_7 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مهر 1388, 02:30 صبح
  4. استفاده از SocketConnection در DataSnap
    نوشته شده توسط سعید صابری در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 فروردین 1388, 17:03 عصر
  5. اتصال با datasnap
    نوشته شده توسط سعید صابری در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1388, 10:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •